GIN TONIC PROEVERIJ

Zijn jullie gek van Gin Tonics dan is deze Gin Tonic proeverij echt iets voor jullie! Met 3 verschillende bijzondere varianten is dit genieten geblazen.

Geen urenlange uitleg gewoon 3 heerlijke Gin Tonics voor een mooi prijsje op een mooie locatie.

Onze Gin Tonic Guru heeft meer dan 150 Gin’s, 20 tonics en tientallen garneringen tot zijn beschikking. Heeft er iemand trek in een Gin Tonic?

INFORMATIE

INCLUSIEF

INFO GIN TONIC PROEVERIJ

Wat is er nou lekkerder dan na een actieve middag even neer te ploffen en heerlijk in de watten gelegd te worden. Wellicht hebben jullie stad of strand al afgelopen en een leuke activiteit gedaan of de omgeving verkend. Een proeverij is altijd een goed idee en met deze Gin Tonic proeverij zul je niemand teleurstellen dat garanderen we.

Jullie krijgen 3 heerlijke Gin Tonics geserveerd tijdens deze proeverij. Lopen jullie nog recht de zaak uit?

Tip! Onze Gin tonic expert is voor teamuitjes te boeken op elke locatie in Nederland. Hij kan ook een mobiele bar meenemen voor een personeelsfeest op uw eigen terrein!

Jullie zullen in totaal 3 verschillende Gin Tonic’s per persoon gaan proeven. Het zijn grote bolle glazen op een hoge voet zoals jullie normaal gesproken gewend zijn van een heerlijke Gin Tonic. Onze Gin Tonic guru zal 3 mooie combinaties laten proeven. Hij kiest nooit hele kruidige Gin tonic’s uit maar gaat altijd voor toegankelijke frisse en fruitige combinaties. 

Jullie hebben de keuze uit 3 verschillende rondjes. Kiezen jullie voor de beste Gins uit Nederland, België of gaan jullie voor een rondje om de wereld? Indien jullie voor een plankje Nederland kiezen wordt ook de Gin geserveerd die door onze expert zelf wordt gestookt in de beste Gin ketel van Europa! Zijn eigen Gin is een combinatie van passievrucht, bloedsinaasappel en budhafingers (citrusvrucht uit het verre oosten). Deze man is een meester in zijn vakgebied! 

Tijdens de proeverij wordt geen (klassikale) uitleg gegeven over de Gin Tonics die geserveerd worden. Het is een proeverij en geen workshop maar als jullie vragen hebben mogen jullie hem uiteraard het hemd van het lijf vragen!

Tip! Ben je opzoek naar een leuke strandactiviteit of workshop? Op deze pagina’s vindt je het grootste aanbod aan strandactiviteiten en workshops in Den Haag en Scheveningen!

17:00 – 17:30 Ontvangst met optioneel fris / koffie / thee
17:30 – 19:00 Gin Tonic proeverij
19:00 – 21:00 BBQ / diner

 

Onze culinaire workshops en proeverijen zijn perfecte activiteiten bij slecht weer. Het is natuurlijk het leukste om cocktails te shaken of gin tonic’s te proeven op een zonnig terras of met de voetjes in het zand.

Gelukkig werken we alleen samen met de mooiste locaties die ook met slecht weer een fantastische sfeer bieden. Denk aan knusse hoekjes met schapenvellen op de banken en comfortabele fauteuils met zachte kussens naast een brandend vuurtje.

Bent u op zoek naar een compleet programma inclusief maaltijden, activiteit(en) en wellicht een drankarrangement? Onze arrangementen zijn perfect om een complete dag samen te stellen op een locatie naar keuze!

Kiest u voor een arrangement dan kunt u rekenen op een mooie korting en de scherpste prijsgarantie! De evenementenexperts van Sharpevents denken graag met u mee!

De Gin Tonic proeverij kan in elke plaats in Nederland geboekt worden. De meeste evenementenlocaties hebben wel als voorwaarde dat hier ook een lunch, borrel of diner bij wordt geboekt. Mocht een lunch, borrel of diner niet gewenst zijn bij deze proeverij dan zullen sommige locaties zaalhuur in rekening brengen. Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Liever een Gin Tonic proeverij op eigen locatie? Wij kunnen groepen tot 300 personen op eigen locatie bedienen.

Alle materialen die wij gebruiken voor onze proeverijen en culinaire workshops zijn uitvoerig getest en beschikken over een Europees veiligheidskeurmerk. Onze instructeurs zijn goed opgeleid en weten wat ze doen en hoe ze de veiligheid kunnen waarborgen bij grote groepen mensen. Voor elke activiteit die wij aanbieden hebben we veiligheidsprotocollen geschreven met checklists voor onze instructeurs.

Naast de instructeurs van de activiteiten is er altijd een host aanwezig van Sharpevents als aanspreekpunt voor de organisatie. Wij nemen veiligheid zeer serieus en kunnen u op verzoek haarfijn uitleggen welke maatregelen wij nemen voor uw specifieke event.

DUIDELIJKE OFFERTE

GESPECIFICEERDE OFFERTES IN PDF BINNEN 1 UUR! DUIDELIJKE PRIJZEN INCL EN EX BTW!

SCHERPSTE PRIJS GARANTIE

EEN BETERE PRIJS VAN EEN VAN ONZE CONCURENTEN? WIJ GAAN ER ALTIJD ONDER ZITTEN!

korting bij ARRANGEMENTEN

BOEKT U EEN ARRANGEMENT DAN KRIJGT U ALTIJD EEN MOOIE KORTING OP UW FACTUUR!

ENTHOUSIAST TEAM

WIJ HEBBEN EEN GEMOTIVEERD JONG TEAM MET ENTHOUSIASTE JONGENS EN MEIDEN!

LIEVER EEN ANDERE CULINAIRE ACTIVITEIT?

VRAAG EEN OFFERTE AAN