Foodies en fijnproevers

Teambuilding was nog nooit zo smakelijk! Met onze culinaire teamuitjes stap je uit de traditionele kantooromgeving en duik je in een wereld van heerlijke smaken en nieuwe ervaringen. Onze culinaire activiteiten zijn de perfecte mix van inspanning en ontspanning. Je leert nieuwe vaardigheden terwijl je geniet van al het goede dat de culinaire wereld te bieden heeft. Boek nu en maak van jouw teamuitje een unieke teambuilding dag waar jullie nog lang over zullen napraten!

Budget
Budget - slider
0100

Waarom kiezen voor SharpEvents?

Als u kiest voor Sharp Events, dan kiest u voor 100% zorgeloos een bedrijfsuitje organiseren. Wij helpen u met het regelen van:

GREGOR PLANT UW PERFECTE DAG!

BRAINSTORMEN MET GREG?

1000+ GROEPEN GINGEN U VOOR!

Ben je op zoek naar een onvergetelijk bedrijfsuitje met een grote groep? Teambuilding met meer dan 50 personen op een
Vanaf 12 Pers
Vanaf € 25 p.p.

1,5 tot 2,5 uur

Alle locaties
De veiligheid van de Tweede Kamer ligt in jullie handen! Een terrorist heeft plannen om het te vernietigen, en alleen
Vanaf 10 Pers
Vanaf € 25 p.p.

1,5 tot 2,5 uur

Den Haag
Stel je voor, jullie team loopt door de straten van Den Haag, lachend en samenwerkend om hilarische opdrachten te voltooien
Vanaf 10 Pers
Vanaf € 25 p.p.

1,5 tot 2,5 uur

Den Haag
Stel je voor, je zoeft op een stille E-chopper door de levendige straten van Den Haag, langs iconische plekken zoals
Vanaf 15 Pers
Vanaf € 60 p.p.

1 tot 2 uur

Den Haag
Hebben jij en je team zin om Den Haag te voet te verkennen op een grappige en interactieve manier? Onze
Vanaf 10 Pers
Vanaf € 20 p.p.

1 tot 2 uur

Den Haag
Wil je een authentieke Haagse ervaring beleven met je collega’s en de juwelen van onze stad te voet verkennen, genietend
Vanaf 10 Pers
Vanaf € 20 p.p.

1 tot 2 uur

Den Haag
Ontdek Den Haag op een bijzondere wijze met een mega SUP-tour over de Haagse grachten. Onze mega sups zijn maar
Vanaf 15 Pers
Vanaf € 25 p.p.

1 tot 2 uur

Den Haag
Willen jij en je collega’s Den Haag ontdekken met de fiets op een hilarische manier? Onze Oh Oh Den Haag
Vanaf 10 Pers
Vanaf € 20 p.p.

1 tot 2 uur

Den Haag
Wil je een schilder workshop met een twist? Wij kunnen jouw groep een schilder workshop verzorgen met letterlijke twist van
Vanaf 20 Pers
Vanaf € 37.50 p.p.

1 tot 1,5 uur

Den Haag
Wil je een echt Haagse ervaring op doen met je collega’s en de parels van onze stad verkennen op een
Vanaf 10 Pers
Vanaf € 20 p.p.

1 tot 2 uur

Den Haag

Eten als een Team: Proeverijen en Workshops voor Foodies

Ben je een foodie of een fijnproever op zoek naar een georganiseerde dag vol culinaire ontdekkingen? Wij zijn experts in het creëren van unieke ervaringen voor zowel bedrijven als particulieren. Ons team begeleidt jullie door de meest verfijnde smaakavonturen op de mooiste locaties van Nederland. Of je nu een bedrijf bent dat een teambuilding activiteit organiseert, of een groep vrienden die een bijzondere dag wil beleven, we maken er een onvergetelijk culinair avontuur van. Vertrouw op onze expertise en laat ons je meenemen op een reis van smaak en plezier.

Culinaire Avonturen: Ontdek, Proef en Beleef bij Onze Workshops en Proeverijen

Voor alle foodies en fijnproevers: Ontdek de culinaire wereld bij ons! Boek een uitje vol smaakexplosies met culinaire workshops, proeverijen en themalunches of –diners. Leer de kunst van het mixen in onze cocktailworkshop, ontwikkel je smaakpapillen tijdens onze Masterchef kookworkshop, of duik in een spannend moorddiner of een gezellige ‘Ik hou van Holland’ lunch. Maak van je uitje een onvergetelijke culinaire ervaring!

