GROEPSUITJE

Waarom een groepsuitje organiseren? Een groepsuitje is een uitgesproken moment om eens lekker met zijn alle de geinen maar ook te werken aan teambuilding en sociale binding! Op deze pagina vind je 100+ activiteiten die van jouw groepsuitje een echt spectakel maken! Enthousiast geworden? Bekijk hier de leukste groepsuitje ideeën!

LEUKSTE groepsuitje ideeën

Vorige
Volgende

EEN ORIGINEEL GROEPSUITJE ORGANISEREN

Maak indruk op je collega’s , vrienden of familie door het aller origineelste groepsuitje ooit te organiseren! Wij weten als geen ander dat als er eens in de zoveel tijd groot uitgepakt mag worden het natuurlijk wel een feestdag moet zijn waar nog lang over gepraat wordt! Zijn jullie echte fanatiekelingen en wel in voor een sportief spel? Bekijk de leukste actieve activiteiten dan eens! Met je voetjes in het zand je zelfgemaakte cocktail opdrinken terwijl je bewonderd naar de dromenvanger XL staat te kijken.. Zomaar een voorbeeldschema van de workshops die we aanbieden! Zijn jullie een groep die wel van aanpakken en doorlopen houden terwijl er gekke raadsels opgelost moeten worden? Digitale spellen zijn dan helemaal voor jullie weggelegd!

Wij hebben verschillende arrangementen voor groepsuitjes samengesteld. Komen jullie pas na het werk en zoeken jullie een korte activiteit en een lekker diner? Zijn jullie op zoek naar een complete dag en komen jullie rond de lunch aan met een touringbus? Is het doel van jullie dag teambuilding en spelen jullie graag een toernooi waarbij iedereen met elkaar in contact komt? Voor elke wens en tijdsplanning hebben we een arrangement samengesteld. Bekijk onze arrangementen om te bepalen welke optie het best bij jullie past

actieF groepsuitje

Vorige
Volgende

TEAMBUILDING TIJDENS UW GROEPSUITJE

Een groepsuitje is een perfect moment om de teambuilding eens goed onder de loep te leggen. Kunnen jullie goed samenwerken en hoe zit het met de communicatie binnen jullie groep? Tijd om dat op een leuke manier te verbeteren of aan te scherpen! Eén van de populairste activiteiten met teambuilding elementen is Expeditie Robinson. Door balansproeven, eetproeven, vuur en waterproeven met elkaar uit te voeren werk je op een leuke manier met je favoriete mensen samen! Wist je dat werken aan teambuilding goed is voor de groepsdynamiek en dat dat weer resulteert in met meer plezier naar je werk gaan? Kan niet mis gaan dus!

workshop tips en ideeën groepsuitje

Vorige
Volgende

Locaties voor uw groepsuitje?

Bij de keuze voor een locatie voor uw groepsuitje denken we graag met u mee en houden we rekening met uw gasten. Komen jullie bijvoorbeeld met eigen vervoer? Dan is voldoende parkeerplek een vereiste. Gaan jullie met een touringbus dan is het belangrijk dat de locatie een plek heeft waar al uw gasten in en uit kunnen stappen. Willen jullie alleen lunchen en borrelen of ook uitgebreid dineren? Allemaal aspecten die meetellen in ons voorstel voor de perfecte locatie voor jullie groepsuitje. Wij adviseren u graag welke locatie het beste aansluit op jullie wensenlijst.

wat zeggen klanten over ons?

