CRAZY BEACH TWISTER

Crazy beach twister is een mix tussen crazy 88, expeditie robinson en twister en is alleen bij ons te boeken!

Op een gigantische opblaasbare twister gaan jullie de strijd met elkaar aan. Rol de dobbelsteen en saboteer de tegenpartij. Maar pas op.. voor je het weet heb je een opdracht te pakken!

Gewaagde opdrachten, twister en hersenkrakers…dit is CRAZY BEACH TWISTER!

INFORMATIE

INCLUSIEF

INFO CRAZY BEACH TWISTER

Ken je ‘m nog, de Twister van vroeger? Linkervoet op blauw, rechter hand op groen en als je je evenwicht verloor dan was je af. Deze versie van Twister gaat net even anders… en wij brengen Twister naar een nieuw level!

Niet alleen speel je crazy beach twister midden op het strand op een gigantisch twister spel, je gaat ook je tegenstanders saboteren om te zorgen dat ze een opdracht in handen krijgen. Deze opdrachten zal je alleen, of samen met je teamgenoten moet uitvoeren. Sta jij straks luidkeels te zingen op de boulevard? Moet je iets heel erg smerigs eten om de naam van je team te redden? Los jij de junglepuzzel op en slaag je voor de evenwichtsproef? We zullen zien…..

Tip! Crazy beach twister is een topactiviteit als onderdeel van een teambuilding dag in Scheveningen. Het is een leuke activiteit voor elk groepsuitje omdat teamwork maar vooral fun centraal staat.

Onze gamehost neemt jullie mee naar het gigantische opblaasbare twister spel. Nadat ze het spel uitvoerig met jullie heeft doorgenomen zal ze jullie in teams verdelen. Nadat jullie een kleine oefenronde gespeeld hebben, barst de strijd los. De dobbelstenen vliegen alle kanten op en bepalen op welke kleuren jullie armen en benen komen te staan. Ondersteboven of misschien zelfs zijwaarts, doordat Beach Twister muren heeft kan je alle kanten op!

De tegenpartij doet er ondertussen van alles aan om jullie te saboteren, maar door dit te doen kunnen ze ook een zelf een opdracht in handen krijgen. Iedere opdracht zal je, met of zonder team, moet uitvoeren.

17:00 – 17:30 Ontvangst met optioneel fris / koffie / thee
17:30 – 19:00 Crazy beach twister
19:00 – 21:00 BBQ / diner

Kiezen jullie voor een buitenactiviteit dan zullen we altijd een reserveactiviteit met jullie overleggen in geval van slecht weer. We vragen jullie hier van tevoren over na te denken zodat er nooit onduidelijkheden kunnen ontstaan.

VOORBEELD PROGRAMMA SLECHT WEER

17:00 – 17:30 Ontvangst met optioneel fris / koffie / thee
17:30 – 19:00 Cocktail workshop
19:00 – 21:00 Indoor BBQ buffet / diner

Kiezen jullie voor een arrangement met meerdere activiteiten of bijvoorbeeld een compleet teambuildingprogramma? In dit geval zullen we van tevoren samen nadenken over een compleet draaiboek in geval van slecht weer. 

Bent u op zoek naar een compleet programma inclusief maaltijden, activiteit(en) en wellicht een drankarrangement? Onze arrangementen zijn perfect om een complete dag samen te stellen op een locatie naar keuze!

Kiest u voor een arrangement dan kunt u rekenen op een mooie korting en de scherpste prijsgarantie! De evenementenexperts van Sharpevents denken graag met u mee!

Crazy beach twister kan in elke kustplaats langs de Nederlandse kust geboekt worden.
Het spel kan eventueel ook op een ruim grasveld opgebouwd worden in een meer stedelijke of landelijke omgeving.
Mocht uw bedrijf beschikken over een grote lege hal dan zouden we zelfs daar crazy beach twister op kunnen zetten.

Als er een optie wordt genomen op onze indoor strand locatie kan crazy beach twister zelfs bij slecht weer gewoon met de voetjes in het zand gespeeld worden!

Alle materialen die wij gebruiken voor onze strandactiviteiten zijn uitvoerig getest en beschikken over een Europees veiligheidskeurmerk. Onze instructeurs zijn goed opgeleid en weten wat ze doen en hoe ze de veiligheid kunnen waarborgen bij grote groepen mensen. Voor elke activiteit die wij aanbieden hebben we veiligheidsprotocollen geschreven met checklists voor onze instructeurs.

Naast de instructeurs van de activiteiten is er altijd een host aanwezig van Sharpevents als aanspreekpunt voor de organisatie. Wij nemen veiligheid zeer serieus en kunnen u op verzoek haarfijn uitleggen welke maatregelen wij nemen voor uw specifieke event.

DUIDELIJKE OFFERTE

GESPECIFICEERDE OFFERTES IN PDF BINNEN 1 UUR! DUIDELIJKE PRIJZEN INCL EN EX BTW!

SCHERPSTE PRIJS GARANTIE

EEN BETERE PRIJS VAN EEN VAN ONZE CONCURENTEN? WIJ GAAN ER ALTIJD ONDER ZITTEN!

korting bij ARRANGEMENTEN

BOEKT U EEN ARRANGEMENT DAN KRIJGT U ALTIJD EEN MOOIE KORTING OP UW FACTUUR!

ENTHOUSIAST TEAM

WIJ HEBBEN EEN GEMOTIVEERD JONG TEAM MET ENTHOUSIASTE JONGENS EN MEIDEN!

LIEVER EEN ANDERE STRANDACTIVITEIT?

VRAAG EEN OFFERTE AAN