BEDRIJFSUITJE Zuid-holland

Waarom een bedrijfsuitje in Zuid-Holland? Zuid-Holland heeft veel historische steden zoals, Delft en Leiden. Vergeet ook niet te genieten van de kust. Wij hebben de leukste bedrijfsuitjes ideeën in Zuid-Holland om er een dag van te maken die jullie als bedrijf nooit zullen vergeten!

LEUKSTE bedrijfsuitje ideeën Zuid-holland

EEN ORIGINEEL BEDRIJFSUITJE in Zuid-Holland ORGANISEREN

Sharpevents heeft veel verschillende originele bedrijfsuitjes met een op maat gemaakt programma dat is gevuld met al jullie eisen en wensen! Wij bedenken altijd nieuwe activiteiten, zodat elk bedrijfsuitje origineel is. Willen jullie graag intensief bezig zijn? Dan zijn de actieve bedrijfsuitjes wat voor jullie! Ook hebben wij verschillende workshops als jullie niet actief bezig willen zijn! Toch liever de stad leren kennen in een spelvorm? Dan zijn de citygames een goede keuze! Genoeg ideeën dus voor het perfecte bedrijfsuitje.

 

Wij hebben verschillende arrangementen voor bedrijfsuitjes in Zuid-Holland samengesteld. Komen jullie pas na het werk en zoeken jullie een korte activiteit en een lekker diner? Zijn jullie op zoek naar een complete dag en komen jullie rond de lunch aan met een touringbus? Is het doel van jullie dag teambuilding en spelen jullie graag een toernooi waarbij iedereen met elkaar in contact komt? Voor elke wens en tijdsplanning hebben we een arrangement samengesteld. Bekijk onze arrangementen om te bepalen welke optie het best bij jullie past

actieF bedrijfsuitje zuid-holland

TEAMBUILDING TIJDENS UW BEDRIJFSUITJE Zuid-Holland

Een bedrijf heeft een team nodig dat zelfvertrouwen heeft en naar het zelfde doel streeft. Willen jullie een teambuildings bedrijfsuitje organiseren om jullie team nog sterker te maken? Sharpevents heeft verschillende activiteiten die te maken hebben met teambuilding. Een populair teambuildingsuitje is Expeditie Robinson. Hierbij werken jullie samen in teams doormiddel van een spelvorm die wij op elke locatie kunnen organiseren. Tijdens de expeditie krijgen de deelnemers een eetproef, balansproef en puzzels. Het zijn verschillende onderdelen dus iedereen blinkt wel ergens in uit!

workshop tips en ideeën bedrijfsuitje Zuid-holland

Locaties voor uw bedrijfsuitje Zuid-holland?

Bij de keuze voor een locatie voor uw bedrijfsuitje Zuid-Holland denken we graag met u mee en houden we rekening met uw gasten. Komen jullie bijvoorbeeld met eigen vervoer? Dan is voldoende parkeerplek een vereiste. Gaan jullie met een touringbus dan is het belangrijk dat de locatie een plek heeft waar al uw gasten in en uit kunnen stappen. Willen jullie alleen lunchen en borrelen of ook uitgebreid dineren? Allemaal aspecten die meetellen in ons voorstel voor de perfecte locatie voor jullie bedrijfsuitje Zuid-Holland. Wij adviseren u graag welke locatie het beste aansluit op jullie wensenlijst.

wat zeggen klanten over ons?

Michelle, Gemeente Den Haag
Michelle, Gemeente Den Haag
Lees verder
Op 6 juli 2015 hebben wij een zeer geslaagde teamdag gehad! Iedereen was enthousiast en kijkt terug op een mooie middag. We hebben gekozen voor de combinatie Robinson experience met aansluitend een BBQ. Het was echt een groepsactiviteit, ondanks dat we opgesplitst werden in 3 teams zijn de teams constant bij elkaar in de buurt geweest en is er echt als team gewerkt. Ook als er door een lichamelijke beperking een onderdeel niet mee kon worden gedaan, viel dit eigenlijk niet op. Dat was erg prettig! De BBQ was goed, erg leuke locatie en ook het contact voorafgaand aan de dag hebben wij als prettig ervaren. Kortom een groot succes! Bedankt!
Otto, 50 jaar verjaardagsfeest
Otto, 50 jaar verjaardagsfeest
Lees verder
bijgaande foto vond ik zo grappig dat ik je die toch even wilde toesturen! En staat wat mij betreft symbool voor jullie werkwijze. Naast de klant! Vanaf eerste moment gaf Wavevents / jij mij het gevoel dat jullie ons een onvergetelijk leuke dag wilden bezorgen. Het was gelijk een warm en persoonlijk contact en je voelde goed aan wat de bedoeling was. Je dacht mee en jullie toonden je buitengewoon flexibel in de organisatie van de locatie, het programma, tijdstip en tijdsduur en bij de uitvoering op de dag zelf heb je de klantgerichtheid van Wavevents nogmaals bewezen. Niet alleen wij zelf, maar al onze gasten hebben reusachtig van het powerkiten, de beachtennis en de barbecue genoten! Dank je wel!
Hidde Staatema, Unilever
Hidde Staatema, Unilever
Lees verder
Ons summer event met de inkoop organisatie van Unilever bij Wave Events was een groot succes. Een combinatie van beach tennis en kyten op een toplocatie. De begeleiding was zeer professioneel, spontaan en vriendelijk. Ondanks de grote van de groep (100+) was alles top in de puntjes verzorgd en heeft iedereen genoten van een heerlijke dag. Iedereen van Wave Events waanzinning bedankt. Al met al een topdag en zeker een aanrader!
Hanneke Borgstijn, Deloitte
Hanneke Borgstijn, Deloitte
Lees verder
Op 10 juli 2014 heb wij een topdag gehad bij Millers Beach in Scheveningen! Via Wavevents zijn wij in contact gekomen met Thijs, hij heeft ons team event van A tot Z geregeld! Het mailcontact verliep heel vlot en Thijs was ook ter plaatse, wat voor ons heel prettig was. Wij hadden met ons team eerst een bijeenkomst en presentatie, daarna hebben we met z’n allen een aantal strandactiviteiten gedaan. Deze activiteiten werden heel goed begeleid door het team van Wavevents en ter afsluiting hadden we een borrel en BBQ. Al met al was het een heel geslaagd event en zéker voor herhaling vatbaar!
Marc Kluijver, Koffietcacao
Marc Kluijver, Koffietcacao
Lees verder
Voor de familiedag van JCI Apeldoorn organiseerde Wavevents een activiteiten programma met een BBQ ter afsluiting. Het was een mooie mix van kiten op het strand en beachtennis. Voor veel volwassenen was het de eerste keer dat ze een kite op zo een manier in handen hadden dus een mooie ervaring. Ook voor de kinderen was het een hele beleving. De kleinsten konden de ouders prima zelf vermaken op het strand. Een flinke hoosbui mocht de pret niet drukken, we konden schuilen in het restaurant en daarna weer verder. De BBQ was van een prima kwaliteit, goede prijs/kwaliteit verhouding. De mannen van Wavevents hebben de boel goed onder controle en geven duidelijke instructies. Erg prettig! Zeker een aanrader.
Previous
Next

