EEN ORIGINEEL BEDRIJFSUITJE

ORIGINELE BEDRIJFSUITJES

Wij organiseren de leukste bedrijfsuitjes op het strand en in de stad. 
Voor een origineel bedrijfsuitje hebben wij veel verschillende activiteiten die u kan uitvoeren op deze unieke dag. 
Zo hebben wij een groot aanbod van strandactiviteiten, wateractiviteiten en workshops voor leuke bedrijfsuitjes. 
Overnachten na een onvergetelijke dag is ook geen probleem bij onze overnachtingsmogelijkheden op locatie. 
In combinatie met een heerlijk diner of uitgebreide feestavond wordt uw bedrijfsuitje onvergetelijk. 
Neem gerust contact met ons op voor alle mogelijkheden. 
Bekijk alle activiteiten voor uw bedrijfsuitje op de groene knop! 

STRANDACTIVITEITEN

DE LEUKSTE ACTIVITEITEN

ACTIVITEITEN BEDRIJFSUITJE

Voor een spectaculair bedrijfsuitje organiseren wij veel verschillende strandactiviteitenwateractiviteiten en workshops. Voor de unieke citygames bent u bij ons ook aan het goede adres. Zo organiseren wij een wie is de rat bedrijfsuitje, dit is een citygame die voor elk bedrijfsuitje is geschikt en op elke locatie kan worden gespeeld. Ook is het pubquiz bedrijfsuitje een leuke optie! Naast de unieke activiteiten en workshops hebben we ook heerlijke proeverijen en diners. Wij organiseren bedrijfsuitjes langs de hele Nederlandse kust en in de randstad, ook organiseren wij bedrijfsuitjes op eigen gekozen locatie. Voor een vergader locatie of uitgebreide feestavond kunt u ook bij ons terecht. 

FOODIES EN FIJNPROEVERS

BEDRIJFSUITJE MET OVERNACHTING

Onbezorgd genieten van alle heerlijke hapjes en drankjes, kan al helemaal met een overnachting bij het bedrijfsuitje. Als jullie van ver komen is het ook een goed idee om een overnachting bij het bedrijfsuitje te boeken, zo hoeft er niemand meer een lange reis terug te maken. Niet alleen is een overnachting een goed idee om onbezorgd te kunnen genieten, ook leren collega’s elkaar nog beter kennen omdat ze meer tijd met elkaar optrekken met een overnachting. Er zijn verschillende mogelijkheden voor het overnachten, per locatie is dit verschillend. Al met al is het boeken van een overnachting bij het bedrijfsuitje een goede aanrader! 

verjaardagsfeest

WORKSHOPS

BEDRIJFSUITJES TEAMBUILDING

Een teambuilding bedrijfsuitje heeft een goed effect op de collega’s en op het hele bedrijf. De collega’s leren elkaar op een andere manier kennen door samen te werken en te communiceren buiten de werkvloer. Door het samenwerken wordt een hechtere band gecreëerd, deze band is ook terug te zien na het bedrijfsuitje op de werkvloer. Wij organiseren veel activiteiten die te maken hebben met teambuilding. Zo hebben we activiteiten waarbij er samengewerkt en gecommuniceerd moet worden, deze kwaliteiten hebben jullie allemaal nodig bij het expeditie robinson bedrijfsuitje. De teambuilding activiteiten zijn zeker een must voor op jullie bedrijfsuitje. 

CITYGAMES

BEDRIJFSUITJES AAN HET STRAND

Voor leuke bedrijfsuitjes bent u bij ons aan het beste adres. Wij hebben een groot aanbod activiteiten die uitgevoerd kunnen worden op het strand, in de duinen en in de stad. Niet alleen maken de activiteiten een deel uit van de dag, ook zijn lekkere hapjes en drankjes van toepassing. Met veel keuze uit verschillende diners, is een combinatie van leuke activiteiten en een heerlijk diner een perfecte uitkomst! Ook kan er een overnachting bij het bedrijfsuitje worden geboekt voor de perfecte ervaring van het bedrijfsuitje!
Neem gerust contact met ons op voor alle mogelijkheden.

WIND EN WATER

DUIDELIJKE OFFERTE

GESPECIFICEERDE OFFERTES IN PDF BINNEN 1 UUR! DUIDELIJKE PRIJZEN INCL EN EX BTW!

SCHERPSTE PRIJS GARANTIE

EEN BETERE PRIJS VAN EEN VAN ONZE CONCURENTEN? WIJ GAAN ER ALTIJD ONDER ZITTEN!

korting bij ARRANGEMENTEN

BOEKT U EEN ARRANGEMENT DAN KRIJGT U ALTIJD EEN MOOIE KORTING OP UW FACTUUR!

ENTHOUSIAST TEAM

WIJ HEBBEN EEN GEMOTIVEERD JONG TEAM MET ENTHOUSIASTE JONGENS EN MEIDEN!