BUDGET DEAL

Deze Combodeal is inclusief 1 activiteit naar keuze + een heerlijk diner naar keuze.

Activiteit naar keuze betekent keuze uit alle activiteiten op onze website.

Kies een diner dat bij jullie budget past, van uitgebreid dineren tot een pizza of pasta inclusief drankjes!

 

INFORMATIE

INCLUSIEF

OP ZOEK NAAR EEN COMPLETE DAG MET KORTING?

Doe de test, ontdek in 8 vragen welke dag het best bij jullie past en stel jullie persoonlijke combodeal samen!

WAT IS EEN COMBODEAL?

Niet iedereen wil hetzelfde en daarom kunnen jullie met onze combodeals jullie dag helemaal zelf bepalen maar krijgen jullie WEL op elk onderdeel van jullie dag een lekkere korting! Het enige dat wij in een combodeal hebben vastgelegd is dat jullie een bepaalde combinatie van activiteiten en dinerkeuze moeten maken en de korting wordt vanzelf toegepast voor jullie.

Met deze combodeal zijn 1000+ combinaties mogelijk zodat jullie altijd een combodeal krijgen die perfect bij jullie past! Om een beetje een idee te geven wat bijvoorbeeld een aantal mogelijkheden met deze combodeal zijn hebben we 3 zeer verschillende voorbeeld programma’s gemaakt.

Let op! Bij elk voorbeeld programma krijgen jullie op elk onderdeel van jullie dag korting!

HOE STEL IK MIJN EIGEN COMBODEAL SAMEN?

WAARUIT KAN EEN COMBODEAL BESTAAN?

We voeren al onze strandactiviteiten uit op het strand, lekker met je blote voeten in het zand! Jullie krijgen jullie eigen coach die het spel even rustig uitlegt en als jullie er klaar voor zijn lopen jullie het strand op om met de activiteit te beginnen. Jullie coach houdt de score bij, figureert eventueel als scheidsrechter en maakt af en toe een leuke actie foto van jullie. Het winnende team krijgt een kampioensprijs!

Onder een activiteit naar keuze verstaan we: citygames, proeverijen, workshops en wateractiviteiten.

Citygames: Indien jullie citygame een gps spel is gaan jullie het centrum van Den Haag of Scheveningen door en krijgen jullie diverse leuke opdrachten. Een citygame duurt 1 – 3 uur, afhankelijk van jullie wensen. Jullie spreken van te voren een eindtijd af met de gamehost die aan het einde een leuke prijs uitreikt aan het winnende team.

Proeverijen: Indien jullie voor een proeverij hebben gekozen in een beachclub is er een gezellig plekje op het terras voor jullie gereserveerd. Hoewel een proeverij geen workshop is, krijgen jullie (indien jullie dit willen) leuke weetjes te horen van een expert.

Workshops: Indien jullie een creatieve of culinaire workshop hebben gekozen waarvan de locatie een beachclub is,  heeft de workshop coach een leuke workshop tafel op het terras of binnenin een gezellige beachclub klaargezet. Indien jullie een actieve workshop hebben gekozen waarvan de locatie een beachclub is neemt de expert jullie mee het strand op voor een middag vol fun!

Hebben jullie maar een klein budget maar is een kroket uit de muur halen te simpel? Of zijn jullie juist op zoek naar een uitgebreid diner met een hoog lach gehalte? Er zijn veel verschillende diners mogelijk, voor ieder wat wils en voor elk budget hebben we leuke opties! Alle restaurants in Den Haag zijn in hartje centrum. Op het strand bieden we verschillende BBQ’s aan. Van budget BBQ’s tot luxe BBQ’s met een eigen grillmaster tot grill it yourself BBQ’s met een onbeperkt drankarrangement.

Ontmoet de partygids bij het aangegeven startpunt. Loop samen met een gezellige groep party animals door het centrum en maak vrienden voor het leven! Jullie blijven ongeveer een uur in elke kroeg en zullen eindigen in een club die tot 05:00 uur openblijft. Er worden maar liefst 7 shotjes uitgedeeld en een drankje in de eerste kroeg. De kroegen zijn op loopafstand van elkaar. Er zijn taxi’s en nachtbussen in de buurt van de laatste stop (zie het kopje VERVOER)

Indien jullie een kroegentocht met stripper hebben geboekt zal 1 van de partygidsen jullie vanaf de 3de kroeg meenemen voor een privetour. De stripact vindt plaats in een bar die op dit moment alleen voor jullie geopend is. Nadat de stripact geweest is sluiten jullie weer aan bij de rest van de kroegentocht.