CITYGAMES BEDRIJFSUITJE zuid-holland

OP ZOEK NAAR EEN INDOOR BEDRIJFSUITJE ZUID-HOLLAND?

Met de koude winterperiode organiseren wij ook unieke indoor bedrijfsuitjes. Wij hebben de leukste creatieve, actieve en culinaire workshops uit de regio! Wij toveren elke locatie zo om in een winterparadijs met een echte kerstsfeer. Wij bedenken samen met jullie een programma op maat. Vraag ons naar de mogelijkheden en laten we van jullie indoor bedrijfsuitje Zuid-Holland een dag maken die jullie nooit zullen vergeten

bezienswaardigheden Zuid-holland

In Zuid-Holland heb je veel verschillende bezienswaardigheden. In Rotterdam heb je de welbekende Kubuswoningen, de Erasmusbrug en de Euromast. Leiden word ook wel de sleutelstad genoemd en heeft een aantrekkelijk centrum. De pier van Scheveningen is ook een bekend bezienswaardheid in Zuid-Holland en natuurlijk de mooie stranden. De Keukenhof staat ook hoog in het lijstje. In de lente groeit de Keukenhof uit tot één van de kleurrijkste plekjes in Nederland. Er zijn genoeg bezienswaardigheden in Zuid-Holland! Boek een van onze zenuwslopende gps spellen door deze prachtige stad en sluit af met een borrel op een van de vele terrasboten in de gezellige grachten. 

SLECHT WEER SCENARIO

SLECHT WEER SCENARIO 1 ACTIVITEIT

Bij het organiseren van een bedrijfsuitje met activiteiten die buiten plaats vinden zijn we helaas afhankelijk van het weer. We stellen graag vooraf een plan met u op voor het scenario dat het weer tegenzit. Gelukkig hebben we veel activiteiten voor een indoor bedrijfsuitje. Denk aan een leuke workshop of pubquiz in combinatie met een gezellige borrel of diner!

VOORBEELD PROGRAMMA SLECHT WEER

17:00 – 17:30 rondje drank
17:30 – 19:00 Cocktail workshop
19:00 – 21:00 diner of buffet

SLECHT WEER SCENARIO COMPLETE DAG

Mocht u een bedrijfsuitje willen organiseren waar teambuilding centraal staat en u had meerdere buiten activiteiten gepland bijvoorbeeld in een toernooivorm, dan kunnen we bij slecht weer een leuke combinatie maken van meerdere workshops, spellen en wellicht een leuke Quiz. 

We denken in dit geval graag mee om een op maat gemaakt programma te maken zodat het teambuilding element van uw bedrijfsuitje behouden blijft!

CORONAPROOF BEDRIJFSUITJE

We hebben al een tijd te maken met COVID-19, Sharpevents heeft nu een goed beeld van wat we wel en niet kunnen. Gelukkig hebben wij ons daarop aan kunnen passen! Ook met afstand is er ruimte genoeg om een uniek coronaproof bedrijfsfeestje te organiseren. Op deze manier kunnen wij alsnog een spectaculair bedrijfsfeestje organiseren. Bent u met een grote groep? Dan delen we jullie in, in kleinere groepjes, zodat jullie alsnog samen het evenement volgen.

 

IDEEEN VOOR EEN BEDRIJFSUITJE MET OVERNACHTING

Komen de gasten met eigen vervoer naar locatie en hebben jullie geen zin meer om nog dat eind naar huis te rijden? Of zouden jullie met zijn alle nog willen borrelen en niemand wilt de BOB zijn? Dan zouden jullie een overnachting er bij kunnen boeken! Wij hebben contact met verschillende hotels waar jullie kunnen overnachten en kunnen jullie prima adviseren welke hotels voor uw groep en budget geschikt zijn.

BEREIKBAARHEID ZUID-HOLLAND

In Zuid-Holland is de bereikbaarheid heel groot. Met het openbaar vervoer kom je over al, of het nou Rotterdam is of Delft. Ook met eigen vervoer is het er makkelijk om te komen. In de grote steden is het wel drukker maar er zijn genoeg parkeergarages. Jullie zouden ook nog met een touringbus kunnen komen om de reis nog gezelliger te maken.