GOLF SURFEN

De workshop golf surfen in Scheveningen wordt gegarandeerd een van de highlights van jullie jaar!

Bruce de surf hunk leert jullie binnen no time de fijne kneepjes van het golfsurfen. Met 15 jaar ervaring hebben jullie aan Bruce een goeie!

Met een zonnetje op jullie gezicht lopen jullie met je surfplank richting de zee. Horen jullie het ook? “Everybody’s gone surfin… Surfin USA!”

INFORMATIE

INCLUSIEF

INFO GOLF SURFEN IN SCHEVENINGEN
Tijdens de workshop golf surfen in Scheveningen zullen jullie onder begeleiding van onze surf hunk Bruce een kijkje krijgen in de wereld van het golfsurfen. Bruce is een ISA gediplomeerd instructeur en gecertificeerd lifeguard en geeft al 8 jaar met plezier surfles aan zowel kinderen als volwassen.

Hij heeft altijd genoeg wetsuits en surfplanken zij zich in zijn omgebouwde mobiele surfschool. Bruce is een zeer ervaren surfer en heeft de hele wereld over gereisd op zoek naar de perfect waves. Beroemde golven als Uluwatu, Pavones, Supertubos heeft hij gesurft maar het meest geniet hij van de surfsessies waarin je alleen kunt zijn met de natuur en met je vrienden waar dit ook mag zijn.

Het enige dat je hoeft mee te nemen is een handdoek, warme kleding, zwemspullen en wij zorgen voor de rest.

In ons reserveringssysteem moeten jullie kiezen voor een tijdsblok van 2 uur, dit doen we omdat jullie zullen starten met het aantrekken van een wetsuit. Hierna begint jouw 1,5 uur durende surf experience met Bruce. Let’s pray for good waves!

Tip! Golf surfen in Scheveningen met onze Bruce is altijd een goed idee! Een leuke teambuilding activiteit voor een afdelingsuitje bijvoorbeeld.

17:00 – 17:15 Ontvangst met optioneel fris / koffie / thee
17:15 – 17:30 Omkleden wetsuit aantrekken
17:30 – 19:00 Instructie + surf clinic met professionele surf instructeur
19:00 – 21:00 BBQ / diner

Kiezen jullie voor een buitenactiviteit dan zullen we altijd een reserveactiviteit met jullie overleggen in geval van slecht weer. We vragen jullie hier van tevoren over na te denken zodat er nooit onduidelijkheden kunnen ontstaan.

VOORBEELD PROGRAMMA SLECHT WEER

17:00 – 17:30 Ontvangst met optioneel fris / koffie / thee
17:30 – 19:00 Cocktail workshop
19:00 – 21:00 Indoor BBQ buffet / diner

Kiezen jullie voor een arrangement met meerdere activiteiten of bijvoorbeeld een compleet teambuildingprogramma? In dit geval zullen we van tevoren samen nadenken over een compleet draaiboek in geval van slecht weer. 

Bent u op zoek naar een compleet programma inclusief maaltijden, activiteit(en) en wellicht een drankarrangement? Onze arrangementen zijn perfect om een complete dag samen te stellen op een locatie naar keuze!

Kiest u voor een arrangement dan kunt u rekenen op een mooie korting en de scherpste prijsgarantie! De evenementenexperts van Sharpevents denken graag met u mee!

Op meerdere plekken in Nederland kunnen we deze activiteit aanbieden. Vul ons offerteformulier onderaan de pagina in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op om een geschikte locatie te kiezen!

Omdat activiteiten op het water een verhoogd risico met zich meebrengen voeren we deze activiteiten niet zelf uit. Verantwoordelijk ondernemen betekent ook toegeven als een bepaalde activiteit niet door onze eigen instructeurs uitgevoerd moet worden.

Wij werken enkel samen met gecertificeerde bedrijven waarbij de veiligheid van de deelnemers de hoogste prioriteit heeft. De samenwerkingspartners voor de wateractiviteiten die we aanbieden zijn door ons persoonlijk geselecteerd en werken alleen met gediplomeerde instructeurs.

Naast de instructeurs van de activiteiten is er altijd een host aanwezig van Sharpevents als aanspreekpunt voor de organisatie. Wij nemen veiligheid zeer serieus en kunnen u op verzoek in contact brengen met de samenwerkingspartner voor de wateractiviteiten zodat zij u haarfijn uit kunnen leggen welke veiligheidsmaatregelen zij nemen voor uw gasten.

DUIDELIJKE OFFERTE

GESPECIFICEERDE OFFERTES IN PDF BINNEN 1 UUR! DUIDELIJKE PRIJZEN INCL EN EX BTW!

SCHERPSTE PRIJS GARANTIE

EEN BETERE PRIJS VAN EEN VAN ONZE CONCURENTEN? WIJ GAAN ER ALTIJD ONDER ZITTEN!

korting bij ARRANGEMENTEN

BOEKT U EEN ARRANGEMENT DAN KRIJGT U ALTIJD EEN MOOIE KORTING OP UW FACTUUR!

ENTHOUSIAST TEAM

WIJ HEBBEN EEN GEMOTIVEERD JONG TEAM MET ENTHOUSIASTE JONGENS EN MEIDEN!

LIEVER EEN ANDERE WATERACTIVITEIT?

VRAAG EEN OFFERTE AAN