BEDRIJFSUITJE Zandvoort

Waarom een bedrijfsuitje in Zandvoort? In Zandvoort is alles mogelijk, met een breed strand en een gezellig centrum kan het hele bedrijfsuitje met verschillende activiteiten worden georganiseerd. Ook hebben we de leukste bedrijfsuitje ideeën in Zandvoort voor u uitgezocht. 

LEUKSTE bedrijfsuitje ideeën in zandvoort

EEN ORIGINEEL BEDRIJFSUITJE in zandvoort ORGANISEREN

Het organiseren van een teamuitje heeft veel haken en ogen, maar wij gaan u hierbij helpen! We hebben een groot aanbod met verschillende actieve bedrijfsuitjes, unieke workshops of uitdagende citygames. We kunnen een op maat gemaakt programma voor u samen stellen. Zo kunt u de hele invulling van het programma zelf beslissen met leuke activiteiten en een heerlijk diner. 

Wij hebben verschillende arrangementen voor bedrijfsuitjes in Zandvoort samengesteld. Komen jullie pas na het werk en zoeken jullie een korte activiteit en een lekker diner? Zijn jullie op zoek naar een complete dag en komen jullie rond de lunch aan met een touringbus? Is het doel van jullie dag teambuilding en spelen jullie graag een toernooi waarbij iedereen met elkaar in contact komt? Voor elke wens en tijdsplanning hebben we een arrangement samengesteld. Bekijk onze arrangementen om te bepalen welke optie het best bij jullie past

actieF bedrijfsuitje in zandvoort

TEAMBUILDING TIJDENS UW BEDRIJFSUITJE in zandvoort

Kan jullie team wel een boost gebruiken en zijn jullie opzoek naar een bedrijfsuitje bom vol teambuilding? Wij hebben de perfecte activiteiten voor een teambuilding bedrijfsuitje. Zo organiseren wij het expeditie robinson bedrijfsuitje, hier krijgen jullie de échte expeditie robinson ervaring met verschillende puzzels, de eetproef en de balansproef. Door de verschillende onderdelen kan elke deelnemer uitblinken met zijn eigen kwaliteiten. 

workshop tips en ideeën bedrijfsuitje in zandvoort

Locaties voor uw bedrijfsuitje in zandvoort?

Bij de keuze voor een locatie voor uw bedrijfsuitje in Zandvoort denken we graag met u mee en houden we rekening met uw gasten. Komen jullie bijvoorbeeld met eigen vervoer? Dan is voldoende parkeerplek een vereiste. Gaan jullie met een touringbus dan is het belangrijk dat de locatie een plek heeft waar al uw gasten in en uit kunnen stappen. Willen jullie alleen lunchen en borrelen of ook uitgebreid dineren? Allemaal aspecten die meetellen in ons voorstel voor de perfecte locatie voor jullie bedrijfsuitje in Zandvoort. Wij adviseren u graag welke locatie het beste aansluit op jullie wensenlijst.

wat zeggen klanten over ons?

Michelle, Gemeente Den Haag
Michelle, Gemeente Den Haag
Lees verder
Op 6 juli 2015 hebben wij een zeer geslaagde teamdag gehad! Iedereen was enthousiast en kijkt terug op een mooie middag. We hebben gekozen voor de combinatie Robinson experience met aansluitend een BBQ. Het was echt een groepsactiviteit, ondanks dat we opgesplitst werden in 3 teams zijn de teams constant bij elkaar in de buurt geweest en is er echt als team gewerkt. Ook als er door een lichamelijke beperking een onderdeel niet mee kon worden gedaan, viel dit eigenlijk niet op. Dat was erg prettig! De BBQ was goed, erg leuke locatie en ook het contact voorafgaand aan de dag hebben wij als prettig ervaren. Kortom een groot succes! Bedankt!
Otto, 50 jaar verjaardagsfeest
Otto, 50 jaar verjaardagsfeest
Lees verder
bijgaande foto vond ik zo grappig dat ik je die toch even wilde toesturen! En staat wat mij betreft symbool voor jullie werkwijze. Naast de klant! Vanaf eerste moment gaf Wavevents / jij mij het gevoel dat jullie ons een onvergetelijk leuke dag wilden bezorgen. Het was gelijk een warm en persoonlijk contact en je voelde goed aan wat de bedoeling was. Je dacht mee en jullie toonden je buitengewoon flexibel in de organisatie van de locatie, het programma, tijdstip en tijdsduur en bij de uitvoering op de dag zelf heb je de klantgerichtheid van Wavevents nogmaals bewezen. Niet alleen wij zelf, maar al onze gasten hebben reusachtig van het powerkiten, de beachtennis en de barbecue genoten! Dank je wel!
Hidde Staatema, Unilever
Hidde Staatema, Unilever
Lees verder
Ons summer event met de inkoop organisatie van Unilever bij Wave Events was een groot succes. Een combinatie van beach tennis en kyten op een toplocatie. De begeleiding was zeer professioneel, spontaan en vriendelijk. Ondanks de grote van de groep (100+) was alles top in de puntjes verzorgd en heeft iedereen genoten van een heerlijke dag. Iedereen van Wave Events waanzinning bedankt. Al met al een topdag en zeker een aanrader!
Hanneke Borgstijn, Deloitte
Hanneke Borgstijn, Deloitte
Lees verder
Op 10 juli 2014 heb wij een topdag gehad bij Millers Beach in Scheveningen! Via Wavevents zijn wij in contact gekomen met Thijs, hij heeft ons team event van A tot Z geregeld! Het mailcontact verliep heel vlot en Thijs was ook ter plaatse, wat voor ons heel prettig was. Wij hadden met ons team eerst een bijeenkomst en presentatie, daarna hebben we met z’n allen een aantal strandactiviteiten gedaan. Deze activiteiten werden heel goed begeleid door het team van Wavevents en ter afsluiting hadden we een borrel en BBQ. Al met al was het een heel geslaagd event en zéker voor herhaling vatbaar!
Marc Kluijver, Koffietcacao
Marc Kluijver, Koffietcacao
Lees verder
Voor de familiedag van JCI Apeldoorn organiseerde Wavevents een activiteiten programma met een BBQ ter afsluiting. Het was een mooie mix van kiten op het strand en beachtennis. Voor veel volwassenen was het de eerste keer dat ze een kite op zo een manier in handen hadden dus een mooie ervaring. Ook voor de kinderen was het een hele beleving. De kleinsten konden de ouders prima zelf vermaken op het strand. Een flinke hoosbui mocht de pret niet drukken, we konden schuilen in het restaurant en daarna weer verder. De BBQ was van een prima kwaliteit, goede prijs/kwaliteit verhouding. De mannen van Wavevents hebben de boel goed onder controle en geven duidelijke instructies. Erg prettig! Zeker een aanrader.
Previous
Next

