COCKTAIL WORKSHOP

Shaken, layeren en natuurlijk…drinken!

Onze eigen Tom Cruise leert jouw de lekkerste en zeker geen standaard cocktails maken.

Lekker met je blote voeten in het zand, tijdens zonsondergang of met je bolletje in het zonnetje. Als dat geen vakantie gevoel geeft…

 

INFORMATIE

INCLUSIEF

INFO COCKTAIL WORKSHOP

Van de verte zie je jullie tafel al staan met lekkere verse fruitstukken, mooie drankmerken en bijzondere ingrediënten. Deze Tom Cruise is al meer dan 20 jaar barman en deelt graag zijn geheimen met jullie. Geen eindeloze verhalen die niet interessant zijn tenzij je zelf jaren in het vak zit. Grappige weetjes, daar houdt onze Tom meer van!

Shaken, layeren, stirred… alles komt wel voorbij in deze zonnige cocktail workshop op het strand. Jullie gaan maar liefst 1, 2 of 3 tropische cocktails per persoon maken, jij bepaalt.

Tip! Een superleuke activiteit voor een teamuitje of bedrijfsuitje! We hebben meer dan 100 cocktail setjes in eigen beheer en kunnen deze workshop zowel voor kleine als grotere groepen uitvoeren!

DE COCKTAIL WORKSHOP

De cocktail workshop start met ene kleine introductie van onze eigen Tom Cruise. Hij geeft jullie een korte introductie in de wereld van de cocktails en legt uit wat een goede cocktail nou een goede cocktail maakt. Door jullie vragen te stellen en te reageren op jullie antwoorden komen jullie snel te weten wat jullie zelf lekker vinden en waarom dat zo lekker is.

Jullie leren dat een goede cocktail heel erg persoonlijk is want over smaak valt niet te twisten. Als jullie op de hoogte zijn van het feit dat jullie de cocktails die jullie gaan maken nog beter kunnen maken door ze aan te passen op wat jullie precies lekker vinden en hoe dat dan moet krijgen jullie een kleine masterclass.

Onze Tom Cruise maakt een voorbeeld cocktail die uiteraard geproefd mag worden. Nu gaan jullie zelf aan de slag met de eerste cocktail, allemaal tegelijk. We maken deze cocktail stap voor stap en er wordt door iedereen tegelijk geshaked wat uiteraard leuke foto’s en filmpjes oplevert!

Als jullie de eerste creatie klaar hebben kunnen jullie lekker rustig in het zonnetje de cocktail opdrinken en bouwt onze cocktail barman de workshop tafel om voor de tweede cocktail.

Als jullie een lekkere buzz hebben van jullie eerste cocktail is het tijd voor de tweede ronde van de cocktail workshop. Ondertussen zijn jullie al routiniers geworden en weten jullie wat er staat te gebeuren. Deze cocktail zal dan ook iets lastiger zijn en zorgt ervoor dat jullie als cocktailguru’s deze cocktail workshop af kunnen ronden.

Tip! Ben je opzoek naar een leuke strandactiviteit of andere workshop? Op deze pagina’s vindt je het grootste aanbod aan strandactiviteiten en workshops in Den Haag en Scheveningen!

17:00 – 17:30 Ontvangst met optioneel fris / koffie / thee
17:30 – 19:00 Cocktail workshop
19:00 – 21:00 BBQ / diner

 

Onze culinaire workshops en proeverijen zijn perfecte activiteiten bij slecht weer. Het is natuurlijk het leukste om cocktails te shaken of gin tonic’s te proeven op een zonnig terras of met de voetjes in het zand.

Gelukkig werken we alleen samen met de mooiste locaties die ook met slecht weer een fantastische sfeer bieden. Denk aan knusse hoekjes met schapenvellen op de banken en comfortabele fauteuils met zachte kussens naast een brandend vuurtje.

Bent u op zoek naar een compleet programma inclusief maaltijden, activiteit(en) en wellicht een drankarrangement? Onze arrangementen zijn perfect om een complete dag samen te stellen op een locatie naar keuze!

Kiest u voor een arrangement dan kunt u rekenen op een mooie korting en de scherpste prijsgarantie! De evenementenexperts van Sharpevents denken graag met u mee!

De cocktail workshop kan in elke plaats in Nederland geboekt worden. De meeste evenementenlocaties hebben wel als voorwaarde dat hier ook een lunch, borrel of diner bij wordt geboekt. Mocht een lunch, borrel of diner niet gewenst zijn bij deze proeverij dan zullen sommige locaties zaalhuur in rekening brengen. Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Liever cocktail workshop op eigen locatie? Wij kunnen groepen tot 300 personen op eigen locatie bedienen.

Alle materialen die wij gebruiken voor onze proeverijen en culinaire workshops zijn uitvoerig getest en beschikken over een Europees veiligheidskeurmerk. Onze instructeurs zijn goed opgeleid en weten wat ze doen en hoe ze de veiligheid kunnen waarborgen bij grote groepen mensen. Voor elke activiteit die wij aanbieden hebben we veiligheidsprotocollen geschreven met checklists voor onze instructeurs.

Naast de instructeurs van de activiteiten is er altijd een host aanwezig van Sharpevents als aanspreekpunt voor de organisatie. Wij nemen veiligheid zeer serieus en kunnen u op verzoek haarfijn uitleggen welke maatregelen wij nemen voor uw specifieke event.

DUIDELIJKE OFFERTE

GESPECIFICEERDE OFFERTES IN PDF BINNEN 1 UUR! DUIDELIJKE PRIJZEN INCL EN EX BTW!

SCHERPSTE PRIJS GARANTIE

EEN BETERE PRIJS VAN EEN VAN ONZE CONCURENTEN? WIJ GAAN ER ALTIJD ONDER ZITTEN!

korting bij ARRANGEMENTEN

BOEKT U EEN ARRANGEMENT DAN KRIJGT U ALTIJD EEN MOOIE KORTING OP UW FACTUUR!

ENTHOUSIAST TEAM

WIJ HEBBEN EEN GEMOTIVEERD JONG TEAM MET ENTHOUSIASTE JONGENS EN MEIDEN!

LIEVER EEN ANDERE CULINAIRE ACTIVITEIT?

VRAAG EEN OFFERTE AAN