Indien jullie een privetocht hebben geboekt krijgen jullie gehele de hele tour een persoonlijke gids mee. Privétochten zijn va 25 personen te boeken.

WAARUIT BESTAAT DEZE COMBODEAL?

VOORBEELDPROGRAMMA 1

15:00 – 15:30: Aankomst startpunt
15:30 – 18:30: Crazy 88
18:30 – 21:00: Italiaans dineren (Go Italian)

Dit is slechts een voorbeeld programma. Jullie kunnen uit meer dan 100 activiteiten kiezen, starttijden bepalen en kiezen tussen een lunch of een diner.

VOORBEELDPROGRAMMA 2

12:30 – 13:00: Aankomst beachclub
13:00 – 14:00: Lunch
14:00 – 15:30: Bubbelbal

Dit is slechts een voorbeeld programma. Jullie kunnen uit meer dan 100 activiteiten kiezen, starttijden bepalen en kiezen tussen een lunch of een diner.

VOORBEELDPROGRAMMA 3

14:30 – 15:00: Aankomst Beachclub
15:00 – 18:30: Cocktail workshop
18:30 – 20:30: Beach BBQ

Dit is slechts een voorbeeld programma. Jullie kunnen uit meer dan 100 activiteiten kiezen, starttijden bepalen en kiezen tussen een lunch of een diner.

HEBBEN JULLIE DE JUISTE COMBODEAL TE PAKKEN?

Als jullie er achter zijn gekomen dat jullie naar een andere combinatie op zoek zijn kun je door 5 vragen te beantwoorden meteen de juiste combinatie vinden!

Indien jullie dag start met een strandactiviteit of workshop waarvan de locatie een beachclub is, ontvangt onze host jullie jullie binnenin de beachclub. De host zorgt ervoor dat jullie precies weten waar jullie moeten zijn en stelt jullie voor aan onze begeleiders. Mochten jullie een borrel hebben geboekt bij de reservering dan zorgt onze host uiteraard voor het beste plekje van het terras.

Indien jullie de dag starten met een activiteit waarvan de locatie niet een beachclub is, vragen we jullie te melden bij de begeleider van de desbetreffende activiteit of, indien er een receptie aanwezig is, te melden bij de receptie. Vertel hen dat jullie bij OhOhDenHaag Kroegentocht hebben geboekt en geef de naam van jullie hoofdboeker door. Zij zorgen ervoor dat jullie eerste activiteit tot in de puntjes geregeld is!

Tijdens het boekingsproces vragen we je om reserve activiteit te kiezen. Er zijn verschillende reserve activiteiten waaruit je kan kiezen. Kies je gewenste reserve activiteit uit zodat wij rekening kunnen houden met je wensen in het geval van slecht weer. Mochten jullie meerdere buiten activiteiten gekozen hebben die allemaal niet door kunnen gaan wegens slecht weer, dan kiezen we in overleg met jullie 1 of meerdere reserve activiteiten met een zelfde waarde als het totaal bedrag aan buitenactiviteiten dat jullie oorspronkelijk hebben geboekt.

We bekijken het weerbericht van de app buienalarm en kunnen maximaal 24 uur van te voren zien wat het weer gaat doen. Indien we de activiteit(en) niet kunnen uitvoeren wegens slechte weersomstandigheden, nemen we 24 uur van te voren contact met je op. Zorg dat je telefonisch bereikbaar bent of houdt je mailbox goed in de gaten.

Jullie prijs wordt bepaald door het aantal personen waarmee jullie boeken. Hoe groter de groep hoe lager de prijs. Druk op de knop BEREKEN JE PRIJS onderaan deze pagina om de prijs voor jullie groep te berekenen.

Hoge kwaliteit voor een lage prijs! Hebben jullie interesse in een bepaalde activiteit die wij aanbieden en krijgen jullie een betere offerte van 1 van onze concurrenten dan de prijs getoond op onze website? Wij gaan er altijd onder zitten mits de voorwaarden gelijk zijn!

Het minimum aantal personen voor deze activiteit is 8 personen. Ben je met minder personen en wil je toch graag deze activiteit boeken dan kan dat gewoon, alleen zal je wel voor 8 personen moeten betalen om het startbedrag te halen.