CITYGAMES BEDRIJFSUITJE ZANDVOORT

OP ZOEK NAAR EEN INDOOR BEDRIJFSUITJE IN ZANDVOORT?

We hebben genoeg mogelijkheden om een bedrijfsuitje binnen te organiseren, zo kunnen al onze leuke workshops voor bedrijfsuitjes gewoon binnen worden gegeven. Een indoor bedrijfsuitje in Zandvoort is een goede oplossing als jullie je bedrijfsuitje in de winter of aan het einde van het jaar vieren. Zo organiseren we naast workshops ook de apres ski olympics en een pub quiz in de indoorlocaties. We werken samen met verschillende sfeervolle indoorlocaties die we helemaal omtoveren tot een winter wonderland. Organiseer samen met ons een super uniek winter bedrijfsuitje.

bezienswaardigheden ZANDVOORT

Zandvoort heeft een super mooi strand om van te genieten tijdens een bedrijfsuitje, maar niet alleen het strand is een hoogtepunt van Zandvoort. Zandvoort heeft een super gezellig centrum met leuke winkels en restaurants. En wat een bezoekje waard is, is het wereldwijde circuit van Zandvoort. Zandvoort is een zeer beschikte locatie voor een bijzonder bedrijfsuitje!

SLECHT WEER SCENARIO

SLECHT WEER SCENARIO 1 ACTIVITEIT

Bij het organiseren van een bedrijfsuitje met activiteiten die buiten plaats vinden zijn we helaas afhankelijk van het weer. We stellen graag vooraf een plan met u op voor het scenario dat het weer tegenzit. Gelukkig hebben we veel activiteiten voor een indoor bedrijfsuitje. Denk aan een leuke workshop of pubquiz in combinatie met een gezellige borrel of diner!

VOORBEELD PROGRAMMA SLECHT WEER

17:00 – 17:30 rondje drank
17:30 – 19:00 Cocktail workshop
19:00 – 21:00 diner of buffet

SLECHT WEER SCENARIO COMPLETE DAG

Mocht u een bedrijfsuitje willen organiseren waar teambuilding centraal staat en u had meerdere buiten activiteiten gepland bijvoorbeeld in een toernooivorm, dan kunnen we bij slecht weer een leuke combinatie maken van meerdere workshops, spellen en wellicht een leuke Quiz. 

We denken in dit geval graag mee om een op maat gemaakt programma te maken zodat het teambuilding element van uw bedrijfsuitje behouden blijft!

CORONAPROOF BEDRIJFSUITJE

We organiseren in de coronaperiode veel bedrijfsuitjes op afstand, want dit is namelijk nog goed te organiseren. We houden ons aan de huidige coronamaatregelen en aan de richtlijnen van het RIVM. Door ons aan te passen naar de nieuwe regels zorgen we er voor dat onze bedrijfsuitjes alsnog veilig kunnen worden uitgevoerd.

IDEEEN VOOR EEN BEDRIJFSUITJE MET OVERNACHTING

Sluiten jullie het bedrijfsuitje allemaal  af met een gezellige borrel of knallende feestavond? Dan is het een goede optie om een bedrijfsuitje met overnachting voor uw gasten te boeken. We hebben contact met verschillende hotels, hostels en groepsaccommodaties in Zandvoort. We geven je advies en denken graag met je mee over de verschillende mogelijkheden en organiseren een complete dag voor jullie! 

BEREIKBAARHEID LOCATIE

Zandvoort heeft een directe treinverbinding met Amsterdam, Haarlem en Den Haag. Met het openbaar vervoer kan je dus van alle richtingen een snelle verbinding nemen naar Zandvoort. Het station van Zandvoort is op 7 min loopafstand van het centrum van Zandvoort. Zandvoort heeft 5 parkeerplaatsen en doet ook aan mobiel parkeren. Voor als jullie met een touringcar naar Zandvoort komen zijn er een aantal op- en afstap plekken voor bussen. We denken graag met u mee, voor vragen kan u altijd contact met ons op nemen.