VERSTERK JE TEAMBANDEN TIJDENS EEN CULINAIR UITJE 

Bij Sharp Events bieden we unieke culinaire workshops aan voor teambuilding. Onze cocktailworkshops stimuleren creativiteit en aandacht voor detail, waarbij teamleden samenwerken om de perfecte mix te creëren. Daarnaast bevorderen onze themadiners en lunches probleemoplossing en coördinatie, met teams die samen een menu plannen en bereiden. Het resultaat is niet alleen een heerlijke maaltijd, maar ook een sterker, meer verbonden team. Deze activiteiten combineren leren en plezier, waardoor teams effectiever worden terwijl ze nieuwe vaardigheden opdoen. Kortom, onze culinaire workshops zijn het recept voor succesvolle teambuilding.

boot-varen-2

Teamspirit in een Glas: Cocktail Workshops voor Grote Groepen

Ben je op zoek naar een unieke en interactieve ervaring voor jullie volgende teamuitje? Bij Sharp Events bieden we exclusief in Nederland cocktailworkshops aan voor groepen tot meer dan 600 personen! Iedere deelnemer krijgt zijn eigen cocktailsetje en kan tegelijkertijd shaken, wat zorgt voor een dynamische en onvergetelijke ervaring. Onze workshops zijn niet alleen leuk en boeiend, maar stimuleren ook creativiteit, samenwerking en teamgeest. 

Organiseer een smaakvol culinair teamuitje met sharp events 

Ons team heeft jaarlijks talloze succesvolle culinaire teambuilding activiteiten op hun naam staan. Met onze uitgebreide ervaring en deskundigheid bij Sharp Events, kunnen we garanderen dat jouw culinaire teamuitje een onvergetelijke ervaring zal zijn.

Ontdek waarom Sharp Events de perfecte keuze is voor jouw teamuitje

Ben je op zoek naar een culinair avontuur zonder stress? Bij ons krijg je een professioneel georganiseerd en gepersonaliseerd uitje. We bieden je concurrerende prijzen, unieke activiteiten, deskundige begeleiding en totale organisatie, van begin tot eind. Laten we samenwerken om een onvergetelijk uitje te creëren dat past binnen jouw budget!

  • Eenvoud en professionaliteit: we ontzorgen je volledig, zodat je zonder stress een professioneel bedrijfsuitje kunt plannen.
  • Scherpe prijzen: ons doel is om je snel een op maat gemaakte offerte te bieden die past binnen jouw budget.
  • Op maat gemaakte activiteiten: kies uit meer dan 100 activiteiten die we naadloos kunnen aanpassen aan jouw specifieke wensen.
  • Samen brainstormen: jouw inbreng is goud waard. Samen komen we tot de beste ideeën voor jouw uitje.
  • Deskundige begeleiding: onze begeleiders zijn niet alleen enthousiast, maar ook ervaren in het creëren van een dynamische sfeer.
  • Allesomvattende organisatie: van de uitnodigingsmails tot de dag zelf – inclusief vervoer indien nodig – wij regelen het van a tot z.
  • Vooruitdenkend: slecht weer op komst? Geen probleem. We hebben altijd een plan b klaarliggen om eventuele hobbels glad te strijken.
boot-varen-2

TOP 10 ACTIVITEITEN 2024

1000+ GROEPEN GINGEN U AL VOOR!

Jouw team kan de volgende zijn in een lange rij van meer dan 1000 groepen die onvergetelijke culinaire avonturen met ons hebben beleefd! Van intieme teams tot omvangrijke bedrijven, elk van hen heeft genoten van onze op maat gemaakte, creatieve en naadloos georganiseerde culinaire teamuitjes.

Deze uitjes hebben niet alleen geleid tot unieke herinneringen, maar ook tot het versterken van teambanden, het ontdekken van verborgen gastronomische talenten en het vieren van succes, allemaal rondom de liefde voor goed eten.

Stap in deze opwindende culinaire reis! Jouw groep kan de volgende zijn die zich voegt bij onze immer groeiende familie van tevreden foodies en fijnproevers. Kies voor een ervaring die verder gaat dan het gewone – kies voor een smakelijk avontuur dat nog lang zal nazinderen!

ARRANGEMENTEN

Wij bieden een breed scala aan, van culinaire uitjes, workshops, proeverijen en themalunches of -diners. Zoals een cocktailworkshop, een masterchef kookworkshop, moorddiner of een gezellige ‘Ik hou van Holland’ lunch. 

We zorgen voor alle logistieke details, van de locatie tot de benodigde materialen en ingrediënten. Het enige wat je hoeft mee te nemen is een gezonde eetlust en enthousiasme.

De duur van het culinaire uitje hangt af van de gekozen activiteit. De meeste activiteiten duren 1,5 uur, maar we kunnen altijd een op maat gemaakt evenement creëren dat past bij jullie schema.

 Jazeker! We kunnen onze culinaire activiteiten aanpassen om rekening te houden met specifieke dieetwensen of allergieën. Zorg ervoor dat je deze informatie deelt bij het boeken.

We kunnen evenementen organiseren voor teams van elke grootte, van kleine groepen tot grote bedrijven. Neem contact met ons op om de specifieke behoeften van jouw team te bespreken.

Ja, dat kan zeker! We kunnen een volledig dagprogramma samenstellen met verschillende teambuilding activiteiten, inclusief een culinair uitje.