DROMENVANGERS XL MAKEN

Groot, groter grootst! Een reuze dromenvanger is super leuk om te maken en staat geweldig in je slaapkamer, tuin of zelfs als decoratie voor op een bruiloft. En dat geldt vooral voor een dromenvanger van maar liefst 120 cm lang!

De workshop host helpt jullie met het maken van een simpel web en dan is het al snel tijd om je creatie te versieren met verschillende kleuren touw, lint, schelpjes en kralen.

Deze workshop tafel ziet er super gezellig en kleurrijk uit en past precies in het thema van de tropische beachclub waar de workshop dromenvangers XL plaatsvindt!

INFORMATIE

INCLUSIEF

INFO DROMENVANGERS XL

Met deze reuze dromenvangers verras je vriendinnen of collega’s met een ontzettende creatieve en bovenal unieke workshop! Jullie gaan zelf een makkelijk web maken en de dromenvangers versieren met mooie versiersels, helemaal Ibiza style. Voor de dromenvangers XL gebruiken we ringen van maar liefst 60 cm, je dromenvanger wordt dus super groot! Haal je schilderij maar alvast van je muur af, want deze dromenvangers zijn echte eye catchers!

Tip! Dromenvangers maken betekent lekker crea bea met ze allen rond de tafel. Een leuke activiteit voor de creatieve dames tijdens een teamuitje of bedrijfsuitje!

Neem plaats bij de gezellige workshop tafel bij een van onze gezellige locaties. De tafel is versierd met vrolijke kleurtjes en leuke accessoires en jullie zitten al snel als een groep gezellige hippie meiden lekker te knutselen aan jullie dromenvanger. De dromenvanger wordt gemaakt met een enorme metalen ring, verschillende kleuren veertjes, stof, lint, kralen en schelpen.

Na een korte introductie van de workshop host gaan jullie al snel aan de slag. Jullie starten de workshop dromenvangers XL met het uitkiezen en knippen van gekleurd lint of touw. Hierna gaan jullie, onder begeleiding van de workshop host, aan het middenstuk beginnen.

Het middenstuk, ook wel het ”web”, kan je zo ingewikkeld maken als je zelf wilt. Maar, voor deze workshop houden we het super easy zodat iedereen binnen mum van tijd kan starten met het versieren van de dromenvanger. Voor de onderkant van de dromenvanger gebruiken we gekleurd touw en lint die je kan versieren je met gekleurde kralen, veertjes en schelpjes. Er ligt van alles, combineer drukke printjes en felle kleurtjes met een rustige basis en creëer een echte Ibiza dromenvanger. Er is genoeg om uit te kiezen, zodat iedereen naar huis gaat met een uniek exemplaar!

15:30 – 16:00 Ontvangst met optioneel fris / koffie / thee
16:00 – 18:00 Dromenvangers X
18:00 – 21:00 BBQ / diner

Kiezen jullie voor een buitenactiviteit dan zullen we altijd een reserveactiviteit met jullie overleggen in geval van slecht weer. We vragen jullie hier van tevoren over na te denken zodat er nooit onduidelijkheden kunnen ontstaan.

VOORBEELD PROGRAMMA SLECHT WEER

17:00 – 17:30 Ontvangst met optioneel fris / koffie / thee
17:30 – 19:00 Cocktail workshop
19:00 – 21:00 Indoor BBQ buffet / diner

Kiezen jullie voor een arrangement met meerdere activiteiten of bijvoorbeeld een compleet teambuildingprogramma? In dit geval zullen we van tevoren samen nadenken over een compleet draaiboek in geval van slecht weer. 

Bent u op zoek naar een compleet programma inclusief maaltijden, activiteit(en) en wellicht een drankarrangement? Onze arrangementen zijn perfect om een complete dag samen te stellen op een locatie naar keuze!

Kiest u voor een arrangement dan kunt u rekenen op een mooie korting en de scherpste prijsgarantie! De evenementenexperts van Sharpevents denken graag met u mee!

Dromenvangers XL kan bijna op iedere locatie in Nederland worden geboekt.
Wilt u de workshop liever op uw eigen terrein boeken dan komen we gewoon naar u toe!

Alle materialen die wij gebruiken voor onze workshops zijn uitvoerig getest en beschikken over een Europees veiligheidskeurmerk. Onze instructeurs zijn goed opgeleid en weten wat ze doen en hoe ze de veiligheid kunnen waarborgen bij grote groepen mensen. Voor elke activiteit die wij aanbieden hebben we veiligheidsprotocollen geschreven met checklists voor onze instructeurs.

Naast de instructeurs van de activiteiten is er altijd een host aanwezig van Sharpevents als aanspreekpunt voor de organisatie. Wij nemen veiligheid zeer serieus en kunnen u op verzoek haarfijn uitleggen welke maatregelen wij nemen voor uw specifieke event.

DUIDELIJKE OFFERTE

GESPECIFICEERDE OFFERTES IN PDF BINNEN 1 UUR! DUIDELIJKE PRIJZEN INCL EN EX BTW!

SCHERPSTE PRIJS GARANTIE

EEN BETERE PRIJS VAN EEN VAN ONZE CONCURENTEN? WIJ GAAN ER ALTIJD ONDER ZITTEN!

korting bij ARRANGEMENTEN

BOEKT U EEN ARRANGEMENT DAN KRIJGT U ALTIJD EEN MOOIE KORTING OP UW FACTUUR!

ENTHOUSIAST TEAM

WIJ HEBBEN EEN GEMOTIVEERD JONG TEAM MET ENTHOUSIASTE JONGENS EN MEIDEN!

LIEVER EEN ANDERE WORKSHOP?

VRAAG EEN OFFERTE AAN