BEDRIJFSUITJE VELUWE

Waarom een bedrijfsuitje op de Veluwe? In dit prachtige natuurgebied waar de Nederlandse big five los rond loopt zijn de mogelijkheden onbeperkt! Geniet van alle natuur om je heen tijdens je bedrijfsuitje. Lees vooral verder en ontdek de leukste bedrijfsuitje ideeën op de Veluwe.

 

LEUKSTE bedrijfsuitje ideeën op de veluwe

Vorige
Volgende

EEN ORIGINEEL BEDRIJFSUITJE op de veluwe ORGANISEREN

Het is zover, jij mag het bedrijfsuitje organiseren. Dit moet natuurlijk een onvergetelijke dag worden. Wij helpen je graag met het organiseren van een origineel bedrijfuitje wat precies bij jouw bedrijf past. Vergeet even alle werkstress tijdens een van onze actieve bedrijfsuitjes. Ontdek je creatieve kanten en kies voor een workshop. Of gaan jullie liever op ontdekking uit tijdens een van onze bloedstollende gps-spellen?

 

Wij hebben verschillende arrangementen voor bedrijfsuitjes in (LOCATIE) samengesteld. Komen jullie pas na het werk en zoeken jullie een korte activiteit en een lekker diner? Zijn jullie op zoek naar een complete dag en komen jullie rond de lunch aan met een touringbus? Is het doel van jullie dag teambuilding en spelen jullie graag een toernooi waarbij iedereen met elkaar in contact komt? Voor elke wens en tijdsplanning hebben we een arrangement samengesteld. Bekijk onze arrangementen om te bepalen welke optie het best bij jullie past

actieF bedrijfsuitje op de veluwe

Vorige
Volgende

TEAMBUILDING TIJDENS UW BEDRIJFSUITJE op de veluwe

Een bedrijfsuitje is de ideale gelegenheid om aan de teambuilding te werken. Hiervoor is expeditie robinson, waar samenwerken centraal staat, zeer geschikt. Een goede samenwerking is belangrijker dan ooit bij de balansproef, eetproef en puzzels die je moet doorstaan om te winnen. Tijdens de verschillende onderdelen krijgt iedereen de kans om uit te blinken. Leer elkaar net even op een andere manier kennen en boek een van onze teambuilding bedrijfsuitjes.

 

workshop tips en ideeën bedrijfsuitje op de veluwe

Vorige
Volgende

Locaties voor uw bedrijfsuitje op de veluwe

Bij de keuze voor een locatie voor uw bedrijfsuitje op de Veluwe denken we graag met u mee en houden we rekening met uw gasten. Komen jullie bijvoorbeeld met eigen vervoer? Dan is voldoende parkeerplek een vereiste. Gaan jullie met een touringbus dan is het belangrijk dat de locatie een plek heeft waar al uw gasten in en uit kunnen stappen. Willen jullie alleen lunchen en borrelen of ook uitgebreid dineren? Allemaal aspecten die meetellen in ons voorstel voor de perfecte locatie voor jullie bedrijfsuitje op de Veluwe. Wij adviseren u graag welke locatie het beste aansluit op jullie wensenlijst.

wat zeggen klanten over ons?

Michelle, Gemeente Den Haag
Michelle, Gemeente Den Haag
Lees verder
Op 6 juli 2015 hebben wij een zeer geslaagde teamdag gehad! Iedereen was enthousiast en kijkt terug op een mooie middag. We hebben gekozen voor de combinatie Robinson experience met aansluitend een BBQ. Het was echt een groepsactiviteit, ondanks dat we opgesplitst werden in 3 teams zijn de teams constant bij elkaar in de buurt geweest en is er echt als team gewerkt. Ook als er door een lichamelijke beperking een onderdeel niet mee kon worden gedaan, viel dit eigenlijk niet op. Dat was erg prettig! De BBQ was goed, erg leuke locatie en ook het contact voorafgaand aan de dag hebben wij als prettig ervaren. Kortom een groot succes! Bedankt!
Otto, 50 jaar verjaardagsfeest
Otto, 50 jaar verjaardagsfeest
Lees verder
bijgaande foto vond ik zo grappig dat ik je die toch even wilde toesturen! En staat wat mij betreft symbool voor jullie werkwijze. Naast de klant! Vanaf eerste moment gaf Wavevents / jij mij het gevoel dat jullie ons een onvergetelijk leuke dag wilden bezorgen. Het was gelijk een warm en persoonlijk contact en je voelde goed aan wat de bedoeling was. Je dacht mee en jullie toonden je buitengewoon flexibel in de organisatie van de locatie, het programma, tijdstip en tijdsduur en bij de uitvoering op de dag zelf heb je de klantgerichtheid van Wavevents nogmaals bewezen. Niet alleen wij zelf, maar al onze gasten hebben reusachtig van het powerkiten, de beachtennis en de barbecue genoten! Dank je wel!
Hidde Staatema, Unilever
Hidde Staatema, Unilever
Lees verder
Ons summer event met de inkoop organisatie van Unilever bij Wave Events was een groot succes. Een combinatie van beach tennis en kyten op een toplocatie. De begeleiding was zeer professioneel, spontaan en vriendelijk. Ondanks de grote van de groep (100+) was alles top in de puntjes verzorgd en heeft iedereen genoten van een heerlijke dag. Iedereen van Wave Events waanzinning bedankt. Al met al een topdag en zeker een aanrader!
Hanneke Borgstijn, Deloitte
Hanneke Borgstijn, Deloitte
Lees verder
Op 10 juli 2014 heb wij een topdag gehad bij Millers Beach in Scheveningen! Via Wavevents zijn wij in contact gekomen met Thijs, hij heeft ons team event van A tot Z geregeld! Het mailcontact verliep heel vlot en Thijs was ook ter plaatse, wat voor ons heel prettig was. Wij hadden met ons team eerst een bijeenkomst en presentatie, daarna hebben we met z’n allen een aantal strandactiviteiten gedaan. Deze activiteiten werden heel goed begeleid door het team van Wavevents en ter afsluiting hadden we een borrel en BBQ. Al met al was het een heel geslaagd event en zéker voor herhaling vatbaar!
Marc Kluijver, Koffietcacao
Marc Kluijver, Koffietcacao
Lees verder
Voor de familiedag van JCI Apeldoorn organiseerde Wavevents een activiteiten programma met een BBQ ter afsluiting. Het was een mooie mix van kiten op het strand en beachtennis. Voor veel volwassenen was het de eerste keer dat ze een kite op zo een manier in handen hadden dus een mooie ervaring. Ook voor de kinderen was het een hele beleving. De kleinsten konden de ouders prima zelf vermaken op het strand. Een flinke hoosbui mocht de pret niet drukken, we konden schuilen in het restaurant en daarna weer verder. De BBQ was van een prima kwaliteit, goede prijs/kwaliteit verhouding. De mannen van Wavevents hebben de boel goed onder controle en geven duidelijke instructies. Erg prettig! Zeker een aanrader.
Previous
Next

