BEDRIJFSUITJE

Op deze pagina vind je 100+ leuke en originele activiteiten voor jullie bedrijfsuitje! Stel samen met ons een op maat gemaakt plan op en verzorg je feestdag tot in de puntjes met één van onze eventplanners. Enthousiast geworden? Bekijk hier de meest gewaardeerde top activiteiten!

LEUKSTE bedrijfsuitje ideeën

Vorige
Volgende

EEN ORIGINEEL BEDRIJFSUITJE ORGANISEREN

Wanneer je een bedrijfsuitje voor jouw afdeling gaat organiseren wil je natuurlijk wel indruk maken! Dit is tenslotte het uitje waar iedereen nog lang over na gaat praten.. Een teken van waardering, even alle kantoorstress van je schouders af laten glijden en een dag waarin je op een ontspannen manier je collega’s beter kan leren kennen! Ga met elkaar de strijd aan tijdens een actief spel en kom erachter wie van jullie een echte winnaarsmentaliteit heeft! Liever met je gezicht in het zonnetje een eigen gemaakte cocktail drinken? Bekijk dan onze workshops! Zijn jullie een groep die raadsels en stadswandelingen helemaal het einde vinden? Dan zijn de citygames echt wat voor jullie!

Wij hebben verschillende arrangementen voor bedrijfsuitjes in samengesteld. Komen jullie pas na het werk en zoeken jullie een korte activiteit en een lekker diner? Zijn jullie op zoek naar een complete dag en komen jullie rond de lunch aan met een touringbus? Is het doel van jullie dag teambuilding en spelen jullie graag een toernooi waarbij iedereen met elkaar in contact komt? Voor elke wens en tijdsplanning hebben we een arrangement samengesteld. Bekijk onze arrangementen om te bepalen welke optie het best bij jullie past

actieF bedrijfsuitje

Vorige
Volgende

TEAMBUILDING TIJDENS UW BEDRIJFSUITJE

Een bedrijfsuitje kan een uitgesproken moment zijn om te werken aan de teambuilding binnen jouw organisatie. Werk aan de sociale binding, leer elkaars kwaliteiten op een andere manier kennen, creëer efficiëntie binnen jullie groep collega’s en versterk de groepsdynamiek! Zo sla je met je bedrijfsuitje twee vliegen in één klap! Bekijk welke activiteiten bij jullie ontwikkelpunt passen en ga met elkaar de uitdaging aan. Plak er een leuke borrel aan vast en je bedrijfsuitje is compleet!

workshop tips en ideeën bedrijfsuitje

Vorige
Volgende

Locaties voor uw bedrijfsuitje?

Bij de keuze voor een locatie voor uw bedrijfsuitje denken we graag met u mee en houden we rekening met uw gasten. Komen jullie bijvoorbeeld met eigen vervoer? Dan is voldoende parkeerplek een vereiste. Gaan jullie met een touringbus dan is het belangrijk dat de locatie een plek heeft waar al uw gasten in en uit kunnen stappen. Willen jullie alleen lunchen en borrelen of ook uitgebreid dineren? Allemaal aspecten die meetellen in ons voorstel voor de perfecte locatie voor jullie bedrijfsuitje. Wij adviseren u graag welke locatie het beste aansluit op jullie wensenlijst.

wat zeggen klanten over ons?

Michelle, Gemeente Den Haag
Michelle, Gemeente Den Haag
Lees verder
Op 6 juli 2015 hebben wij een zeer geslaagde teamdag gehad! Iedereen was enthousiast en kijkt terug op een mooie middag. We hebben gekozen voor de combinatie Robinson experience met aansluitend een BBQ. Het was echt een groepsactiviteit, ondanks dat we opgesplitst werden in 3 teams zijn de teams constant bij elkaar in de buurt geweest en is er echt als team gewerkt. Ook als er door een lichamelijke beperking een onderdeel niet mee kon worden gedaan, viel dit eigenlijk niet op. Dat was erg prettig! De BBQ was goed, erg leuke locatie en ook het contact voorafgaand aan de dag hebben wij als prettig ervaren. Kortom een groot succes! Bedankt!
Otto, 50 jaar verjaardagsfeest
Otto, 50 jaar verjaardagsfeest
Lees verder
bijgaande foto vond ik zo grappig dat ik je die toch even wilde toesturen! En staat wat mij betreft symbool voor jullie werkwijze. Naast de klant! Vanaf eerste moment gaf Wavevents / jij mij het gevoel dat jullie ons een onvergetelijk leuke dag wilden bezorgen. Het was gelijk een warm en persoonlijk contact en je voelde goed aan wat de bedoeling was. Je dacht mee en jullie toonden je buitengewoon flexibel in de organisatie van de locatie, het programma, tijdstip en tijdsduur en bij de uitvoering op de dag zelf heb je de klantgerichtheid van Wavevents nogmaals bewezen. Niet alleen wij zelf, maar al onze gasten hebben reusachtig van het powerkiten, de beachtennis en de barbecue genoten! Dank je wel!
Hidde Staatema, Unilever
Hidde Staatema, Unilever
Lees verder
Ons summer event met de inkoop organisatie van Unilever bij Wave Events was een groot succes. Een combinatie van beach tennis en kyten op een toplocatie. De begeleiding was zeer professioneel, spontaan en vriendelijk. Ondanks de grote van de groep (100+) was alles top in de puntjes verzorgd en heeft iedereen genoten van een heerlijke dag. Iedereen van Wave Events waanzinning bedankt. Al met al een topdag en zeker een aanrader!
Hanneke Borgstijn, Deloitte
Hanneke Borgstijn, Deloitte
Lees verder
Op 10 juli 2014 heb wij een topdag gehad bij Millers Beach in Scheveningen! Via Wavevents zijn wij in contact gekomen met Thijs, hij heeft ons team event van A tot Z geregeld! Het mailcontact verliep heel vlot en Thijs was ook ter plaatse, wat voor ons heel prettig was. Wij hadden met ons team eerst een bijeenkomst en presentatie, daarna hebben we met z’n allen een aantal strandactiviteiten gedaan. Deze activiteiten werden heel goed begeleid door het team van Wavevents en ter afsluiting hadden we een borrel en BBQ. Al met al was het een heel geslaagd event en zéker voor herhaling vatbaar!
Marc Kluijver, Koffietcacao
Marc Kluijver, Koffietcacao
Lees verder
Voor de familiedag van JCI Apeldoorn organiseerde Wavevents een activiteiten programma met een BBQ ter afsluiting. Het was een mooie mix van kiten op het strand en beachtennis. Voor veel volwassenen was het de eerste keer dat ze een kite op zo een manier in handen hadden dus een mooie ervaring. Ook voor de kinderen was het een hele beleving. De kleinsten konden de ouders prima zelf vermaken op het strand. Een flinke hoosbui mocht de pret niet drukken, we konden schuilen in het restaurant en daarna weer verder. De BBQ was van een prima kwaliteit, goede prijs/kwaliteit verhouding. De mannen van Wavevents hebben de boel goed onder controle en geven duidelijke instructies. Erg prettig! Zeker een aanrader.
Previous
Next

