De leukste activiteiten voor een Familiedag in scheveningen

LEUKE ACTIVITEITEN EN IDEEËN OM EEN FAMILIEDAG IN SCHEVENINGEN TE ORGANISEREN

Een familiedag is anders dan alle andere uitjes. Jullie hebben immers een bijzondere band met elkaar! Toch is het organiseren van een familiedag niet altijd even gemakkelijk. Ouders, nichten en neven, zussen en broers met aanhang en kids, vind daar maar een passend uitje voor!

Scheveningen is de ideale locatie voor een bijzondere dag met de hele familie. We hebben voor ieder wat wils en activiteiten waar de hele familie aan mee kan doen.

Denk aan leuke creatieve en actieve workshops, stoere activiteiten in het zand of een selectie aan oud Hollandse spellen die zelfs opa en oma zich nog kunnen herinneren! Stel een in handomdraai een voordelig arrangement samen die perfect aansluit bij de wensen van jouw familie.

Wij werken alleen samen met de leukste locaties in Scheveningen, waar jullie kunnen genieten van een uitgebreide bbq of borrel aan zee. We denken graag met jullie mee om samen de perfecte familiedag te creëren!

STRANDACTIVITEITEN FAMILIEDAG SCHEVENINGEN

DE LEUKSTE ACTIVITEITEN

DE LEUKSTE IDEEEN VOOR EEN FAMILIEDAG

Met een bijzondere schilder workshop van een lokale kunstenaar kom je al snel goed uit de verf. Liever iets muzikaals? Wat dacht je van een djembé workshop of salsa dansen. Zijn jullie meer van plat vermaak? Misschien een cabaretier die jullie een cursus plat Haags komt geven?

Het is heerlijk om actief bezig te zijn op het strand, Expeditie Robinson is bij vele favoriet! Lekker uitwaaien tijdens een powerkite sessie aan zee, maar ook bumperballen, voetdarts en levend tafelvoetbal is super stoer. Leuk voor volwassenen maar ook leuk voor kids! Vanaf april t/m september is het prima weer voor een buitenactivitiet. Bekijk de gemiddelde temperaturen in Scheveningen per maand hier.

Volwassenen kunnen tot 100 personen tegelijk cocktails shaken, een echte unieke ervaring als jullie met een grote groep zijn tijdens jullie familiedag.

 

FOODIES EN FIJNPROEVERS

ETEN EN DRINKEN TIJDENS JULLIE FAMILIEDAG

Willen jullie lekker eten en drinken tijdens jullie familiedag in Scheveningen dan is er een hoop mogelijk. Denk bijvoorbeeld aan een kopje koffie / thee/ warme choco met gebak bij aankomst, een lekker luchbuffet in de middag en een uitgebreide bbq als diner.

De beach bbq is inclusief grillmaster en is al vanaf 10 personen te boeken! Deze zeer uitgebreide bbq is inclusief vlees, vis, verschillende soorten salades, brood, sausjes en gegrilde groeneten. De bbq kan volledig biologisch en voor een kleine meerprijs worden er langoustines toegevoegd. Hebben jullie iets te vieren en willen jullie graag een proost moment inclusief taart met leuke tekst laat het ons dan vooral weten. Wij regelen dat voor jullie!

Als jullie onbezorgd willen genieten zonder dat jullie je druk hoeven te maken om een onverwachte hoge rekening dan is een drankarrangement een goed idee. Een drankarrangement kan voor 2 uur, 3 uur of langer afhankelijk van jullie wensen. De borrel kan aangevuld worden met Oesters, houten planken met Spaanse worst, jonge & oude kaas en olijfjes, een bittergarnituur en warme tapas.

verjaardagsfeest

WORKSHOPS

DE LEUKSTE LOCATIES VOOR JULLIE FAMILIEDAG IN SCHEVENINGEN

Een goede balans tussen inspanning en ontspanning is de sleutel voor een geslaagde familiedag. Even gezellig bijpraten en interesse in elkaar tonen is belangrijk om jullie band sterk te houden, zo vaak zien jullie elkaar immers niet!

Scheveningen heeft heel veel strandpaviljoens met elk een unieke sfeer. De meeste strandpaviljoens worden vanaf eind oktober tot begin maart afgebroken, sommige blijven staan. Ben je benieuwd hoe Scheveningen er op dit moment uitziet, bekijk dan de live cam! We werken met diverse locaties samen zodat we jullie de mogelijkheid kunnen geven om een locatie uit te zoeken die perfect bij jullie familiedag past.

Voor een gezellige familiedag aan zee raden we Beachclub Copacabana aan. Niet alleen door de tropische uitstraling, goede service en perfecte sfeer, maar ook door de gunstige ligging. Deze beachclub ligt namelijk net buiten het drukke gedeelte van Scheveningen, waardoor het gezellig druk is zonder dat het te druk is. Geen overvol terras met kelners die geen oog hebben voor jullie speciale dag, maar vriendelijk personeel die net even dat beetje extra voor jullie doen.

CITYGAMES

FAMILIEDAG ARRANGEMENT

Een workshop tapasplanken graveren is iets wat de meeste dames van jouw familie wel zien zitten, terwijl je de mannen blij zou maken met een spannende poker workshop. De kids doen liever iets actiefs op het strand zoals volleyballen of bumperballen. Maar je wilt het liefst ook iets samen doen, want dat is nou juist zo gezellig tijdens een familiedag!

Terwijl de bbq aangaat staat onze latino al klaar voor lesje salsa of staat onze knappe shaker al klaar voor een cocktail workshop. De grillmaster is al voor jullie bezig op een enorme hanggrill midden op het terras.

Zo zijn er nog veel meer leuke combinaties te maken. De prijs van een arrangement is afhankelijk van de activiteiten die jullie kiezen en de grootte van jullie groep.

WIND EN WATER

DUIDELIJKE OFFERTE

GESPECIFICEERDE OFFERTES IN PDF BINNEN 1 UUR! DUIDELIJKE PRIJZEN INCL EN EX BTW!

SCHERPSTE PRIJS GARANTIE

EEN BETERE PRIJS VAN EEN VAN ONZE CONCURENTEN? WIJ GAAN ER ALTIJD ONDER ZITTEN!

korting bij ARRANGEMENTEN

BOEKT U EEN ARRANGEMENT DAN KRIJGT U ALTIJD EEN MOOIE KORTING OP UW FACTUUR!

ENTHOUSIAST TEAM

WIJ HEBBEN EEN GEMOTIVEERD JONG TEAM MET ENTHOUSIASTE JONGENS EN MEIDEN!