BIER PROEVERIJ

Zijn jullie echte bierliefhebbers of willen jullie graag wat meer te weten komen over de prachtige craftbeer scene in Nederland? Dit is echt een aanrader!

Onder begeleiding van een bierexpert krijgen jullie 5 proefglaasjes van geweldige Nederlandse craftbieren te proeven.

Van een lokale tripel tot een Imperial stout van een van de bekendste brouwerijen ter wereld (brouwerij de molen) van maar liefst 14%.

INFORMATIE

INCLUSIEF

INFO BIER PROEVERIJ

Na een korte introductie in de wereld van de craftbieren en een aantal indrukwekkende cijfers is onze bierexpert even weg om het eerste rondje bier in te schenken. Hij komt terug met 2 lange houten houders waar 10 proefglaasjes per houder in passen. Op deze manier krijgt iedereen tegelijk zijn biertje met een mooie schuimkraag en kunnen jullie met zijn allen proosten. Wen er maar aan want proosten kunnen jullie genoeg tijdens deze bierproeverij!

Onze bierexpert heeft een prachtige selectie aan bieren uitgezocht. Hij houdt van lokale bieren die toegankelijk zijn maar hij wil jullie natuurlijk wel een beetje uitdagen naarmate de bier proeverij vordert.

Tip! Een superleuke activiteit voor een teamuitje of bedrijfsuitje!

De bier proeverij zal starten met een kleine introductie in de Nederlandse bierscene. Wisten jullie bijvoorbeeld dat wij 30 jaar geleden minder dan 30 brouwerijen hadden en er een noodplan is gemaakt om de bierscene weer populair te maken? Op dit moment is de Nederlandse craftbier scene populairder dan ooit en heeft Nederland meer brouwerijen dan België wat een aantal jaar geleden ondenkbaar was.

Na een korte interactieve introductie van ongeveer 10 minuten waarbij onze bierexpert ook vragen stelt om te kijken wat jullie weten en of jullie überhaupt geïnteresseerd in zijn zal het eerste proefglas op tafel komen. Bij elk bier hoort een kort verhaal over de soort bier en de brouwer en wellicht een apart verhaal wat bij dit bier hoort. De bieren die wij schenken veranderen van keer tot keer en mochten jullie speciale wensen hebben of ergens absoluut niet van houden dan kunnen jullie dit altijd doorgeven in de opmerkingen tijdens jullie reservering.

De bier proeverij gaat van licht naar sterk en eindigt met 2 hele sterke bieren van rond de 14%.

17:00 – 17:30 Ontvangst met optioneel fris / koffie / thee
17:30 – 19:00 Bier proeverij
19:00 – 21:00 BBQ / diner

 

Onze culinaire workshops en proeverijen zijn perfecte activiteiten bij slecht weer. Het is natuurlijk het leukste om cocktails te shaken of gin tonic’s te proeven op een zonnig terras of met de voetjes in het zand.

Gelukkig werken we alleen samen met de mooiste locaties die ook met slecht weer een fantastische sfeer bieden. Denk aan knusse hoekjes met schapenvellen op de banken en comfortabele fauteuils met zachte kussens naast een brandend vuurtje.

Bent u op zoek naar een compleet programma inclusief maaltijden, activiteit(en) en wellicht een drankarrangement? Onze arrangementen zijn perfect om een complete dag samen te stellen op een locatie naar keuze!

Kiest u voor een arrangement dan kunt u rekenen op een mooie korting en de scherpste prijsgarantie! De evenementenexperts van Sharpevents denken graag met u mee!

De bierproeverij kan in elke plaats in Nederland geboekt worden. De meeste evenementenlocaties hebben wel als voorwaarde dat hier ook een lunch, borrel of diner bij wordt geboekt. Mocht een lunch, borrel of diner niet gewenst zijn bij deze proeverij dan zullen sommige locaties zaalhuur in rekening brengen. Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Liever een bierproeverij op eigen locatie? Wij kunnen groepen tot 300 personen op eigen locatie bedienen.

Alle materialen die wij gebruiken voor onze proeverijen en culinaire workshops zijn uitvoerig getest en beschikken over een Europees veiligheidskeurmerk. Onze instructeurs zijn goed opgeleid en weten wat ze doen en hoe ze de veiligheid kunnen waarborgen bij grote groepen mensen. Voor elke activiteit die wij aanbieden hebben we veiligheidsprotocollen geschreven met checklists voor onze instructeurs.

Naast de instructeurs van de activiteiten is er altijd een host aanwezig van Sharpevents als aanspreekpunt voor de organisatie. Wij nemen veiligheid zeer serieus en kunnen u op verzoek haarfijn uitleggen welke maatregelen wij nemen voor uw specifieke event.

DUIDELIJKE OFFERTE

GESPECIFICEERDE OFFERTES IN PDF BINNEN 1 UUR! DUIDELIJKE PRIJZEN INCL EN EX BTW!

SCHERPSTE PRIJS GARANTIE

EEN BETERE PRIJS VAN EEN VAN ONZE CONCURENTEN? WIJ GAAN ER ALTIJD ONDER ZITTEN!

korting bij ARRANGEMENTEN

BOEKT U EEN ARRANGEMENT DAN KRIJGT U ALTIJD EEN MOOIE KORTING OP UW FACTUUR!

ENTHOUSIAST TEAM

WIJ HEBBEN EEN GEMOTIVEERD JONG TEAM MET ENTHOUSIASTE JONGENS EN MEIDEN!

LIEVER EEN ANDERE CULINAIRE ACTIVITEIT?

VRAAG EEN OFFERTE AAN