BEDRIJFSUITJE Zandvoort

Waarom een bedrijfsuitje in Zandvoort? In Zandvoort is alles mogelijk, met een breed strand en een gezellig centrum kan het hele bedrijfsuitje met verschillende activiteiten worden georganiseerd. Ook hebben we de leukste bedrijfsuitje ideeën in Zandvoort voor u uitgezocht. 

LEUKSTE bedrijfsuitje ideeën in zandvoort

Vorige
Volgende

EEN ORIGINEEL BEDRIJFSUITJE in zandvoort ORGANISEREN

Het organiseren van een teamuitje heeft veel haken en ogen, maar wij gaan u hierbij helpen! We hebben een groot aanbod met verschillende actieve bedrijfsuitjes, unieke workshops of uitdagende citygames. We kunnen een op maat gemaakt programma voor u samen stellen. Zo kunt u de hele invulling van het programma zelf beslissen met leuke activiteiten en een heerlijk diner. 

Wij hebben verschillende arrangementen voor bedrijfsuitjes in Zandvoort samengesteld. Komen jullie pas na het werk en zoeken jullie een korte activiteit en een lekker diner? Zijn jullie op zoek naar een complete dag en komen jullie rond de lunch aan met een touringbus? Is het doel van jullie dag teambuilding en spelen jullie graag een toernooi waarbij iedereen met elkaar in contact komt? Voor elke wens en tijdsplanning hebben we een arrangement samengesteld. Bekijk onze arrangementen om te bepalen welke optie het best bij jullie past

actieF bedrijfsuitje in zandvoort

Vorige
Volgende

TEAMBUILDING TIJDENS UW BEDRIJFSUITJE in zandvoort

Kan jullie team wel een boost gebruiken en zijn jullie opzoek naar een bedrijfsuitje bom vol teambuilding? Wij hebben de perfecte activiteiten voor een teambuilding bedrijfsuitje. Zo organiseren wij het expeditie robinson bedrijfsuitje, hier krijgen jullie de échte expeditie robinson ervaring met verschillende puzzels, de eetproef en de balansproef. Door de verschillende onderdelen kan elke deelnemer uitblinken met zijn eigen kwaliteiten. 

workshop tips en ideeën bedrijfsuitje in zandvoort

Vorige
Volgende

Locaties voor uw bedrijfsuitje in zandvoort?

Bij de keuze voor een locatie voor uw bedrijfsuitje in Zandvoort denken we graag met u mee en houden we rekening met uw gasten. Komen jullie bijvoorbeeld met eigen vervoer? Dan is voldoende parkeerplek een vereiste. Gaan jullie met een touringbus dan is het belangrijk dat de locatie een plek heeft waar al uw gasten in en uit kunnen stappen. Willen jullie alleen lunchen en borrelen of ook uitgebreid dineren? Allemaal aspecten die meetellen in ons voorstel voor de perfecte locatie voor jullie bedrijfsuitje in Zandvoort. Wij adviseren u graag welke locatie het beste aansluit op jullie wensenlijst.

wat zeggen klanten over ons?

Kyung de Graaf, rechtspraak
Kyung de Graaf, rechtspraak
Lees verder
Wij hebben een teamuitje gehad met ongeveer 100 collega's. Het was een zeer geslaagde middag, met cocktails shaken en een escape wandeling door Scheveningen. Beide activiteiten waren goed georganiseerd en werden begeleid door enthousiaste begeleiders.
kimmy van Leeuwen, Hart van Vlaardingen
kimmy van Leeuwen, Hart van Vlaardingen
Lees verder
Het team van Het Hart in Vlaardingen heeft hier met 32 personen een ontzettend leuk bedrijfsuitje gehad! We konden zelf 4 spellen kiezen elk van ongv 30 min. De hoofd organisator was heel enthousiast en wij vonden hem helemaal top! Mede door hem is de middag echt geslaagd! Leuke spellen, goede sfeer, lekker op het strand, team building en lol in 1 middag! Daarna ook nog een borrel gedaan met zijn alle op het terras, het was fijn dat dit mogelijk was! Bedankt! Groetjes het Team van het Hart
Ingard Lachman, Pniëlschool
Ingard Lachman, Pniëlschool
Lees verder
Een superleuk teamuitje op 19 augustus gehad op het strand in Scheveningen met het team van de Pniëlschool uit Rotterdam. Hele mooie teambuildingsopdrachten. Top georganiseerd Sharp-events en de BBQ heeft ook goed gesmaakt!
Martin Kupers, SZW
Martin Kupers, SZW
Lees verder
We hebben een zeeg geslaagd uitje gehad, mede in samenwerking met Restaurant Werelds op Scheveningen. Vooral de workshop Salsa dansen was fantastisch. Meerdere afdelingen zijn letterlijk gemixt geraakt tijdens het dansen.
GM Versteegen,Dröge & van Drimmelen
GM Versteegen,Dröge & van Drimmelen
Lees verder
We hadden met ons team van 30 collega's een superdag gehad op Scheveningen! Het Robinson Wave spel is helemaal top om een keer tegen je vrienden/collega's te spelen. Het was allemaal goed bedacht en uitgelegd. Helemaal top deze dag!
Bart Van Doorn, Madurodam Events
Bart Van Doorn, Madurodam Events
Lees verder
Top teamuitje gehad in Scheveningen met 100 man! De leuke foto’s zijn een mooi aandenken!
Previous
Next

