CRAZY 88

Voor dit spel moet je een goeie dosis lef hebben, want jullie gaan de raarste opdrachten uitvoeren!

Dit spel kent meerdere gradaties en jij bepaalt zelf hoe erg de opdrachten worden..

Jullie gaan er als een team in en zetten jullie zelf compleet voor schut. Huilen van het lachen is gegarandeerd tijdens Crazy 88!

INFORMATIE

INCLUSIEF

INFO CRAZY 88

De durfals, de compleet gestoorde en de lefbekkies kunnen hun lol op tijdens deze versie van Crazy 88. Jullie krijgen namelijk 88 opdrachten voor jullie kiezen!

Gewapend met tablets worden jullie losgelaten in het centrum….jullie worden kriskras door de straten geleid en er komen onverwacht de raarste opdrachten tevoorschijn! Er zijn verschillende opdrachten en minigames tijdens crazy 88. Jullie kunnen zelf kiezen hoe crazy jullie worden maar hoe erger de opdrachten zijn des te meer punten je ermee verdient natuurlijk!

Als je denkt dat je er gemakkelijk van af komt dan heb je het mis, want van de meeste opdrachten moet een foto of video gemaakt worden. Deze foto’s en video’s worden live beoordeeld door jullie gamehost. Het team die de opdrachten met het meeste lef en de meeste flair heeft uitgevoerd wint een leuke prijs!

Tip! Crazy 88 is een spel met alleen maar gekke opdrachten waarbij jullie in teams tegen elkaar strijden om te kijken wie het gekst is. Een top activiteit voor een teamuitje waarbij schaamte geen issue is!

Zodra jullie met de tablet in je hand naar buiten lopen verschijnt er een kaart net als bij google maps. Op die kaart staan verschillende soorten opdrachten op verschillende locaties aangegeven binnen een straal van 1 vierkante kilometer. De opdrachten liggen allemaal redelijk dicht bij elkaar en de 1 is natuurlijk heftiger dan de andere.

De groene opdrachten zijn goed te doen maar leveren ook het minste punten op… De oranje maar vooral de rode opdrachten zijn redelijk pittig en alleen voor mensen die alle schaamte reeds voorbij zijn! Zodra jullie in de buurt van een stipje op de kaart komen krijgen jullie een bericht op de tablet binnen met daarin de opdracht en het aantal punten dat het oplevert. Durven jullie alle opdrachten uit te voeren of lopen jullie af en toe een opdracht voorbij en doen jullie net of jullie hem niet gezien hebben?

Als jullie alle opdrachten zouden willen doen ben je zeker 3 uur bezig met het spel. Dit hoeft uiteraard niet zodra jullie er klaar mee zijn kunnen jullie gewoon stoppen en dan worden de punten geteld. Al snel kom je erachter dat alleen de opdracht uitvoeren niet genoeg is. Het team die ze het beste en met de meeste flair uitvoert heeft gewonnen en gaat er vandoor met een leuke prijs! 

Om het spel te winnen moet je zorgen dat jouw team zoveel mogelijk punten heeft gescoord. Dat kan alleen door alle opdrachten vast te leggen met een camera. De foto’s en video’s worden beoordeeld door jullie gamehost terwijl jullie aan het spelen zijn! Jullie game host heeft tijdens Crazy 88 jullie foto’s binnen gekregen en heeft allang gezien wie de stoerste van jullie team is. De prijs wordt uitgereikt en jullie sluiten af met een leuke groepsfoto. Jullie kunnen nog uren teren op die hilarische momenten van net, een gezellige dag met veel lol gegarandeerd!

14:30 – 15:00 Ontvangst met optioneel fris / koffie / thee
15:00 – 18:00 Crazy 88
18:00 – 20:00 BBQ / diner

Kiezen jullie voor een buitenactiviteit dan zullen we altijd een reserveactiviteit met jullie overleggen in geval van slecht weer. We vragen jullie hier van tevoren over na te denken zodat er nooit onduidelijkheden kunnen ontstaan.

VOORBEELD PROGRAMMA SLECHT WEER

17:00 – 17:30 Ontvangst met optioneel fris / koffie / thee
17:30 – 19:00 Cocktail workshop
19:00 – 21:00 Indoor BBQ buffet / diner

Kiezen jullie voor een arrangement met meerdere activiteiten of bijvoorbeeld een compleet teambuildingprogramma? In dit geval zullen we van tevoren samen nadenken over een compleet draaiboek in geval van slecht weer. 

Bent u op zoek naar een compleet programma inclusief maaltijden, activiteit(en) en wellicht een drankarrangement? Onze arrangementen zijn perfect om een complete dag samen te stellen op een locatie naar keuze!

Kiest u voor een arrangement dan kunt u rekenen op een mooie korting en de scherpste prijsgarantie! De evenementenexperts van Sharpevents denken graag met u mee!

Crazy 88 kan op elke locatie in Nederland worden geboekt. Voor veel plaatsen hebben we locatie gebonden opdrachten of weetjes in het spel zitten zodat u ook nog wat meepikt van de plaats waar u zich bevindt.

Liever een citygame (gps spel) op eigen terrein of een unieke locatie in de natuur? We maken met liefde een citygame op maat waarbij u zelfs inspraak kunt krijgen in de opdrachten, foto’s en video’s die uw gasten te zien krijgen!

Onze instructeurs zijn goed opgeleid en weten wat ze doen en hoe ze de veiligheid kunnen waarborgen bij grote groepen mensen. Voor elke activiteit die wij aanbieden hebben we veiligheidsprotocollen geschreven met checklists voor onze instructeurs.

Naast de instructeurs van de activiteiten is er altijd een host aanwezig van Sharpevents als aanspreekpunt voor de organisatie. Wij nemen veiligheid zeer serieus en kunnen u op verzoek haarfijn uitleggen welke maatregelen wij nemen voor uw specifieke event.

DUIDELIJKE OFFERTE

GESPECIFICEERDE OFFERTES IN PDF BINNEN 1 UUR! DUIDELIJKE PRIJZEN INCL EN EX BTW!

SCHERPSTE PRIJS GARANTIE

EEN BETERE PRIJS VAN EEN VAN ONZE CONCURENTEN? WIJ GAAN ER ALTIJD ONDER ZITTEN!

korting bij ARRANGEMENTEN

BOEKT U EEN ARRANGEMENT DAN KRIJGT U ALTIJD EEN MOOIE KORTING OP UW FACTUUR!

ENTHOUSIAST TEAM

WIJ HEBBEN EEN GEMOTIVEERD JONG TEAM MET ENTHOUSIASTE JONGENS EN MEIDEN!

LIEVER EEN ANDERE CITYGAME?

VRAAG EEN OFFERTE AAN