HAKA WORKSHOP

Na een kleine introductie in de cultuur van de Maori gaan jullie je eigen Haka ontwerpen.

Een haka is gebaseerd op de plaats die jij inneemt in de groep waarmee je bent. Ben jij de lolbroek of de leider binnen jullie groep?

Elke rol heeft zijn eigen bewegingen en onze Haka workshop instructeur smeed al jullie eigenschappen tot 1 gezamenlijke groepshaka!

INFORMATIE

INCLUSIEF

INFO HAKA WORKSHOP

De meeste mensen zullen de haka misschien wel kennen door de All Blacks uit Nieuw Zeeland. Zij voeren de Haka altijd uit voordat ze een rugbywedstrijd spelen om de tegenstander te imponeren.

De dans ziet er erg indrukwekkend uit en begint vaak met gebogen gespreide benen. De spieren moeten gespannen zijn en hier wordt op geslagen om indruk te maken op de tegenstanders. De Maori’s laten hun oogwit zien door hun ogen weg te draaien en steken hun tong uit. Ze proberen met trekkende bewegingen de kracht van hun goden uit de hemel te trekken.

De haka workshop wordt begeleid door traditionele Maori’s en is een echte teamversterkende activiteit, is licht sportief en is zeer geschikt voor alle leeftijden en groepen!

Tip! De Haka workshop is een perfecte teambuilding activiteit om een bedrijfsevenement mee te starten. We kunnen deze workshop zowel voor kleine als hele grote groepen uitvoeren!

Tijdens de haka workshop krijgen jullie een introductie in de cultuur en dans van de Maori’s uit Nieuw Zeeland, Samoa en Fiji. Het is een ceremoniële dans die voor veel gelegenheden gebruikt wordt. Er zijn verschillende haka’s voor bruiloften, welkomst ceremonies, begrafenissen maar de dans werd vroeger ook gebruikt als oorlogsdans.

De gelegenheid van jullie uitje kan uiteraard meegenomen worden in deze workshop. Voor een bedrijfsuitje is dit een super workshop om het groepsgevoel te versterken en vast te stellen welke rol collega’s voor zichzelf zien binnen een team. De haka workshop wordt ook veelal geboekt als onderdeel van een vergadering. Je zult zien dat alle teamleden met vernieuwde energie terug de stoelen in gaan!

Een haka is gebaseerd op de plaats die jij inneemt in de groep waarmee je bent. Ben jij de lolbroek of de leider binnen jullie groep? Elke rol heeft zijn eigen bewegingen en onze Haka workshop instructeur smeed al jullie eigenschappen tot 1 gezamenlijke groepshaka!

17:00 – 17:30 Ontvangst met optioneel fris / koffie / thee
17:30 – 19:00 Haka workshop
19:00 – 21:00 BBQ / diner

Kiezen jullie voor een buitenactiviteit dan zullen we altijd een reserveactiviteit met jullie overleggen in geval van slecht weer. We vragen jullie hier van tevoren over na te denken zodat er nooit onduidelijkheden kunnen ontstaan.

VOORBEELD PROGRAMMA SLECHT WEER

17:00 – 17:30 Ontvangst met optioneel fris / koffie / thee
17:30 – 19:00 Cocktail workshop
19:00 – 21:00 Indoor BBQ buffet / diner

Kiezen jullie voor een arrangement met meerdere activiteiten of bijvoorbeeld een compleet teambuildingprogramma? In dit geval zullen we van tevoren samen nadenken over een compleet draaiboek in geval van slecht weer. 

Bent u op zoek naar een compleet programma inclusief maaltijden, activiteit(en) en wellicht een drankarrangement? Onze arrangementen zijn perfect om een complete dag samen te stellen op een locatie naar keuze!

Kiest u voor een arrangement dan kunt u rekenen op een mooie korting en de scherpste prijsgarantie! De evenementenexperts van Sharpevents denken graag met u mee!

De Haka workshop kan bijna op iedere locatie in Nederland worden geboekt.
Wilt u de workshop liever op uw eigen terrein boeken dan komen we gewoon naar u toe!

Alle materialen die wij gebruiken voor onze workshops zijn uitvoerig getest en beschikken over een Europees veiligheidskeurmerk. Onze instructeurs zijn goed opgeleid en weten wat ze doen en hoe ze de veiligheid kunnen waarborgen bij grote groepen mensen. Voor elke activiteit die wij aanbieden hebben we veiligheidsprotocollen geschreven met checklists voor onze instructeurs.

Naast de instructeurs van de activiteiten is er altijd een host aanwezig van Sharpevents als aanspreekpunt voor de organisatie. Wij nemen veiligheid zeer serieus en kunnen u op verzoek haarfijn uitleggen welke maatregelen wij nemen voor uw specifieke event.

DUIDELIJKE OFFERTE

GESPECIFICEERDE OFFERTES IN PDF BINNEN 1 UUR! DUIDELIJKE PRIJZEN INCL EN EX BTW!

SCHERPSTE PRIJS GARANTIE

EEN BETERE PRIJS VAN EEN VAN ONZE CONCURENTEN? WIJ GAAN ER ALTIJD ONDER ZITTEN!

korting bij ARRANGEMENTEN

BOEKT U EEN ARRANGEMENT DAN KRIJGT U ALTIJD EEN MOOIE KORTING OP UW FACTUUR!

ENTHOUSIAST TEAM

WIJ HEBBEN EEN GEMOTIVEERD JONG TEAM MET ENTHOUSIASTE JONGENS EN MEIDEN!

LIEVER EEN ANDERE WORKSHOP?

VRAAG EEN OFFERTE AAN