CITYGAMES BEDRIJFSUITJE

Vorige
Volgende

OP ZOEK NAAR EEN INDOOR BEDRIJFSUITJE?

Willen jullie er zeker van zijn dat het Nederlandse weer geen roet in het eten gooit of willen jullie een bedrijfsuitje in de koude jaargetijden organiseren? Ook voor een indoor bedrijfsuitje kun je bij Sharpevents terecht! Vrijwel alle workshops kunnen indoor gegeven worden en voor de echte winterliefhebbers hebben we richting de kerst ook sneeuwedities van The Olympics of pub quiz! We werken samen met veel sfeervolle restaurants die we binnen no-time hebben omgetoverd tot een waar winterwonderland! Wie heeft gezegd dat de winter niet gezellig kan zijn?

bezienswaardigheden

Wanneer je een bedrijfsuitje organiseert is de locatie een belangrijke factor voor het slagen van een feest! Maar ook de bezienswaardigheden van een locatie vinden wij belangrijk te benoemen. Ben je benieuwd welke high-lights jullie locatie en stad bezit? Vraag het ons!

SLECHT WEER SCENARIO

SLECHT WEER SCENARIO 1 ACTIVITEIT

Bij het organiseren van een bedrijfsuitje met activiteiten die buiten plaats vinden zijn we helaas afhankelijk van het weer. We stellen graag vooraf een plan met u op voor het scenario dat het weer tegenzit. Gelukkig hebben we veel activiteiten voor een indoor bedrijfsuitje. Denk aan een leuke workshop of pubquiz in combinatie met een gezellige borrel of diner!

VOORBEELD PROGRAMMA SLECHT WEER

17:00 – 17:30 rondje drank
17:30 – 19:00 Cocktail workshop
19:00 – 21:00 diner of buffet

SLECHT WEER SCENARIO COMPLETE DAG

Mocht u een bedrijfsuitje willen organiseren waar teambuilding centraal staat en u had meerdere buiten activiteiten gepland bijvoorbeeld in een toernooivorm, dan kunnen we bij slecht weer een leuke combinatie maken van meerdere workshops, spellen en wellicht een leuke Quiz. 

We denken in dit geval graag mee om een op maat gemaakt programma te maken zodat het teambuilding element van uw bedrijfsuitje behouden blijft!

EEN ORIGINEEL BEDRIJFSUITJE OP HET STRAND

Het oneindig turen in de zonnige horizon, de golven die breken in de branding, met je tenen door de zandkorrels.. Het strand is dé plek om bij te komen van alle hectiek op de werkvloer en is daardoor een populaire locatie voor een memorabel bedrijfsuitje. Sharpevents kan aan de hele westkust jullie bedrijfsuitje tot een groot succes maken en heeft met veel leuke horecagelegenheden en strandtenten  goed contact. Maak je bedrijfsuitje compleet met een unieke strandlocatie bij jou in de buurt!

FOODIES EN FIJNPROEVERS

Vorige
Volgende

IDEEEN VOOR EEN BEDRIJFSUITJE MET OVERNACHTING

Komen er collega’s van ver en wil er niemand boppen? Maak je bedrijfsuitje dan compleet met een overnachting! Sharpevents heeft zicht op de leukste hotels en hostels in jullie locatie en kan jullie helpen met dat onbezonnen nachtje weg. Of je budget nou groot of klein is, veel iedereen is er altijd keuze zat. Neem contact met ons op en we raden je graag een bijpassende accommodatie aan!

BEREIKBAARHEID LOCATIE

Hoe goed een locatie te bereiken is kan doorslaggevend zijn voor het kiezen van een locatie. Er zijn verschillende websites te vinden waar je een goed overzicht hebt op de bereikbaarheid met het OV en op alle gemeentelijke websites kun je veel informatie inwinnen over parkeren met auto of touringbus. Komen jullie er niet uit? Schroom niet om te bellen zodat we met je mee kunnen denken!

bedrijfsuitjes per provincie