CITYGAMES BEDRIJFSUITJE veluwe

Vorige
Volgende

OP ZOEK NAAR EEN INDOOR BEDRIJFSUITJE op de veluwe

Wil je er nou zeker van zijn dat slecht weer geen invloed heeft? Of organiseer jij je bedrijfsuitje in de wintermaanden? Geen probleem, want wij hebben de leukste indoor bedrijfsuitjes! Wij werken samen met verschillende sfeervolle locaties die wij kunnen omtoveren tot een winterwonderland. Kies uit een van onze workshops of kom alvast in de kerstsferen tijdens de kerst disco bingo. Neem gerust contact met ons op en wij kijken graag mee!

 

bezienswaardigheden op de veluwe

Dit enorme beschermde natuurgebied is toch wel heel bijzonder in ons kleine landje. Je kunt er heerlijk wandelen of fietsen. Onderweg zul je dennebossen, heidevelden en mooie meren tegenkomen die plaats bieden aan herten, vossen, en nog meer wild. Hoeveel spot jij er op de uitkijktoren? Deze plek is ideaal om tot rust te komen en te genieten van de natuur. Er is hier in ieder geval geen gebrek aan ruimte, wat de Veluwe een ideale plek maakt voor een actief bedrijfsuitje. 

 

SLECHT WEER SCENARIO

SLECHT WEER SCENARIO 1 ACTIVITEIT

Bij het organiseren van een bedrijfsuitje met activiteiten die buiten plaats vinden zijn we helaas afhankelijk van het weer. We stellen graag vooraf een plan met u op voor het scenario dat het weer tegenzit. Gelukkig hebben we veel activiteiten voor een indoor bedrijfsuitje. Denk aan een leuke workshop of pubquiz in combinatie met een gezellige borrel of diner!

VOORBEELD PROGRAMMA SLECHT WEER

17:00 – 17:30 rondje drank
17:30 – 19:00 Cocktail workshop
19:00 – 21:00 diner of buffet

SLECHT WEER SCENARIO COMPLETE DAG

Mocht u een bedrijfsuitje willen organiseren waar teambuilding centraal staat en u had meerdere buiten activiteiten gepland bijvoorbeeld in een toernooivorm, dan kunnen we bij slecht weer een leuke combinatie maken van meerdere workshops, spellen en wellicht een leuke Quiz. 

We denken in dit geval graag mee om een op maat gemaakt programma te maken zodat het teambuilding element van uw bedrijfsuitje behouden blijft!

CORONAPROOF BEDRIJFSUITJE

 

max 3 keer het woord bedrijfsuitje en gebruik max 7 zinnen. kijk in de keywordlijsten voor de juiste keywords mbt corona! Geen online bedrijfsuitjes dat doen we niet. 

FOODIES EN FIJNPROEVERS

Vorige
Volgende

IDEEEN VOOR EEN BEDRIJFSUITJE MET OVERNACHTING

Bedenk wat de reden is voor een bedrijfsuitje om te willen overnachten en laat hiermee zien dat je, je kunt verplaatsen in hun situatie.  Vertel vooral dat we contacten hebben met hotels en ze goed kunnen adviseren. Het is niet de bedoeling dat we allerlei hotels gaan bellen voor ze we zijn geen personal assistent natuurlijk. Dit hoef je niet uit te schrijven maar houd dit wel in je achterhoofd terwijl je de tekst aan het schrijven ben. We geven dus graag advies en denken graag mee dat is de boodschap! Vergeet niet om minimaal 1 keer het keyword te gebruiken! Schrijf 8 tot 10 regels.

BEREIKBAARHEID LOCATIE

Schrijf hier iets over de bereikbaarheid van de stad waarvoor je schrijft. Is het centraal gelegen? heeft het park en ride’s? Waar kunnen touringbussen stoppen? Kijk ook in de locatiepagina maar kopieer geen teksten. Het moeten unieke teksten zijn op deze pagina.