CITYGAMES BEDRIJFSUITJE ZANDVOORT

Vorige
Volgende

OP ZOEK NAAR EEN INDOOR BEDRIJFSUITJE IN ZANDVOORT?

We hebben genoeg mogelijkheden om een bedrijfsuitje binnen te organiseren, zo kunnen al onze leuke workshops voor bedrijfsuitjes gewoon binnen worden gegeven. Een indoor bedrijfsuitje in Zandvoort is een goede oplossing als jullie je bedrijfsuitje in de winter of aan het einde van het jaar vieren. Zo organiseren we naast workshops ook de apres ski olympics en een pub quiz in de indoorlocaties. We werken samen met verschillende sfeervolle indoorlocaties die we helemaal omtoveren tot een winter wonderland. Organiseer samen met ons een super uniek winter bedrijfsuitje.

bezienswaardigheden ZANDVOORT

Zandvoort heeft een super mooi strand om van te genieten tijdens een bedrijfsuitje, maar niet alleen het strand is een hoogtepunt van Zandvoort. Zandvoort heeft een super gezellig centrum met leuke winkels en restaurants. En wat een bezoekje waard is, is het wereldwijde circuit van Zandvoort. Zandvoort is een zeer beschikte locatie voor een bijzonder bedrijfsuitje!

SLECHT WEER SCENARIO

SLECHT WEER SCENARIO 1 ACTIVITEIT

Bij het organiseren van een bedrijfsuitje met activiteiten die buiten plaats vinden zijn we helaas afhankelijk van het weer. We stellen graag vooraf een plan met u op voor het scenario dat het weer tegenzit. Gelukkig hebben we veel activiteiten voor een indoor bedrijfsuitje. Denk aan een leuke workshop of pubquiz in combinatie met een gezellige borrel of diner!

VOORBEELD PROGRAMMA SLECHT WEER

17:00 – 17:30 rondje drank
17:30 – 19:00 Cocktail workshop
19:00 – 21:00 diner of buffet

SLECHT WEER SCENARIO COMPLETE DAG

Mocht u een bedrijfsuitje willen organiseren waar teambuilding centraal staat en u had meerdere buiten activiteiten gepland bijvoorbeeld in een toernooivorm, dan kunnen we bij slecht weer een leuke combinatie maken van meerdere workshops, spellen en wellicht een leuke Quiz. 

We denken in dit geval graag mee om een op maat gemaakt programma te maken zodat het teambuilding element van uw bedrijfsuitje behouden blijft!

CORONAPROOF BEDRIJFSUITJE

We organiseren in de coronaperiode veel bedrijfsuitjes op afstand, want dit is namelijk nog goed te organiseren. We houden ons aan de huidige coronamaatregelen en aan de richtlijnen van het RIVM. Door ons aan te passen naar de nieuwe regels zorgen we er voor dat onze bedrijfsuitjes alsnog veilig kunnen worden uitgevoerd.

IDEEEN VOOR EEN BEDRIJFSUITJE MET OVERNACHTING

Sluiten jullie het bedrijfsuitje allemaal  af met een gezellige borrel of knallende feestavond? Dan is het een goede optie om een bedrijfsuitje met overnachting voor uw gasten te boeken. We hebben contact met verschillende hotels, hostels en groepsaccommodaties in Zandvoort. We geven je advies en denken graag met je mee over de verschillende mogelijkheden en organiseren een complete dag voor jullie! 

BEREIKBAARHEID LOCATIE

Zandvoort heeft een directe treinverbinding met Amsterdam, Haarlem en Den Haag. Met het openbaar vervoer kan je dus van alle richtingen een snelle verbinding nemen naar Zandvoort. Het station van Zandvoort is op 7 min loopafstand van het centrum van Zandvoort. Zandvoort heeft 5 parkeerplaatsen en doet ook aan mobiel parkeren. Voor als jullie met een touringcar naar Zandvoort komen zijn er een aantal op- en afstap plekken voor bussen. We denken graag met u mee, voor vragen kan u altijd contact met ons op nemen.