BEDRIJFSUITJE Zuid Holland

Waarom een bedrijfsuitje in Zuid Holland? De bijzondere stadsparken van Rotterdam, de bruisende boulevard van Scheveningen en het artistieke karakter van onze hofstad Den Haag. Allemaal steden die perfect zijn voor een bijzonder bedrijfsuitje! Op deze pagina vind je in één klap 100+ top activiteiten die zowel op het strand als in de binnenstad door ons georganiseerd kunnen worden. Vind je het lastig om een locatie te kiezen? Neem gerust contact met ons op zodat we met je kunnen meedenken!

LEUKSTE bedrijfsuitje ideeën in Zuid Holland

Vorige
Volgende

EEN ORIGINEEL BEDRIJFSUITJE in Zuid Holland ORGANISEREN

Zuid Holland is gegarandeerd een goede provincie voor een uniek bedrijfsuitje! Het is veelzijdig en je kunt alle kanten op voor veel verschillende activiteiten. Boek bijvoorbeeld de Expeditie Robinson ervaring in het Rotterdamse Kralingen bos tijdens een sportief bedrijfsuitje en kom erachter wie van jullie de echte padvinder is. Waan je in het echte Scheveningse vakantiegevoel door met je voeten in het zand een van onze creatieve of culinaire workshops te volgen met een wijntje in je hand! Hoor je de zee al op de achtergrond? Liever onze Zuidelijke hofstad verkennen? Los eeuwenoude vraagstukken op tijdens één van onze citygames in het centrum van Den Haag! Wie was eigenlijk Haagsuh Harry? En wat deed hij voor het Haagse volk? 

Wij hebben verschillende arrangementen voor bedrijfsuitjes in Zuid Holland samengesteld. Komen jullie pas na het werk en zoeken jullie een korte activiteit en een lekker diner? Zijn jullie op zoek naar een complete dag en komen jullie rond de lunch aan met een touringbus? Is het doel van jullie dag teambuilding en spelen jullie graag een toernooi waarbij iedereen met elkaar in contact komt? Voor elke wens en tijdsplanning hebben we een arrangement samengesteld. Bekijk onze arrangementen om te bepalen welke optie het best bij jullie past

actieF bedrijfsuitje in Zuid Holland

Vorige
Volgende

TEAMBUILDING TIJDENS UW BEDRIJFSUITJE in Zuid Holland

Je kunt veel kanten op als je denkt aan teambuilding. Bedenk samen met ons welk teambuildingselement het best bij jullie bedrijfsuitje past! Werk aan de groepsdynamiek, samenwerking, vertrouwen en sociale binding tijdens The Great Olympics op het strand aan de Zuidkust! Sumoworstelen, Archery Tag, Bubbelbal en Voetdarts zijn allemaal verwerkt in deze fenomenale sportmanifestatie! Expeditie Robinson is ook een favoriet als het om teambuilding gaat tijdens je bedrijfsuitje. Dit is niet alleen op het strand mogelijk maar ook bij recreatieplassen door heel Zuid Holland heen! Wie van jullie heeft er op scouting gezeten en maakt er als eerste primitief vuur? Wie bedenkt de tactiek om te winnen als team?

workshop tips en ideeën bedrijfsuitje in Zuid Holland

Vorige
Volgende

Locaties voor uw bedrijfsuitje in Zuid Holland?

Wij hebben verschillende arrangementen voor bedrijfsuitjes in Zuid Holland samengesteld. Komen jullie pas na het werk en zoeken jullie een korte activiteit en een lekker diner? Zijn jullie op zoek naar een complete dag en komen jullie rond de lunch aan met een touringbus? Is het doel van jullie dag teambuilding en spelen jullie graag een toernooi waarbij iedereen met elkaar in contact komt? Voor elke wens en tijdsplanning hebben we een arrangement samengesteld. Bekijk onze arrangementen om te bepalen welke optie het best bij jullie past

wat zeggen klanten over ons?

Kyung de Graaf, rechtspraak
Kyung de Graaf, rechtspraak
Lees verder
Wij hebben een teamuitje gehad met ongeveer 100 collega's. Het was een zeer geslaagde middag, met cocktails shaken en een escape wandeling door Scheveningen. Beide activiteiten waren goed georganiseerd en werden begeleid door enthousiaste begeleiders.
kimmy van Leeuwen, Hart van Vlaardingen
kimmy van Leeuwen, Hart van Vlaardingen
Lees verder
Het team van Het Hart in Vlaardingen heeft hier met 32 personen een ontzettend leuk bedrijfsuitje gehad! We konden zelf 4 spellen kiezen elk van ongv 30 min. De hoofd organisator was heel enthousiast en wij vonden hem helemaal top! Mede door hem is de middag echt geslaagd! Leuke spellen, goede sfeer, lekker op het strand, team building en lol in 1 middag! Daarna ook nog een borrel gedaan met zijn alle op het terras, het was fijn dat dit mogelijk was! Bedankt! Groetjes het Team van het Hart
Ingard Lachman, Pniëlschool
Ingard Lachman, Pniëlschool
Lees verder
Een superleuk teamuitje op 19 augustus gehad op het strand in Scheveningen met het team van de Pniëlschool uit Rotterdam. Hele mooie teambuildingsopdrachten. Top georganiseerd Sharp-events en de BBQ heeft ook goed gesmaakt!
Martin Kupers, SZW
Martin Kupers, SZW
Lees verder
We hebben een zeeg geslaagd uitje gehad, mede in samenwerking met Restaurant Werelds op Scheveningen. Vooral de workshop Salsa dansen was fantastisch. Meerdere afdelingen zijn letterlijk gemixt geraakt tijdens het dansen.
GM Versteegen,Dröge & van Drimmelen
GM Versteegen,Dröge & van Drimmelen
Lees verder
We hadden met ons team van 30 collega's een superdag gehad op Scheveningen! Het Robinson Wave spel is helemaal top om een keer tegen je vrienden/collega's te spelen. Het was allemaal goed bedacht en uitgelegd. Helemaal top deze dag!
Bart Van Doorn, Madurodam Events
Bart Van Doorn, Madurodam Events
Lees verder
Top teamuitje gehad in Scheveningen met 100 man! De leuke foto’s zijn een mooi aandenken!
Previous
Next

