COCKTAIL OLYMPICS

De cocktail olympics is meer een masterclass dan een cocktail workshop. Na het proeven van een aantal klassiekers gaan jullie zelf aan de slag.

Met behulp van onze cocktailmaster en een stappenplan gaan jullie je eigen cocktail creëren en presenteren.

Wie van jullie is mega creatief, ontwerpt een nieuwe classic en gaat er met de hoofdprijs van door?

INFORMATIE

INCLUSIEF

INFO COCKTAIL OLYMPICS

De naam Cocktail olympics zegt het eigenlijk al. Alle onderdelen van het bedenken, ontwerpen en bereiden van cocktails komen aan bod tijdens deze workshop. Verwacht geen saai verhaal van een uur over allerlei moeilijke termen. Uiteraard worden technieken en benodigdheden besproken maar dit gebeurt live tijdens het shaken.

Nadat jullie een stoomcursus cocktailmaster hebben gekregen is het tijd om alles letterlijk even in jullie op te nemen. Jullie krijgen een aantal klassieke cocktails te proeven die jullie lekker in het zonnetje mogen opdrinken. Al die informatie kunnen jullie nu omzetten in jullie eigen ontwerp voor een mega lekkere gepersonaliseerde cocktail.

Hebben jullie verborgen talenten bij jullie en ontwerpt iemand van jullie een nieuwe klassieker?

Tip! De cocktail olympics is een perfecte workshop om de teambuilding te bevorderen en daarom fantastisch tijdens een teamuitje. We kunnen deze workshop zowel voor kleine als grotere groepen uitvoeren.

Onze cocktailmaster shaked, layered en stirred een aantal klassiekers en verteld terwijl hij dit aan het doen is welke technieken en benodigdheden hij gebruikt. Hij legt jullie uit waar deze cocktail ontstaan is want aan bijna elke cocktail hangt een grappig of bizar verhaal. Ook verteld hij waarom deze cocktail zo populair is en wat deze cocktail nou zo lekker maakt. Uiteraard mogen jullie zelf proeven en vertellen wat jullie ervan vinden.

Als jullie wat basiskennis op hebben gedaan en hopelijk wat inspiratie mogen jullie zelf aan de slag gaan. Jullie krijgen een stappenplan waarin jullie keuzes moeten maken voor glaswerk, garnering, techniek, smaakprofiel en dranksoorten. Onder het genot van een van de klassieke cocktails kunnen jullie rustig jullie keuzes maken in het stappenplan.

Met wat aanwijzingen van de cocktailmaster kunnen jullie nu naar onze uitgebreide bar om jullie ontwerp te mixen. Wie van jullie is de nieuwe Tom Cruise en bedenkt een nieuwe klassieker?

17:00 – 17:30 Ontvangst met optioneel fris / koffie / thee
17:30 – 19:00 Cocktail Olympics
19:00 – 21:00 BBQ / diner

 

Onze culinaire workshops en proeverijen zijn perfecte activiteiten bij slecht weer. Het is natuurlijk het leukste om cocktails te shaken of gin tonic’s te proeven op een zonnig terras of met de voetjes in het zand.

Gelukkig werken we alleen samen met de mooiste locaties die ook met slecht weer een fantastische sfeer bieden. Denk aan knusse hoekjes met schapenvellen op de banken en comfortabele fauteuils met zachte kussens naast een brandend vuurtje.

Bent u op zoek naar een compleet programma inclusief maaltijden, activiteit(en) en wellicht een drankarrangement? Onze arrangementen zijn perfect om een complete dag samen te stellen op een locatie naar keuze!

Kiest u voor een arrangement dan kunt u rekenen op een mooie korting en de scherpste prijsgarantie! De evenementenexperts van Sharpevents denken graag met u mee!

De cocktail Olympics kan in elke plaats in Nederland geboekt worden. De meeste evenementenlocaties hebben wel als voorwaarde dat hier ook een lunch, borrel of diner bij wordt geboekt. Mocht een lunch, borrel of diner niet gewenst zijn bij deze proeverij dan zullen sommige locaties zaalhuur in rekening brengen. Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Liever de cocktail Olympics op eigen locatie? Wij kunnen groepen tot 300 personen op eigen locatie bedienen.

Alle materialen die wij gebruiken voor onze proeverijen en culinaire workshops zijn uitvoerig getest en beschikken over een Europees veiligheidskeurmerk. Onze instructeurs zijn goed opgeleid en weten wat ze doen en hoe ze de veiligheid kunnen waarborgen bij grote groepen mensen. Voor elke activiteit die wij aanbieden hebben we veiligheidsprotocollen geschreven met checklists voor onze instructeurs.

Naast de instructeurs van de activiteiten is er altijd een host aanwezig van Sharpevents als aanspreekpunt voor de organisatie. Wij nemen veiligheid zeer serieus en kunnen u op verzoek haarfijn uitleggen welke maatregelen wij nemen voor uw specifieke event.

DUIDELIJKE OFFERTE

GESPECIFICEERDE OFFERTES IN PDF BINNEN 1 UUR! DUIDELIJKE PRIJZEN INCL EN EX BTW!

SCHERPSTE PRIJS GARANTIE

EEN BETERE PRIJS VAN EEN VAN ONZE CONCURENTEN? WIJ GAAN ER ALTIJD ONDER ZITTEN!

korting bij ARRANGEMENTEN

BOEKT U EEN ARRANGEMENT DAN KRIJGT U ALTIJD EEN MOOIE KORTING OP UW FACTUUR!

ENTHOUSIAST TEAM

WIJ HEBBEN EEN GEMOTIVEERD JONG TEAM MET ENTHOUSIASTE JONGENS EN MEIDEN!

LIEVER EEN ANDERE CULINAIRE ACTIVITEIT?

VRAAG EEN OFFERTE AAN