BUBBELBAL

Beuken, stoten en je tegenstanders zo hard mogelijk lanceren. Ja hoor, bubbelbal is een spel met een super hoge FUN factor!

De fanatiekelingen proberen zo veel mogelijk te scoren terwijl andere het vooral op de tegenpartij gemunt hebben.

Met een potje bubbelbal kan je niet verkeerd gaan, echt iedereen verlaat dit spel met een grote glimlach op zijn gezicht!

INFORMATIE

INCLUSIEF

INFO BUBBELBAL

Iedereen die bubbelbal weleens voorbij heeft zien komen op internet is laaiend enthousiast over dit spel! Met een mega bal om je middel is het de bedoeling om te scoren aan de overkant. Maar, degene die bubbelbal al een keertje gespeeld hebben weten dat dit spel eigenlijk meer om incasseren en uitdelen gaat.. De iets minder sportievelingen vind je al snel gierend van het lachen naast de zijlijn. Er zijn super veel hilarische trucjes uit te voeren in zo’n bal, en onze coaches laten jullie dit maar al te graag zien!

Speciale kleding is niet nodig. Doordat je omringt bent door een gigantische bal hoef je ook niet bang te zijn voor schaafwonden en zelfs niet voor zand in je haar. Mochten jullie het heet hebben gekregen van bubbelbal dan kunnen jullie altijd een duik nemen in de zee of even afkoelen onder de openluchtdouches op het strand.

Tip! Bubbelbal is een perfect onderdeel van een teambuilding arrangement tijdens een teamuitje.

Na een korte briefing van onze coach over het gebruik van de ballen en een stukje veiligheid, is het tijd om door te hobbelen naar het strand. Op het grote strandveld vind je verschillende kleuren en maten ballen. Steek je handen door het gat, pak de riemen vast en het spel kan beginnen!

De aftrap gaat iets anders dan normaal… Nadat het startsignaal is afgegaan, rennen jullie als bezetene naar de voetbal die in het midden van het veld ligt. Dit zorgt eigenlijk al gelijk voor hilarische situaties, aangezien bijna elk speler met hoge snelheid gelanceerd word doordat iedereen op elkaar in rent en de voetbal compleet links laat liggen!

Tijdens bubbelbal is het de bedoeling om de bal in het goal te krijgen. Hoewel dit vaak de intentie van de spelers is, verandert het spel al snel, zodra de spelers door krijgen dat ze ondertussen zelf het doelwit van de tegenpartij worden. Vanaf dit moment worden oude vetes op een hilarische manier uitgevochten en worden de spelers pas echt fanatiek. Het bubbelballen gaat nu pas echt beginnen!

(Kop)rollen, de bal kapen door erop te gaan zitten, je teamgenoot door het goal rollen terwijl hij de voetbal in zijn handen heeft, eigenlijk is alles vanaf dit moment toegestaan. Gelukkig is onze coach aanwezig die de score bijhoudt. Uiteindelijk wordt gekeken wat geoorloofd was en wat niet en wordt het winnende team bepaalt. Deze gaan er vandoor met een leuke prijs.

17:00 – 17:30 Ontvangst met optioneel fris / koffie / thee
17:30 – 19:00 Bubbel voetbal
19:00 – 21:00 BBQ / diner

Kiezen jullie voor een buitenactiviteit dan zullen we altijd een reserveactiviteit met jullie overleggen in geval van slecht weer. We vragen jullie hier van tevoren over na te denken zodat er nooit onduidelijkheden kunnen ontstaan.

VOORBEELD PROGRAMMA SLECHT WEER

17:00 – 17:30 Ontvangst met optioneel fris / koffie / thee
17:30 – 19:00 Cocktail workshop
19:00 – 21:00 Indoor BBQ buffet / diner

Kiezen jullie voor een arrangement met meerdere activiteiten of bijvoorbeeld een compleet teambuildingprogramma? In dit geval zullen we van tevoren samen nadenken over een compleet draaiboek in geval van slecht weer. 

Bent u op zoek naar een compleet programma inclusief maaltijden, activiteit(en) en wellicht een drankarrangement? Onze arrangementen zijn perfect om een complete dag samen te stellen op een locatie naar keuze!

Kiest u voor een arrangement dan kunt u rekenen op een mooie korting en de scherpste prijsgarantie! De evenementenexperts van Sharpevents denken graag met u mee!

Bubbelbal kan in elke kustplaats langs de Nederlandse kust geboekt worden.
Het spel kan eventueel ook op een ruim grasveld opgebouwd worden in een meer stedelijke of landelijke omgeving.
Mocht uw bedrijf beschikken over een grote lege hal dan zouden we zelfs daar bubbelbal op kunnen zetten.

Als er een optie wordt genomen op onze indoor strand locatie kan bubbelbal zelfs bij slecht weer gewoon met de voetjes in het zand gespeeld worden!

Alle materialen die wij gebruiken voor onze strandactiviteiten zijn uitvoerig getest en beschikken over een Europees veiligheidskeurmerk. Onze instructeurs zijn goed opgeleid en weten wat ze doen en hoe ze de veiligheid kunnen waarborgen bij grote groepen mensen. Voor elke activiteit die wij aanbieden hebben we veiligheidsprotocollen geschreven met checklists voor onze instructeurs.

Naast de instructeurs van de activiteiten is er altijd een host aanwezig van Sharpevents als aanspreekpunt voor de organisatie. Wij nemen veiligheid zeer serieus en kunnen u op verzoek haarfijn uitleggen welke maatregelen wij nemen voor uw specifieke event.

DUIDELIJKE OFFERTE

GESPECIFICEERDE OFFERTES IN PDF BINNEN 1 UUR! DUIDELIJKE PRIJZEN INCL EN EX BTW!

SCHERPSTE PRIJS GARANTIE

EEN BETERE PRIJS VAN EEN VAN ONZE CONCURENTEN? WIJ GAAN ER ALTIJD ONDER ZITTEN!

korting bij ARRANGEMENTEN

BOEKT U EEN ARRANGEMENT DAN KRIJGT U ALTIJD EEN MOOIE KORTING OP UW FACTUUR!

ENTHOUSIAST TEAM

WIJ HEBBEN EEN GEMOTIVEERD JONG TEAM MET ENTHOUSIASTE JONGENS EN MEIDEN!

LIEVER EEN ANDERE STRANDACTIVITEIT?

VRAAG EEN OFFERTE AAN