CITYGAMES BEDRIJFSUITJE Zuid Holland

Vorige
Volgende

OP ZOEK NAAR EEN INDOOR BEDRIJFSUITJE in Zuid Holland?

Of je nu in Rotterdam, Delft, Den Haag of Zandvoort je bedrijfsuitje wilt vieren.. In alle seizoenen en steden kunnen wij indoor activiteiten aanbieden tijdens jullie bedrijfsuitje! Willen jullie het combineren met een eindejaarsfeest? Misschien is een kerstthema dan wel iets voor jullie bedrijfsuitje! Gooi alle kantoorstress eruit met een potje kerstkaraoke en breng de sfeer er meteen in! We werken met veel sfeervolle locaties samen en toveren elke om tot een waar Oostenrijks kerstsprookje! Hebben jullie zelf een locatie voor jullie bedrijfsuitje op het oog? Laat het ons weten!

bezienswaardigheden Zuid Holland

Afhankelijk van de locatie die jullie uitkiezen zijn er veel bezienswaardigheden in Zuid Holland te zien. De Euromast in Rotterdam, het reuzenrad op pier in Scheveningen, het Vredespaleis in Den Haag of de botanische tuin in Delft. Ontdek recreatiegebieden door middel van een actief spel of verken een historische stad door één van onze citygames te boeken! Elke activiteit is afgesteld op de mooiste locaties van de stad!  

SLECHT WEER SCENARIO

SLECHT WEER SCENARIO 1 ACTIVITEIT

Bij het organiseren van een bedrijfsuitje met activiteiten die buiten plaats vinden zijn we helaas afhankelijk van het weer. We stellen graag vooraf een plan met u op voor het scenario dat het weer tegenzit. Gelukkig hebben we veel activiteiten voor een indoor bedrijfsuitje. Denk aan een leuke workshop of pubquiz in combinatie met een gezellige borrel of diner!

VOORBEELD PROGRAMMA SLECHT WEER

17:00 – 17:30 rondje drank
17:30 – 19:00 Cocktail workshop
19:00 – 21:00 diner of buffet

SLECHT WEER SCENARIO COMPLETE DAG

Mocht u een bedrijfsuitje willen organiseren waar teambuilding centraal staat en u had meerdere buiten activiteiten gepland bijvoorbeeld in een toernooivorm, dan kunnen we bij slecht weer een leuke combinatie maken van meerdere workshops, spellen en wellicht een leuke Quiz. 

We denken in dit geval graag mee om een op maat gemaakt programma te maken zodat het teambuilding element van uw bedrijfsuitje behouden blijft!

Bedrijfsuitje tijdens corona

Een bedrijfsuitje organiseer je vaak verder van te voren. Het is namelijk nogal een hele onderneming om iedereen zover te krijgen en een datum te prikken. Veiligheid staat bij ons voorop en je kunt je bedrijfsuitje dan ook geheel coronaproof bij ons organiseren! Wij houden ons strikt aan de regels en richtlijnen van het RIVM. Kan jullie uitje toch niet doorgaan door sluiting van de overheid? Geen probleem, je kunt je bedrijfsuitje geheel kosteloos verzetten of annuleren.  

IDEEEN VOOR EEN BEDRIJFSUITJE MET OVERNACHTING

Komen er collega’s van ver of wilt er niemand de bob zijn? Kies dan voor een overnachting bij je bedrijfsuitje! Slaap in een grachtenkamer in Delft of in het Kurhaus in Scheveningen! Niet zoveel budget? Bekijk dan eens de leukste zuidelijke hostels! We komen op veel plekken in het land en kunnen jullie goed op weg helpen naar de leukste accommodaties in jullie gekozen locatie!

BEREIKBAARHEID Zuid Holland

Zuid Holland is één van de dichtst bevolkte provincies. Iedereen wilt er snel van A naar B en er zijn veel verschillende manieren om naar steden te komen. Dat kan per auto, met het openbaar vervoer en zelfs met de boot! Staat de locatie vast? Bekijk dan alvast de website van de desbetreffende stad voor reisinformatie en routes!