Speciaal voor groepen die met minder dan 8 personen zijn hebben we een dochter onderneming opgezet genaamd Experience Scheveningen. Op deze website kunnen jullie activiteiten boeken vanaf 2 personen. Het is wel zo dat jullie dan met andere kleine groepjes samen worden gevoegd om het minimale aantal personen van 8 te halen. 

Als je op de knop BEREKEN JE PRIJS hebt gedrukt en je wensen hebt ingevuld, verschijnt er een knop BEREKEN MIJN KORTING.

Bij sommige activiteiten geven we je korting op basis van de grootte van je groep (hoe groter de groep, hoe hoger de korting) en krijg je ook korting als je meerdere activiteiten boekt in bepaalde combinaties.

Als je korting krijgt op basis van de grootte van je groep EN je hebt een combinatie te pakken waarbij je ook korting krijgt, krijg je dus korting op korting. Bekijk onze combodeals voor meer informatie!

Met onze combodeals krijg je op ALLE onderdelen van je dag korting.

Combineer een diner bijvoorbeeld met twee strandactiviteiten in onze combodeal Zon zee BBQ. Je kunt een diner ook combineren met een strandactiviteit en een kroegentocht in onze combodeal Beach Eat Rave Repeat. Combineer een diner met een citygame, workshop, proeverij of wateractiviteit en een strandactiviteit om vervolgend af te sluiten met een kroegentocht voor de full experience in de combodeal Nooit meer naar huis. Zo zijn er nog veel mogelijkheden! Bekijk alle combodeals hier.

Bent u een groepsuitje aan het plannen en bestaat uw groep uit 25 personen of meer? We verwijzen u graag door naar onze dochter onderneming Sharp Events! Onze medewerkers via Sharp events plannen graag een persoonlijke brainstorm sessie met u in om een dag te ontwerpen die helemaal bij jullie past.

We denken met zowel kleine als grote groepen mee en leveren maatwerk voor groepen groter dan 25 personen.

Al onze activiteiten worden alleen op de allerleukste locaties gegeven. We hebben de locaties met zorg uitgekozen en werken daarnaast alleen maar met samenwerkingspartners waar we 100% achter staan. Hierdoor weten we zeker dat jullie een leuk uitje krijgen, lekker zullen eten en drinken en op en top verzorgt worden, of we een activiteit nu zelf uitvoeren of niet!

Sommige activiteiten kunnen alleen geboekt worden in het centrum van Den Haag. Andere alleen aan het strand van Scheveningen en weer andere kunnen zowel in Den Haag als in Scheveningen geboekt worden.

In het reserveringssysteem zal je per activiteit een locatie keuze krijgen. Indien jullie een dag samenstellen die zowel in Scheveningen als in Den Haag plaatsvindt vergeet dan niet rekening te houden met de reistijd. In het volgende kopje lees je meer over de vervoersmogelijkheden van Scheveningen naar Den Haag.

Het kan in de zomermaanden flink druk zijn in Scheveningen en het is niet altijd even gemakkelijk om Scheveningen met de auto te bereiken. Wij raden jullie dan ook aan om, indien mogelijk, (deels) met het openbaar vervoer te reizen.

Er zijn diverse trams en bussen die vanaf de stations naar Scheveningen toe rijden. Er zijn ook diverse Park en Ride opties waardoor jullie voor een goedkoop tarief kunnen parkeren om vervolgens met het openbaar vervoer naar Scheveningen toe kunnen gaan.

TRAMLIJNEN NABIJ DE BEACHCLUB

Onze strandactiviteiten worden veelal opgezet naast Beachclub Copacabana, Strandweg 12, 2586 JK Den Haag.

Vanaf de tramhalte (lijn 1, 11 en 12) is het tussen de 5 – 10 minuten lopen naar de plek waar we onze strandactiviteiten opzetten. Deze tramlijnen stoppen overigens allemaal bij Station Hollands spoor of bij Den Haag Centraal Station.

Indien jullie tussen Scheveningen en Den Haag moeten reizen, kunnen jullie het beste lijn 1 nemen. (halte Keizerstraat naar halte Den Haag centrum) De tramrit duurt ongeveer 20 minuten. U kunt in deze tram met uw OV chipkaart inchecken of een los kaartje kopen binnenin de tram.

Gebruik de app OV9292 voor actuele reisinformatie in Den Haag en Scheveningen.

NACHTBUS

Zijn jullie op stap geweest in Den Haag en willen jullie terug jullie hostel in Scheveningen?

