EXPEDITIE KROEGTIJGER

Dit is een activiteit voor de doorgewinterde kroegtijger die alleen maar wil winnen, winnen en nog eens winnen!

Tijdens expeditie kroegtijger strijd je in teams tegen elkaar in minimaal 15 zenuwslopende kroegspelletjes om immuniteit en uiteraard om de trofee!

Het draait om snelheid, sluwheid en behendigheid! Vermijd jij de eliminatie en wordt jij de ”ultimate kroegtijger” van jullie groep?

INFORMATIE

INCLUSIEF

INFO EXPEDITIE KROEGTIJGER

Zitten er personen in jullie groep die heel slecht tegen hun verlies kunnen? Tijdens Expeditie kroegtijger strijden jullie tegen elkaar in heel veel verschillende kroegspelletjes om de titel Ultimate Kroegtijger. Deze spelletjes draaien om snelheid, behendigheid, sluwheid en uiteraard een beetje om geluk!

De klassieke kroegspelletjes zoals bierpong komen aan bod, maar ook hele originele en soms wat uitdagende spelletjes zitten in ons repertoire. Expeditie kroegtijger is zowel een leuke activiteit in de zon op het strand als op een regenachtige dag in een bruine kroeg.

Tip! Expeditie kroegtijger is een spel voor de doorgewinterde kroegtijgers. Een soort minute to win it met al onze favoriete barspelletjes. Een van onze leukste teambuilding activiteiten. Eigenlijk is dit een geweldig spel voor elk soort groepsuitje!

Na een korte introductie van onze gameshow host worden jullie klaargestoomd voor de strijd die jullie staat te wachten. Jullie zijn gestrand op een onbewoond eiland en het enige dat jullie aantreffen is een verlaten bruine kroeg. Door in teams de strijd aan te gaan zal er uiteindelijk 1 team de winnaar worden die het eiland mag verlaten. De rest van de kroegtijgers zal tot in de eeuwigheid achterblijven in de vervallen kroeg op het onbewoonde eiland!

Afhankelijk van de grote van jullie groep worden jullie verdeeld in 3 of meer teams. Jullie zullen gaan strijden tegen elkaar in korte maar intensieve kroegspelletjes waar het draait om snelheid en behendigheid. Psychologische oorlogsvoering is uiteraard toegestaan en binnen no time is iedereen mega fanatiek. Spelletjes die jullie kunnen verwachten zijn bijvoorbeeld: bierpong, so you think you can dance, tissue race, koekhappen voor professionals, banaanslingeren, katapult schieten etc. We hebben in totaal meer dan 100 kleine spelletjes waardoor we voor iedere doelgroep de leukste selectie kunnen kiezen. Na een uur strijden zal er 1 team bovenaan staan die een immuniteitsketting zal ontvangen en verzekerd is van een plek in de finale. De andere teams zullen in 3 korte rondes moeten strijden om hun plekje in de finale om kans te maken het eiland te mogen verlaten.

14:30 – 15:00 Ontvangst met optioneel fris / koffie / thee
15:00 – 18:00 Expeditie kroegtijger
18:00 – 20:00 BBQ / diner

Kiezen jullie voor een buitenactiviteit dan zullen we altijd een reserveactiviteit met jullie overleggen in geval van slecht weer. We vragen jullie hier van tevoren over na te denken zodat er nooit onduidelijkheden kunnen ontstaan.

VOORBEELD PROGRAMMA SLECHT WEER

17:00 – 17:30 Ontvangst met optioneel fris / koffie / thee
17:30 – 19:00 Cocktail workshop
19:00 – 21:00 Indoor BBQ buffet / diner

Kiezen jullie voor een arrangement met meerdere activiteiten of bijvoorbeeld een compleet teambuildingprogramma? In dit geval zullen we van tevoren samen nadenken over een compleet draaiboek in geval van slecht weer. 

Bent u op zoek naar een compleet programma inclusief maaltijden, activiteit(en) en wellicht een drankarrangement? Onze arrangementen zijn perfect om een complete dag samen te stellen op een locatie naar keuze!

Kiest u voor een arrangement dan kunt u rekenen op een mooie korting en de scherpste prijsgarantie! De evenementenexperts van Sharpevents denken graag met u mee!

Expeditie kroegtijger kan op elke locatie in Nederland worden geboekt. Voor veel plaatsen hebben we locatie gebonden opdrachten of weetjes in het spel zitten zodat u ook nog wat meepikt van de plaats waar u zich bevindt.

Liever een citygame (gps spel) op eigen terrein of een unieke locatie in de natuur? We maken met liefde een citygame op maat waarbij u zelfs inspraak kunt krijgen in de opdrachten, foto’s en video’s die uw gasten te zien krijgen!

Onze instructeurs zijn goed opgeleid en weten wat ze doen en hoe ze de veiligheid kunnen waarborgen bij grote groepen mensen. Voor elke activiteit die wij aanbieden hebben we veiligheidsprotocollen geschreven met checklists voor onze instructeurs.

Naast de instructeurs van de activiteiten is er altijd een host aanwezig van Sharpevents als aanspreekpunt voor de organisatie. Wij nemen veiligheid zeer serieus en kunnen u op verzoek haarfijn uitleggen welke maatregelen wij nemen voor uw specifieke event.

DUIDELIJKE OFFERTE

GESPECIFICEERDE OFFERTES IN PDF BINNEN 1 UUR! DUIDELIJKE PRIJZEN INCL EN EX BTW!

SCHERPSTE PRIJS GARANTIE

EEN BETERE PRIJS VAN EEN VAN ONZE CONCURENTEN? WIJ GAAN ER ALTIJD ONDER ZITTEN!

korting bij ARRANGEMENTEN

BOEKT U EEN ARRANGEMENT DAN KRIJGT U ALTIJD EEN MOOIE KORTING OP UW FACTUUR!

ENTHOUSIAST TEAM

WIJ HEBBEN EEN GEMOTIVEERD JONG TEAM MET ENTHOUSIASTE JONGENS EN MEIDEN!

LIEVER EEN ANDERE CITYGAME?

VRAAG EEN OFFERTE AAN