GROEPSUITJE

ORIGINELE GROEPSUITJES

Ben je op zoek naar leuke ideeën voor jullie groepsuitje? Of de focus nu vooral ligt op teambuilding, een gezellige borrel of creatieve middag, bij Sharp events ben je verzekerd van een gezellig uitje. Wij hebben een breed aanbod aan spannende activiteiten en hebben daarnaast een goede samenwerking met diverse leuke locaties langs de Nederlandse kust en omliggende steden. Al onze activiteiten zijn te combineren met een lekkere lunch, een diner of een feestavond inclusief DJ op een leuke locatie of op een eigen locatie. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden voor een gezellig groepsuitje? Neem gerust contact met ons op!

STRANDACTIVITEITEN

GROEPSUITJE IDEEëN

Voor een super uniek groepsuitje bieden wij veel verschillende activiteiten aan, zoals strandactiviteiten, wateractiviteiten en workshops. Om je groepsuitje helemaal compleet te maken kan er gekozen worden uit een lunch, borrel, diner en feestavond. Deze eet en drink mogelijkheden worden allemaal georganiseerd bij 1 van de  horecazaken waar wij mee samen werken. Voor een groepsuitje worden ook proeverijen en diners georganiseerd. Een groepsuitje in de stad organiseren kan ook met onze citygames. Alle groepsuitjes worden op verschillende locaties in Nederland en op een eigen gekozen locatie georganiseerd. 

FOODIES EN FIJNPROEVERS

GROEPSUITJE ORGANISEEREN

Een groepsuitje organiseren voor de hele groep heeft veel voorbereiding nodig. Er moet worden gekeken naar de datum, welke datum komt voor iedereen het beste uit. Ook is het belangrijk dat er word gekeken wat er met het budget georganiseerd kan worden. Als dat allemaal op een rijtje staat kan er worden gekozen uit activiteiten en workshops, wat is voor iedereen leuk? En is voor iedereen geschikt? Hoe komen jullie aan op de plaats van bestemming? Is dat met het openbaar vervoer of eigen vervoer? Om welke tijd start jullie groepsuitje, en willen julie daar een lunch, borrel, barbecue of feestavond bij? Wij nemen graag de zorgen uit handen en organiseren een uniek groepsuitje! 
Neem gerust contact met ons! 

verjaardagsfeest

WATERACTIVITEITEN

jorplace

GROEPSUITJE INCLUSIEF OVERNACHTING

Plannen jullie een groepsuitje in Scheveningen maar komen jullie uit een andere stad? Overnachten in Scheveningen heeft veel voordelen. Jullie hoeven niet s’avonds te reizen en iedereen kan gewoon een borrel drinken als ze dat zouden willen. Bovendien kunnen jullie in de ochtend jullie handdoekje pakken en van de eerste zonnestralen genieten op het strand!

WORKSHOPS

DUIDELIJKE OFFERTE

GESPECIFICEERDE OFFERTES IN PDF BINNEN 1 UUR! DUIDELIJKE PRIJZEN INCL EN EX BTW!

SCHERPSTE PRIJS GARANTIE

EEN BETERE PRIJS VAN EEN VAN ONZE CONCURENTEN? WIJ GAAN ER ALTIJD ONDER ZITTEN!

korting bij ARRANGEMENTEN

BOEKT U EEN ARRANGEMENT DAN KRIJGT U ALTIJD EEN MOOIE KORTING OP UW FACTUUR!

ENTHOUSIAST TEAM

WIJ HEBBEN EEN GEMOTIVEERD JONG TEAM MET ENTHOUSIASTE JONGENS EN MEIDEN!

CITYGAMES