HIGH WINE

Als jullie gek zijn op gezelligheid en genieten van heerlijke wijnen met bijpassende gerechtjes dan is dit de perfecte proeverij voor jullie.

De sommelier en de chef hebben een top selectie van wijnen en bijpassende hapjes op elkaar afgestemd.

Er worden maar liefst 4 gangen geserveerd tijdens deze proeverij… MaMMa Mia wat een heerlijke deal!

INFORMATIE

INCLUSIEF

INFO HIGH WINE

Deze proeverij is op  verschillende locaties te boeken bij restaurants van de zelfde Italiaanse familie. Als er experts bestaan op het gebied van lekkere wijntjes met bijpassende hapjes zijn het de Italianen wel. Mario reserveert een mooie tafel voor jullie tijdens deze proeverij. Laat je even lekker in de watten leggen tijdens deze heerlijke proeverij. Bij elke gang verteld de sommelier welke wijn er wordt geschonken en wat voor hapje daarbij wordt geserveerd. Na 4 gangen verlaten jullie rozig en gelukkig dit restaurant, laat dat maar aan Mario over!

Tip! Een superleuke activiteit voor een teamuitje of bedrijfsuitje!

De chef en de sommelier zijn beste vrienden en dat proef je terug in de heerlijke combinaties van de hapjes en de wijnen. Ze hebben heel wat uren samen gezeten om dit te bedenken. Jullie starten met een glaasje prosecco en een grote schaal met kleine amuses om een beetje in de stemming te komen.

Als jullie de prosecco en amuses op hebben komt Mario met een heerlijk glaasje wit en een bijpassend gerechtje. Het zijn kleine gerechtjes die mooi bij de wijn passen, verwacht geen vol bord pasta bolognese. Hierna volgt nog een glaasje wit met een heerlijk bijpassend gerechtje en jullie sluiten af met een mooie rode wijn met kaasjes.

17:00 – 17:30 Ontvangst met optioneel fris / koffie / thee
17:30 – 19:00 High Wine
19:00 – 21:00 BBQ / diner

 

Onze culinaire workshops en proeverijen zijn perfecte activiteiten bij slecht weer. Het is natuurlijk het leukste om cocktails te shaken of gin tonic’s te proeven op een zonnig terras of met de voetjes in het zand.

Gelukkig werken we alleen samen met de mooiste locaties die ook met slecht weer een fantastische sfeer bieden. Denk aan knusse hoekjes met schapenvellen op de banken en comfortabele fauteuils met zachte kussens naast een brandend vuurtje.

Bent u op zoek naar een compleet programma inclusief maaltijden, activiteit(en) en wellicht een drankarrangement? Onze arrangementen zijn perfect om een complete dag samen te stellen op een locatie naar keuze!

Kiest u voor een arrangement dan kunt u rekenen op een mooie korting en de scherpste prijsgarantie! De evenementenexperts van Sharpevents denken graag met u mee!

De High wine kan in elke plaats in Nederland geboekt worden. De meeste evenementenlocaties hebben wel als voorwaarde dat hier ook een lunch, borrel of diner bij wordt geboekt. Mocht een lunch, borrel of diner niet gewenst zijn bij deze proeverij dan zullen sommige locaties zaalhuur in rekening brengen. Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Liever een High wine op eigen locatie? Wij kunnen groepen tot 300 personen op eigen locatie bedienen.

Alle materialen die wij gebruiken voor onze proeverijen en culinaire workshops zijn uitvoerig getest en beschikken over een Europees veiligheidskeurmerk. Onze instructeurs zijn goed opgeleid en weten wat ze doen en hoe ze de veiligheid kunnen waarborgen bij grote groepen mensen. Voor elke activiteit die wij aanbieden hebben we veiligheidsprotocollen geschreven met checklists voor onze instructeurs.

Naast de instructeurs van de activiteiten is er altijd een host aanwezig van Sharpevents als aanspreekpunt voor de organisatie. Wij nemen veiligheid zeer serieus en kunnen u op verzoek haarfijn uitleggen welke maatregelen wij nemen voor uw specifieke event.

DUIDELIJKE OFFERTE

GESPECIFICEERDE OFFERTES IN PDF BINNEN 1 UUR! DUIDELIJKE PRIJZEN INCL EN EX BTW!

SCHERPSTE PRIJS GARANTIE

EEN BETERE PRIJS VAN EEN VAN ONZE CONCURENTEN? WIJ GAAN ER ALTIJD ONDER ZITTEN!

korting bij ARRANGEMENTEN

BOEKT U EEN ARRANGEMENT DAN KRIJGT U ALTIJD EEN MOOIE KORTING OP UW FACTUUR!

ENTHOUSIAST TEAM

WIJ HEBBEN EEN GEMOTIVEERD JONG TEAM MET ENTHOUSIASTE JONGENS EN MEIDEN!

LIEVER EEN ANDERE CULINAIRE ACTIVITEIT?

VRAAG EEN OFFERTE AAN