EFOIL

De efoil is een elektrische surfplank die geruisloos over het water vliegt. Als je ooit eens hebt willen voelen hoe het voelt om te zweven dan is dit hetgeen dat het dichtst in de buurt komt!

Op dit moment zijn er slechts 2 van deze efoils in Nederland om even aan te geven hoe exclusief deze wateractiviteit is.

Met een afstandsbediening in je hand bepaal je zelf hoe hard je gaat terwijl de rest jullie aanmoedigt vanaf  stand up padleboards! Wie van jullie staat als eerst rechtop?

INFORMATIE

INCLUSIEF

INFO EFOIL

Een efoil is een kleine versie van een surfplank met een lange vin aan de onderkant. Onderaan deze lange platte vin zit een motor en een soort vleugel. De motor wordt aangedreven door een oersterke tesla batterij en is gelimiteerd om 20 km/h omdat anders zelfs een vaarbewijs nodig is om er mee te varen.

Voor de efoil is geen wind nodig, geen golven en geen vlieger. Het enige dat nodig is, is een meer of zee die diep genoeg is voor de lange vin aan de onderkant van de plank. Momenteel zijn er maar 2 van deze planken in Nederland en deze sport staat nog volledig in de kinderschoenen.

Het bedrijf waar wij mee werken heeft al meer dan 15 jaar ervaring met het geven van kitesurfles en is dan ook de enige juiste samenwerkingspartner om deze nieuwe rage mee aan te bieden. In tegenstelling tot wat de meeste mensen zullen denken is dit geen moeilijke sport om onder de knie te krijgen. De meeste mensen kunnen na 20 minuten zittend varen en na 40 minuten staan.

Door de snelheid van de motor komt het board langzaam uit het water en raakt alleen de smalle vin het water nog als je vaart. Hierdoor wordt het helemaal stil en voelt het echt alsof je zweeft over het water. Het is een hele bizarre ervaring! Wie van jullie is dat natuurtalent en vaart in 1 keer weg?

Tip! Als eerste evenementenbureau in Nederland bieden wij met trots het Efoilen aan! Een perfecte activiteit voor een bedrijfsevenement waarbij u indruk wilt maken op uw gasten!

17:00 – 17:15 Ontvangst met optioneel fris / koffie / thee
17:15 – 17:30 Omkleden wetsuit aantrekken
17:30 – 19:00 Instructie + workshop van professionele EFOIL instructeur
19:00 – 21:00 BBQ / diner

Kiezen jullie voor een buitenactiviteit dan zullen we altijd een reserveactiviteit met jullie overleggen in geval van slecht weer. We vragen jullie hier van tevoren over na te denken zodat er nooit onduidelijkheden kunnen ontstaan.

VOORBEELD PROGRAMMA SLECHT WEER

17:00 – 17:30 Ontvangst met optioneel fris / koffie / thee
17:30 – 19:00 Cocktail workshop
19:00 – 21:00 Indoor BBQ buffet / diner

Kiezen jullie voor een arrangement met meerdere activiteiten of bijvoorbeeld een compleet teambuildingprogramma? In dit geval zullen we van tevoren samen nadenken over een compleet draaiboek in geval van slecht weer. 

Bent u op zoek naar een compleet programma inclusief maaltijden, activiteit(en) en wellicht een drankarrangement? Onze arrangementen zijn perfect om een complete dag samen te stellen op een locatie naar keuze!

Kiest u voor een arrangement dan kunt u rekenen op een mooie korting en de scherpste prijsgarantie! De evenementenexperts van Sharpevents denken graag met u mee!

Op meerdere plekken in Nederland kunnen we deze activiteit aanbieden. Vul ons offerteformulier onderaan de pagina in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op om een geschikte locatie te kiezen!

Omdat activiteiten op het water een verhoogd risico met zich meebrengen voeren we deze activiteiten niet zelf uit. Verantwoordelijk ondernemen betekent ook toegeven als een bepaalde activiteit niet door onze eigen instructeurs uitgevoerd moet worden.

Wij werken enkel samen met gecertificeerde bedrijven waarbij de veiligheid van de deelnemers de hoogste prioriteit heeft. De samenwerkingspartners voor de wateractiviteiten die we aanbieden zijn door ons persoonlijk geselecteerd en werken alleen met gediplomeerde instructeurs.

Naast de instructeurs van de activiteiten is er altijd een host aanwezig van Sharpevents als aanspreekpunt voor de organisatie. Wij nemen veiligheid zeer serieus en kunnen u op verzoek in contact brengen met de samenwerkingspartner voor de wateractiviteiten zodat zij u haarfijn uit kunnen leggen welke veiligheidsmaatregelen zij nemen voor uw gasten.

DUIDELIJKE OFFERTE

GESPECIFICEERDE OFFERTES IN PDF BINNEN 1 UUR! DUIDELIJKE PRIJZEN INCL EN EX BTW!

SCHERPSTE PRIJS GARANTIE

EEN BETERE PRIJS VAN EEN VAN ONZE CONCURENTEN? WIJ GAAN ER ALTIJD ONDER ZITTEN!

korting bij ARRANGEMENTEN

BOEKT U EEN ARRANGEMENT DAN KRIJGT U ALTIJD EEN MOOIE KORTING OP UW FACTUUR!

ENTHOUSIAST TEAM

WIJ HEBBEN EEN GEMOTIVEERD JONG TEAM MET ENTHOUSIASTE JONGENS EN MEIDEN!

LIEVER EEN ANDERE WATERACTIVITEIT?

VRAAG EEN OFFERTE AAN