Trams rijden tot 00:00 a 01:00 (zie OV9292). Gelukkig is er ook HTM nachtbuzz die vanaf diverse haltes in het centrum van Den Haag om het uur naar Scheveningen rijdt. Indien jullie met de kroegentocht mee zijn stopt deze bus op 2 minuten loopafstand van de laatste club.

PARKEREN IN SCHEVENINGEN

Als jullie naar Scheveningen komen in de zomer raden we iedereen aan minimaal 1 extra uur uit te trekken voor drukte, files en parkeerproblemen.

Dit is niet alleen fijn omdat er niet gehaast hoeft te worden maar te laat komen op een reservering bij ons kan resulteren in een inkorting of annulering van jullie activiteit zonder restitutie. Wij zullen altijd alles doen om dit te voorkomen maar soms is dit door een druk programma niet te vermijden helaas.

Plan van tevoren goed hoe(laat) jullie van A naar B gaan dan komt alles in orde!

PARKEREN AAN DE WEG

In de haven van Scheveningen is het gratis parkeren vanaf 1/4/20 gewijzigd naar betaald parkeren, net zoals alle andere parkeerplekken in Scheveningen. Betaald parkeren in Scheveningen houdt helaas in dat je niet langer dan 2 uur je auto mag laten staan. Op straat parkeren en je auto een dag laten staan zit er dus helaas niet in.

PARKEREN IN EEN PARKEERGARAGE

Jullie kunnen terecht bij 1 van de parkeergarages in de buurt. Voor een overzicht wat betreft de actuele beschikbaarheid van parkeerplekken in de 4 grootste parkeergarages, zie deze link . Om zeker te zijn dat jullie een plek hebben in 1 van de dichtstbijzijnde garages, namelijk de Kurhaus garage of de Nieuwe Parklaan garage (beide ongeveer 10 minuutjes lopen naar beachclub Copacabana) raden we jullie aan om te reserveren om je parkeerplek lang van te voren te reserveren via deze link.

PARK & RIDE

Mochten jullie blijven slapen en komen jullie vroeg naar Scheveningen dan kunnen jullie ook altijd kiezen voor een Park & ride. Zie deze link voor meer informatie over de mogelijkheden.

Wij raden de Haagse citytax en HTMC aan indien u met de taxi gebracht of opgehaald wordt.

Let op, vervoer op de boulevard is niet toegestaan. Indien u opgehaald of gebracht wordt naar beachclub Copacabana vraag de taxi dan te stoppen bij cocktailbar Sahara (1 minuut vanaf de beachclub).

Tel: Haagse CityTax 070 383 0830
Tel: HTMC 070 390 7722

Hebben jullie een kroegentocht bij ons geboekt en willen jullie met de taxi vanaf het centrum naar jullie Hostel in Scheveningen rijden? Er is een taxi standplaats nabij de ingang van de laatste club (1 minuut lopen) Vooraf reserveren is niet per se nodig, aangezien er altijd genoeg taxi’s aanwezig zijn. De prijs vanaf de laatste club naar Jorplace Hostel is ongeveer: Taxi auto €25,-  of Taxi bus €35,-.  Let op, de genoemde prijzen zijn een gemiddelde prijs van een taxirit in 2020.

