CURSUS PLAT HAAGS

Moet jij ook altijd zo lachen om dat lekkere Haagse accentje van die gasten uit o o cherso? En wil je eens lekker mee kunnen lullen op Haags niveau?

Volg dan de Cursus Plat Haags en zèk in jèh broek van ut lachuh!

Onze komediant gaat wel wat verder dan het groen geile boekie en met een flinke dosis grove humor heb je de Haagse tongval zo onder de knie!

INFORMATIE

INCLUSIEF

INFO CURSUS PLAT HAAGS

Onze komediant een echte ras Hagenees en kan een lekker potje Haags afzèke. Zelfs wij moeten af en toe het groen geile boekie erbij pakken om op te zoeken wat hij allemaal uitkraamt!

Al snel komen jullie erachter dat Haags geen verzinsel is maar een taal met echte taalregels. Door deze regels te volgen en een paar Haagse uitdrukkingen te gebruiken praten jullie opeens net als die gasten van Oh Oh Cherso. Pik jij het Haagse accent snel op en ken juh betâh Haags lullen dan juh vriend of collega? Dan slaag jij voor het Haags diploma!

Let op! De cursus plat Haags bevat schokkende teksten…houd je Rustâââgh!!

Natuurlijk leer je in deze cursus wel wat meer dan een potje Haags afzeiken. Lekkere Haagse spreekwoorden, een beetje cultuur en een paar echte Haagse openingszinnen.

De cursus plat Haags gaat van start met een lekkere Haagse voorstel ronde. Onze Haagsche cabaretier zal jullie namen vertalen in het Haags en zal jullie een beeld geven van zijn leven. Allemaal lekker grof en met de echte directe Haagse humor natuurlijk! Terwijl de tranen over jullie wangen rollen van het lachen regelt hij een lekker drankje en een bittergarnituurtje voor jullie.

Als jullie de cursus goed afsluiten en jullie slagen voor het Haags dictee ontvangen jullie een Haags diploma. Gefeliciteerd, jullie zijn vanaf nu echte Haagse nakko’s! Wie van jullie vrienden of collega’s heeft een natuurlijke aanleg voor het Haagse taaltje? Misschien ben jij wel in de verkeerde stad geboren!

17:00 – 17:30 Ontvangst met optioneel fris / koffie / thee
17:30 – 19:00 Cursus plat Haags
19:00 – 21:00 BBQ / diner

Kiezen jullie voor een buitenactiviteit dan zullen we altijd een reserveactiviteit met jullie overleggen in geval van slecht weer. We vragen jullie hier van tevoren over na te denken zodat er nooit onduidelijkheden kunnen ontstaan.

VOORBEELD PROGRAMMA SLECHT WEER

17:00 – 17:30 Ontvangst met optioneel fris / koffie / thee
17:30 – 19:00 Cocktail workshop
19:00 – 21:00 Indoor BBQ buffet / diner

Kiezen jullie voor een arrangement met meerdere activiteiten of bijvoorbeeld een compleet teambuildingprogramma? In dit geval zullen we van tevoren samen nadenken over een compleet draaiboek in geval van slecht weer. 

Bent u op zoek naar een compleet programma inclusief maaltijden, activiteit(en) en wellicht een drankarrangement? Onze arrangementen zijn perfect om een complete dag samen te stellen op een locatie naar keuze!

Kiest u voor een arrangement dan kunt u rekenen op een mooie korting en de scherpste prijsgarantie! De evenementenexperts van Sharpevents denken graag met u mee!

De cursus plat Haags kan bijna op iedere locatie in Nederland worden geboekt.
Wilt u de cursus liever op uw eigen terrein boeken dan komen we gewoon naar u toe!

Alle materialen die wij gebruiken voor onze workshops zijn uitvoerig getest en beschikken over een Europees veiligheidskeurmerk. Onze instructeurs zijn goed opgeleid en weten wat ze doen en hoe ze de veiligheid kunnen waarborgen bij grote groepen mensen. Voor elke activiteit die wij aanbieden hebben we veiligheidsprotocollen geschreven met checklists voor onze instructeurs.

Naast de instructeurs van de activiteiten is er altijd een host aanwezig van Sharpevents als aanspreekpunt voor de organisatie. Wij nemen veiligheid zeer serieus en kunnen u op verzoek haarfijn uitleggen welke maatregelen wij nemen voor uw specifieke event.

DUIDELIJKE OFFERTE

GESPECIFICEERDE OFFERTES IN PDF BINNEN 1 UUR! DUIDELIJKE PRIJZEN INCL EN EX BTW!

SCHERPSTE PRIJS GARANTIE

EEN BETERE PRIJS VAN EEN VAN ONZE CONCURENTEN? WIJ GAAN ER ALTIJD ONDER ZITTEN!

korting bij ARRANGEMENTEN

BOEKT U EEN ARRANGEMENT DAN KRIJGT U ALTIJD EEN MOOIE KORTING OP UW FACTUUR!

ENTHOUSIAST TEAM

WIJ HEBBEN EEN GEMOTIVEERD JONG TEAM MET ENTHOUSIASTE JONGENS EN MEIDEN!

LIEVER EEN ANDERE WORKSHOP?

VRAAG EEN OFFERTE AAN