BURLESQUE WORKSHOP

Wil je net zo verleidelijk leren dansen als de meiden van de Moulin Rouge? Boek dan een Burlesque workshop in Den Haag!

Stoelen, glitterhoedjes echt alles wordt uit de kast gehaald door jullie dansinstructrice Cher.

Jullie verlaten de dansstudio met een glimlach op jullie gezicht en een enorme confidence boost. En is dat niet nu precies waar jullie uitje over moet gaan?

INFORMATIE

INCLUSIEF

INFO BURLESQUE WORKSHOP

Welkom in de onze versie van de Moulin Rouge! De stoelen en glitterhoedjes staan al voor jullie klaar de enorme spiegels zijn opgepoetst. Jullie dansinstructrice Cher heeft de knappe barman al ingeseind en die heeft een lekker prosseccotje voor jullie klaarstaan bij de bar.

Vind je het leuk om een sexy outfit mee te nemen of hakken aan te trekken maar twijfel je nog of dit wel gepast is? Wij adviseren vooral doen, een leuke outfit geeft extra demensie aan de Burlesque workshop!

Glitter en glamour, teasen en zelfspot is waar deze workshop om draait. Jullie verlaten de dansschool met een roze gloss op jullie wangen, pijn in jullie buik van het lachen en een confidence boost waar je u tegen zegt!

Onze leuke dansinstructrice ontvangt jullie bij de gezellige dansschool. Nadat jullie een lekker welkomstdrankje hebben gedronken en helemaal in de mood zijn gekomen gaat de muziek aan en kunnen jullie plaatsnemen achter een van de stoelen.

Jullie dans instructrice trapt af met het laten zien van een spectaculair optredentje. Je zal je het vast niet kunnen voorstellen, maar dit kunnen jullie aan het einde van de workshop ook voor elkaar boxen!

Jullie leren nu eerst een aantal simpele, maar effectieve verleidingskunsten. Het zal eventjes oefenen zijn, maar al snel leren jullie deze verleidingskunsten eigen te maken. Dit is een super leuk gedeelte van de workshop waarin je veel over je zelf leert kennen! Wie van jullie is een echte fem fatale of juist een ware comédienne?

Als jullie helemaal uitgelachen zijn en al redelijk ontpopt zijn als Moulin Rouge sterren is het tijd om een spetterende choreografie neer te zetten. Niets te moeilijks hoor, je zal verbaasd zijn wat een paar tips en tricks al kunnen doen tijdens jullie performance!

17:00 – 17:30 Ontvangst met optioneel fris / koffie / thee
17:30 – 19:00 Burlesque workshop
19:00 – 21:00 BBQ / diner

Kiezen jullie voor een buitenactiviteit dan zullen we altijd een reserveactiviteit met jullie overleggen in geval van slecht weer. We vragen jullie hier van tevoren over na te denken zodat er nooit onduidelijkheden kunnen ontstaan.

VOORBEELD PROGRAMMA SLECHT WEER

17:00 – 17:30 Ontvangst met optioneel fris / koffie / thee
17:30 – 19:00 Cocktail workshop
19:00 – 21:00 Indoor BBQ buffet / diner

Kiezen jullie voor een arrangement met meerdere activiteiten of bijvoorbeeld een compleet teambuildingprogramma? In dit geval zullen we van tevoren samen nadenken over een compleet draaiboek in geval van slecht weer. 

Bent u op zoek naar een compleet programma inclusief maaltijden, activiteit(en) en wellicht een drankarrangement? Onze arrangementen zijn perfect om een complete dag samen te stellen op een locatie naar keuze!

Kiest u voor een arrangement dan kunt u rekenen op een mooie korting en de scherpste prijsgarantie! De evenementenexperts van Sharpevents denken graag met u mee!

De burlesque workshop kan bijna op iedere locatie in Nederland worden geboekt.
Wilt u de workshop liever op uw eigen terrein boeken? Vraag ons naar de mogelijkheden!

Alle materialen die wij gebruiken voor onze workshops zijn uitvoerig getest en beschikken over een Europees veiligheidskeurmerk. Onze instructeurs zijn goed opgeleid en weten wat ze doen en hoe ze de veiligheid kunnen waarborgen bij grote groepen mensen. Voor elke activiteit die wij aanbieden hebben we veiligheidsprotocollen geschreven met checklists voor onze instructeurs.

Naast de instructeurs van de activiteiten is er altijd een host aanwezig van Sharpevents als aanspreekpunt voor de organisatie. Wij nemen veiligheid zeer serieus en kunnen u op verzoek haarfijn uitleggen welke maatregelen wij nemen voor uw specifieke event.

DUIDELIJKE OFFERTE

GESPECIFICEERDE OFFERTES IN PDF BINNEN 1 UUR! DUIDELIJKE PRIJZEN INCL EN EX BTW!

SCHERPSTE PRIJS GARANTIE

EEN BETERE PRIJS VAN EEN VAN ONZE CONCURENTEN? WIJ GAAN ER ALTIJD ONDER ZITTEN!

korting bij ARRANGEMENTEN

BOEKT U EEN ARRANGEMENT DAN KRIJGT U ALTIJD EEN MOOIE KORTING OP UW FACTUUR!

ENTHOUSIAST TEAM

WIJ HEBBEN EEN GEMOTIVEERD JONG TEAM MET ENTHOUSIASTE JONGENS EN MEIDEN!

LIEVER EEN ANDERE WORKSHOP?

VRAAG EEN OFFERTE AAN