DIT ZEGGEN ANDERE OVER ONS

Frank veldhuis
Frank veldhuis
Read More
Wat een tof weekend hebben wij gehad door jullie!! Paracetamol was onze beste vriend the Day after! Groeten de jongens uit het Noorden!
 Dominique da Silva Castanheira
Dominique da Silva Castanheira
Read More
Op 14-09 hebben wij het vrijgezellenfeest van Anique met jullie mogen vieren! Wij hadden gekozen voor de activiteit archery tag met de mini shoot. Wat was dit ontzettend leuk! Onwijs gelachen en flinke spierpijn de volgende dag🙈 Alles was perfect geregeld! Contact, ontvangst, activiteiten gewoon alles!
Ella Tegels
Ella Tegels
Read More
Op 26 september hadden wij een vrijgezellenfeest. Dominic & Holly zorgen ervoor dat je een geweldige dag hebt. Alles werd tot in de puntjes verzorgd. Vooraf ging de communicatie heel goed en tijdens zijn ze ook in de buurt om direct vragen te beantwoorden. Materiaal/tafel voor de activiteiten stond klaar en je hebt eigenlijk nergens omkijken naar. Het eten (de BBQ) was overigens heel goed en genoeg keuze voor vega’s. Niet verder kijken, gewoon hier je keuze op laten vallen ;) *Nogmaals veel dank voor de perfecte verzorging!*
Jort van Wijk
Jort van Wijk
Read More
Een fantastische dag gehad op Scheveningen met een goed georganiseerd, COVID-proof vrijgezellenfeest! Archery tag, power kiting, weddingdress photoshoot en barbecue: compleet pakket voor een goede prijs.
Susan Kroode
Susan Kroode
Read More
Wij hebben een top dag / nacht gehad vooraf goede communicatie gehad heel flexibel en meedenkent personeel gezellige en spontane mensen leuk dat je een compleet pakket kan samen stellen naar iedereen zijn wensen met leuke activiteiten Onwijs bedankt voor deze geweldige dag / nacht
Damp Oekill
Damp Oekill
Read More
Eind juli hebben wij met een groep van 14 man het vrijgezellenfeest gevierd. De medewerkers deden erg leuk mee en gaven een goede begeleiding. Leuke activiteiten en leuke locatie. Voor elke bachelor party zeker een aanrader.
Mascha Grijzenberg
Mascha Grijzenberg
Read More
Ondanks de hitte hebben wij een super leuk vrijgezellenfeest gehad. Heerlijke drankjes en een onwijze leuke activiteit die super goed werd georganiseerd. Daarnaast nog een gratis fotoshoot. Onze dag was helemaal geslaagd. Onwijs bedankt👍👌🎉
Marloes Heddema
Marloes Heddema
Read More
Wij hebben 14 september een geweldig zonnige dag gehad op het strand van Scheveningen met expeditie robinson (hele leuke begeleiding en spellen!), gevolgd door een lekkere BBQ en hilarische kroegentocht, met wat “special additions” :) Bedankt voor de fijne samenwerking OhOhdenhaag en wij kijken uit naar de foto’s om nog eens goed te kunnen nagenieten! Groetjes, Margot en Marloes
Annet Enderink
Annet Enderink
Read More
Afgelopen zaterdag een super vrijgezellenfeest gehad! Vooraf makkelijk overleg, meedenken en vlot met reageren. Toch altijd spannend om iets te boeken 'aan de andere kant van het land' maar gelukkig is het zeer goed bevallen!! We werden enthousiast ontvangen, de spellen waren goed verzorgd en de BBQ was prima!! Echt een aanrader! En onze 'bride te be'... zit nog steeds op een 'roze wolk'! Bedankt!!.
Jana huijgen
Jana huijgen
Read More
Oh oh kroegentocht was zo vet! Ik woon heel m’n leven al in Den Haag en dacht dat ik alles wel gezien had, maar het is zo ontzettend vet. Je gaat met een hele groep mensen naar plekken waar je anders nooit naar toe zou gaan. Zeker een aanrader!!
Previous
Next

DUIDELIJKE PRIJZEN

AL ONZE PRIJZEN ZIJN DUIDELIJK IN EEN OOGOPSLAG TE ZIEN EN INCLUSIEF BTW!

LAAGSTE PRIJS GARANTIE

EEN BETERE PRIJS VAN EEN VAN ONZE CONCURENTEN? WIJ GAAN ER ALTIJD ONDER ZITTEN!

korting bij combodeals

BOEK MINIMAAL 3 ACTIVITEITEN, WORKSHOPS, DINERS OF KROEGENTOCHTEN!

ENTHOUSIAST TEAM

WIJ HEBBEN EEN GEMOTIVEERD JONG TEAM MET KNAPPE JONGENS EN MEIDEN!

VEELGESTELDE VRAGEN

Wat vervelend dat er twijfelaars zijn in je groep.  We raden aan om alleen te boeken voor de personen waarvan je zeker weet dat ze meegaan. De rest van de deelnemers kunnen op de dag zelf in cash bij ons betalen. 

Let op, dit kan niet bij alle activiteiten. Neem daarom altijd eerst contact met ons op!

 

In sommige gevallen wel, in sommige gevallen gedeeltelijk, in sommige gevallen niet.

Bekijk de

ALGEMENE VOORWAARDEN artikel 8.

Groepen van 25 personen of meer kunnen ervoor kiezen om achteraf via een factuur te betalen. Neem telefonisch contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Sluit Menu

/
UIT HOEVEEL PERSONEN BESTAAT JULLIE GROEP?
DE BESTE DEAL VOOR JOU!

VERSTUUR MIJN OFFERTE