Michelle, Gemeente Den Haag
Michelle, Gemeente Den Haag
Lees verder
Op 6 juli 2015 hebben wij een zeer geslaagde teamdag gehad! Iedereen was enthousiast en kijkt terug op een mooie middag. We hebben gekozen voor de combinatie Robinson experience met aansluitend een BBQ. Het was echt een groepsactiviteit, ondanks dat we opgesplitst werden in 3 teams zijn de teams constant bij elkaar in de buurt geweest en is er echt als team gewerkt. Ook als er door een lichamelijke beperking een onderdeel niet mee kon worden gedaan, viel dit eigenlijk niet op. Dat was erg prettig! De BBQ was goed, erg leuke locatie en ook het contact voorafgaand aan de dag hebben wij als prettig ervaren. Kortom een groot succes! Bedankt!
Otto, 50 jaar verjaardagsfeest
Otto, 50 jaar verjaardagsfeest
Lees verder
bijgaande foto vond ik zo grappig dat ik je die toch even wilde toesturen! En staat wat mij betreft symbool voor jullie werkwijze. Naast de klant! Vanaf eerste moment gaf Wavevents / jij mij het gevoel dat jullie ons een onvergetelijk leuke dag wilden bezorgen. Het was gelijk een warm en persoonlijk contact en je voelde goed aan wat de bedoeling was. Je dacht mee en jullie toonden je buitengewoon flexibel in de organisatie van de locatie, het programma, tijdstip en tijdsduur en bij de uitvoering op de dag zelf heb je de klantgerichtheid van Wavevents nogmaals bewezen. Niet alleen wij zelf, maar al onze gasten hebben reusachtig van het powerkiten, de beachtennis en de barbecue genoten! Dank je wel!
Hidde Staatema, Unilever
Hidde Staatema, Unilever
Lees verder
Ons summer event met de inkoop organisatie van Unilever bij Wave Events was een groot succes. Een combinatie van beach tennis en kyten op een toplocatie. De begeleiding was zeer professioneel, spontaan en vriendelijk. Ondanks de grote van de groep (100+) was alles top in de puntjes verzorgd en heeft iedereen genoten van een heerlijke dag. Iedereen van Wave Events waanzinning bedankt. Al met al een topdag en zeker een aanrader!
Hanneke Borgstijn, Deloitte
Hanneke Borgstijn, Deloitte
Lees verder
Op 10 juli 2014 heb wij een topdag gehad bij Millers Beach in Scheveningen! Via Wavevents zijn wij in contact gekomen met Thijs, hij heeft ons team event van A tot Z geregeld! Het mailcontact verliep heel vlot en Thijs was ook ter plaatse, wat voor ons heel prettig was. Wij hadden met ons team eerst een bijeenkomst en presentatie, daarna hebben we met z’n allen een aantal strandactiviteiten gedaan. Deze activiteiten werden heel goed begeleid door het team van Wavevents en ter afsluiting hadden we een borrel en BBQ. Al met al was het een heel geslaagd event en zéker voor herhaling vatbaar!
Marc Kluijver, Koffietcacao
Marc Kluijver, Koffietcacao
Lees verder
Voor de familiedag van JCI Apeldoorn organiseerde Wavevents een activiteiten programma met een BBQ ter afsluiting. Het was een mooie mix van kiten op het strand en beachtennis. Voor veel volwassenen was het de eerste keer dat ze een kite op zo een manier in handen hadden dus een mooie ervaring. Ook voor de kinderen was het een hele beleving. De kleinsten konden de ouders prima zelf vermaken op het strand. Een flinke hoosbui mocht de pret niet drukken, we konden schuilen in het restaurant en daarna weer verder. De BBQ was van een prima kwaliteit, goede prijs/kwaliteit verhouding. De mannen van Wavevents hebben de boel goed onder controle en geven duidelijke instructies. Erg prettig! Zeker een aanrader.
Previous
Next

CITYGAMES GROEPSUITJE

Vorige
Volgende

OP ZOEK NAAR EEN INDOOR GROEPSUITJE?

Op zoek naar een workshop of activiteit die je ook in de koudere jaargetijden kan doen? Gelukkig kun je bij ons ook terecht voor veel originele indoor groepsuitjes. Shake bijvoorbeeld je winterse cocktail klaar en drink hem warm bij de openhaard op! Voor de echte winterliefhebbers hebben we zelfs speciale winteredities zoals The Snowlympics of de Apres Ski Snowversie. Lukt het jou te langlaufen op de boulevard of om de perfecte Mariah Carey tonen te halen voor een shotje? We werken met veel sfeervolle locaties samen die we binnen no-time omtoveren tot een waar winterwonderland! Wie heeft gezegd dat de winter niet leuk kan zijn?

bezienswaardigheden

Over elke locatie waar we groepsuitjes organiseren weten we veel leuke high-lights. We weten welke parken het mooist zijn, welke restaurants heerlijk eten serveren, we bevelen de leukste accommodaties aan en bij welke clubs je moet zijn om dansend de nacht tegemoet te gaan. Hebben we de locatie voor jullie groepsuitje besloten? Dan bedenken we graag met jullie welke bezienswaardigheden het best in jullie dag passen!

SLECHT WEER SCENARIO

SLECHT WEER SCENARIO 1 ACTIVITEIT

Bij het organiseren van een bedrijfsuitje met activiteiten die buiten plaats vinden zijn we helaas afhankelijk van het weer. We stellen graag vooraf een plan met u op voor het scenario dat het weer tegenzit. Gelukkig hebben we veel activiteiten voor een indoor bedrijfsuitje. Denk aan een leuke workshop of pubquiz in combinatie met een gezellige borrel of diner!

VOORBEELD PROGRAMMA SLECHT WEER

17:00 – 17:30 rondje drank
17:30 – 19:00 Cocktail workshop
19:00 – 21:00 diner of buffet

SLECHT WEER SCENARIO COMPLETE DAG

Mocht u een bedrijfsuitje willen organiseren waar teambuilding centraal staat en u had meerdere buiten activiteiten gepland bijvoorbeeld in een toernooivorm, dan kunnen we bij slecht weer een leuke combinatie maken van meerdere workshops, spellen en wellicht een leuke Quiz. 

We denken in dit geval graag mee om een op maat gemaakt programma te maken zodat het teambuilding element van uw bedrijfsuitje behouden blijft!

IDEEEN VOOR EEN GROEPSUITJE MET OVERNACHTING

Komen jullie van ver en heeft er niemand zin om te boppen? Maak je groepsuitje dan compleet met een overnachting! In elke stad waar wij groepsuitjes organiseren weten wij precies welke leuke accommodaties er binnen jullie budget passen. Contact ons en we helpen je graag op weg! 

FOODIES EN FIJNPROEVERS

Vorige
Volgende

BEREIKBAARHEID LOCATIE

Komen jullie met de auto of met de trein? Of zijn jullie met een grote groep en is een touringbus iets voor jullie? Op alle gemeentelijke websites kun je veel informatie inwinnen over parkeergelegenheid en bereikbaarheid. Komen jullie met het OV? Bekijk dan de website van 9292ov.nl voor actuele reisinformatie.