ESCAPEROOM

De deur gaat dicht en nu zijn jullie op elkaar aangewezen! Zijn jullie in staat om op tijd te ontsnappen uit onze spannende escape room?

Puzzels, raadsels en logisch nadenken zijn cruciaal in de meeste escape rooms. Zorg dat jullie systematisch te werk gaan!

Jullie groep wordt verdeeld over twee escape rooms. In welk team zit die echte Sherlock? Welk team komt als eerste naar buiten?

INFORMATIE

INCLUSIEF

INFO ESCAPE ROOM

Deze escape rooms  zijn al jaren een schot in de roos voor groepen die houden van een uitdaging! Wij bieden escaperooms aan op diverse locaties in Nederland, dus waar jullie uitje ook heen gaat bij ons kun je altijd een leuke escape room boeken!

De capaciteit van een escape room is meestal 6 – 8 personen per keer. Vandaar dat jullie altijd minimaal 2 escape rooms krijgen en uiteraard een weddenschapje kunnen maken wie als eerst naar buiten komt! Zorg dat je bij die echte Sherlock in het team zit want zodra de deur achter jullie dicht klap is de strijd aan! Wie komt er als (eerste) naar buiten, wie ontsnapt uit deze gevangenis?

Tip! Een escape room is altijd een goed idee en wordt steeds populairder. Een leuke activiteit voor bijvoorbeeld een bedrijfsuitje of een afdelingsuitje in Scheveningen.

De escaperoom is op verschillende locaties in Nederland te boeken met ieder een eigen thema. Onderstaand de mogelijkheden voor de escaperoom in Den Haag als voorbeeld:

THE MORGUE

Capaciteit: 3 – 8 personen

Moeilijkheid – ★★★★☆

Fear Factor – ★★★★☆

Taal: NL / EN

PRISON ESCAPE

Capaciteit: 2 – 8 personen

Moeilijkheid – ★★★★☆

Fear Factor – ★☆☆☆☆

ESPIONAGE

Capaciteit: 2 – 8 personen

Moeilijkheid – ★★★★★

Fear Factor – ☆☆☆☆☆

Taal: NL / EN

Taal: NL / EN

14:30 – 15:00 Ontvangst met optioneel fris / koffie / thee
15:00 – 18:00 Escaperoom
18:00 – 20:00 BBQ / diner

Kiezen jullie voor een buitenactiviteit dan zullen we altijd een reserveactiviteit met jullie overleggen in geval van slecht weer. We vragen jullie hier van tevoren over na te denken zodat er nooit onduidelijkheden kunnen ontstaan.

VOORBEELD PROGRAMMA SLECHT WEER

17:00 – 17:30 Ontvangst met optioneel fris / koffie / thee
17:30 – 19:00 Cocktail workshop
19:00 – 21:00 Indoor BBQ buffet / diner

Kiezen jullie voor een arrangement met meerdere activiteiten of bijvoorbeeld een compleet teambuildingprogramma? In dit geval zullen we van tevoren samen nadenken over een compleet draaiboek in geval van slecht weer. 

Bent u op zoek naar een compleet programma inclusief maaltijden, activiteit(en) en wellicht een drankarrangement? Onze arrangementen zijn perfect om een complete dag samen te stellen op een locatie naar keuze!

Kiest u voor een arrangement dan kunt u rekenen op een mooie korting en de scherpste prijsgarantie! De evenementenexperts van Sharpevents denken graag met u mee!

De indoor escaperoom is op meerdere locaties in Nederland te boeken. Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Onze instructeurs zijn goed opgeleid en weten wat ze doen en hoe ze de veiligheid kunnen waarborgen bij grote groepen mensen. Voor elke activiteit die wij aanbieden hebben we veiligheidsprotocollen geschreven met checklists voor onze instructeurs.

Naast de instructeurs van de activiteiten is er altijd een host aanwezig van Sharpevents als aanspreekpunt voor de organisatie. Wij nemen veiligheid zeer serieus en kunnen u op verzoek haarfijn uitleggen welke maatregelen wij nemen voor uw specifieke event.

DUIDELIJKE OFFERTE

GESPECIFICEERDE OFFERTES IN PDF BINNEN 1 UUR! DUIDELIJKE PRIJZEN INCL EN EX BTW!

SCHERPSTE PRIJS GARANTIE

EEN BETERE PRIJS VAN EEN VAN ONZE CONCURENTEN? WIJ GAAN ER ALTIJD ONDER ZITTEN!

korting bij ARRANGEMENTEN

BOEKT U EEN ARRANGEMENT DAN KRIJGT U ALTIJD EEN MOOIE KORTING OP UW FACTUUR!

ENTHOUSIAST TEAM

WIJ HEBBEN EEN GEMOTIVEERD JONG TEAM MET ENTHOUSIASTE JONGENS EN MEIDEN!

LIEVER EEN ANDERE CITYGAME?

VRAAG EEN OFFERTE AAN