EXPEDITIE BINNENSTAD

Expeditie Binnenstad is een spel waarbij je opzoek gaat naar opdrachten, midden in de binnenstad! Teamwork, vindingrijkheid en een gezonde dosis lef zijn vereist…

Door opdrachten uit te voeren banen jullie je een weg door de concrete jungle. Los puzzels op en voer de opdrachten die binnenkomen uit. Sommige opdrachten zijn best even “slikken”.

Wie overleeft de concrete jungle en gaat er naar huis met immuniteit?

INFORMATIE

INCLUSIEF

INFO EXPEDITIE BINNENSTAD

Jullie krijgen per team een ipad mee waarop een app is geïnstalleerd met een digitale kaart. In deze digitale kaart staan allerlei icoontjes met foto/video opdrachten, puzzels, fysieke opdrachten en minigames. Eigenlijk alles wat je van een Expeditie Robinson gewend bent gecombineerd met opdrachten waar jullie weinig schaamte voor moeten kennen. Een superleuke manier om op een actieve manier het centrum van een stad te leren kennen! Hou je van puzzels, bizarre challenges en speel je graag een competitie? Dan is dit DE game voor jullie!

Tip! Dit is een spel waarbij je in teams strijd tegen elkaar met super grappige opdrachten. Een topactiviteit voor een teamuitje of bijvoorbeeld met als afsluiting een personeelsfeest!

Tijdens Expeditie binnenstad is het de bedoeling dat jullie zoveel mogelijk punten verzamelen door opdrachten te doen en puzzels op te lossen. Samen met je team strijd je tegen 1 of meerdere teams. De gamehost legt jullie het spel uit en al snel krijgen jullie per team een ipad mee waarop een kaart te zien is van de locatie waar jullie je nu bevinden.

In de app zien jullie je eigen teamfoto verschijnen in een soort google maps. Ook zien jullie de teamfoto van de andere teams en zodra alle teams starten zien jullie op de kaart dus precies waar alle teams zijn. Zorg dat jullie zo snel mogelijk alle puntjes op de kaart afgaan om daar als team of individueel alle opdrachten uit te voeren. 

Jullie krijgen ook puzzels voor jullie kiezen en voor sommige opdrachten moeten jullie een sterke maag hebben. Zijn jullie de beste in alle opdrachten en kraken jullie elke puzzel met gemak? Dan zouden jullie zomaar deze strijd kunnen winnen en pakken jullie een leuke prijs!

14:30 – 15:00 Ontvangst met optioneel fris / koffie / thee
15:00 – 18:00 Expeditie Binnenstad
18:00 – 20:00 BBQ / diner

Kiezen jullie voor een buitenactiviteit dan zullen we altijd een reserveactiviteit met jullie overleggen in geval van slecht weer. We vragen jullie hier van tevoren over na te denken zodat er nooit onduidelijkheden kunnen ontstaan.

VOORBEELD PROGRAMMA SLECHT WEER

17:00 – 17:30 Ontvangst met optioneel fris / koffie / thee
17:30 – 19:00 Cocktail workshop
19:00 – 21:00 Indoor BBQ buffet / diner

Kiezen jullie voor een arrangement met meerdere activiteiten of bijvoorbeeld een compleet teambuildingprogramma? In dit geval zullen we van tevoren samen nadenken over een compleet draaiboek in geval van slecht weer. 

Bent u op zoek naar een compleet programma inclusief maaltijden, activiteit(en) en wellicht een drankarrangement? Onze arrangementen zijn perfect om een complete dag samen te stellen op een locatie naar keuze!

Kiest u voor een arrangement dan kunt u rekenen op een mooie korting en de scherpste prijsgarantie! De evenementenexperts van Sharpevents denken graag met u mee!

Expeditie binnenstad kan op elke locatie in Nederland worden geboekt. Voor veel plaatsen hebben we locatie gebonden opdrachten of weetjes in het spel zitten zodat u ook nog wat meepikt van de plaats waar u zich bevindt.

Liever een citygame (gps spel) op eigen terrein of een unieke locatie in de natuur? We maken met liefde een citygame op maat waarbij u zelfs inspraak kunt krijgen in de opdrachten, foto’s en video’s die uw gasten te zien krijgen!

Onze instructeurs zijn goed opgeleid en weten wat ze doen en hoe ze de veiligheid kunnen waarborgen bij grote groepen mensen. Voor elke activiteit die wij aanbieden hebben we veiligheidsprotocollen geschreven met checklists voor onze instructeurs.

Naast de instructeurs van de activiteiten is er altijd een host aanwezig van Sharpevents als aanspreekpunt voor de organisatie. Wij nemen veiligheid zeer serieus en kunnen u op verzoek haarfijn uitleggen welke maatregelen wij nemen voor uw specifieke event.

DUIDELIJKE OFFERTE

GESPECIFICEERDE OFFERTES IN PDF BINNEN 1 UUR! DUIDELIJKE PRIJZEN INCL EN EX BTW!

SCHERPSTE PRIJS GARANTIE

EEN BETERE PRIJS VAN EEN VAN ONZE CONCURENTEN? WIJ GAAN ER ALTIJD ONDER ZITTEN!

korting bij ARRANGEMENTEN

BOEKT U EEN ARRANGEMENT DAN KRIJGT U ALTIJD EEN MOOIE KORTING OP UW FACTUUR!

ENTHOUSIAST TEAM

WIJ HEBBEN EEN GEMOTIVEERD JONG TEAM MET ENTHOUSIASTE JONGENS EN MEIDEN!

LIEVER EEN ANDERE CITYGAME?

VRAAG EEN OFFERTE AAN