HOELAHOEP WORKSHOP

Alleen voor mensen met soepele heupjes en jarenlange danservaring? Welnee, deze leuke hoelahoep workshop is echt voor iedereen weggelegd!

In deze workshop leer je op een lekker muziekje te ”hoopdancen”. Je leert hoepelen om je middel, maar ook om je armen, je benen en zelfs om elkaar heen!

Een lekkere workout met een klein stukje teamwork. De perfecte balans tussen inspanning en ontspanning met het strand als decor!

INFORMATIE

INCLUSIEF

INFO HOELAHOEP WORKSHOP

Gezellig met de meiden hoelahoepen tijdens je vrijgezellenfeest of met je collega’s tijdens een teamuitje. Jong of oud, lenig of juist niet, iedereen zal de workshop verlaten met een aantal nieuwe leuke moves en een glimlach op zijn gezicht!

De workshop hoelahoep wordt verzorgt door een ervaren docente met een passie voor dansen en hoelahoepen. Ze geeft al jaren diverse hoelahoep lessen en workshops en wordt daarnaast veelal geboekt door festivals waar ze samen met haar crew spetterende shows weggeeft. Haar motto is Hoop, dance , come together and be Happy en met deze feel good workshop ben je absoluut een ervaring rijker!

Tip! Een leuke activiteit tijdens een groepsuitje of een leuke surprise workshop tijdens een personeelsfeest!

Volg onze gezellige hoelahoepster mee naar het strand. Ze heeft een leuk plekje voor jullie uitgekozen en jullie kunnen indien gewenst, de workshop met jullie blote voeten volgen. Mochten jullie een andere locatie in gedachten hebben laat het ons dan vooral weten, de hoelahoep workshop is niet locatie gebonden! Ze start de workshop met een kleine demonstratie waarin ze laat zien welke moves aan bod zullen komen. De instructrice neemt deze stapsgewijs met jullie door, waarna jullie al snel aan de slag gaan met een aantal oefeningen.

Iedereen krijgt een vrolijk gekleurde hoepel. De hoepels die gebruikt worden voor de workshop zijn gemaakt voor volwassenen en zijn daardoor zwaarder en groter dan kinder hoepels. Dit maakt het hoepelen een stuk makkelijker! Met een lekker muziekje op de achtergrond vraagt ze jullie de hoepel te pakken. Jullie gaan starten met het basis hoelahoepen, zoals je misschien wel gewend bent van vroeger!

Terwijl de een met gemak de hoepel om haar heupen heen swingt zal de ander wat vaker moeten oefenen. De instructrice loopt rond en geeft waar nodig tips en tricks.

Zodra jullie de basis techniek van het taille hoepelen onder de knie hebben zal ze jullie opnieuw een kleine demonstratie geven. Jullie gaan nu verder oefenen en zullen de basis technieken van het ”hooladancing” onder de knie weten te krijgen. Het maakt niet zoveel uit of je de oefeningen snel oppikt of niet, hoelahoepen is een ontzettende leuke bezigheid! Met je tenen in het zand en de zee als decor zal je de workshop verlaten met een goed gevoel en een glimlach op je gezicht!

17:00 – 17:30 Ontvangst met optioneel fris / koffie / thee
17:30 – 19:00 Hoelahoep workshop
19:00 – 21:00 BBQ / diner

Kiezen jullie voor een buitenactiviteit dan zullen we altijd een reserveactiviteit met jullie overleggen in geval van slecht weer. We vragen jullie hier van tevoren over na te denken zodat er nooit onduidelijkheden kunnen ontstaan.

VOORBEELD PROGRAMMA SLECHT WEER

17:00 – 17:30 Ontvangst met optioneel fris / koffie / thee
17:30 – 19:00 Cocktail workshop
19:00 – 21:00 Indoor BBQ buffet / diner

Kiezen jullie voor een arrangement met meerdere activiteiten of bijvoorbeeld een compleet teambuildingprogramma? In dit geval zullen we van tevoren samen nadenken over een compleet draaiboek in geval van slecht weer. 

Bent u op zoek naar een compleet programma inclusief maaltijden, activiteit(en) en wellicht een drankarrangement? Onze arrangementen zijn perfect om een complete dag samen te stellen op een locatie naar keuze!

Kiest u voor een arrangement dan kunt u rekenen op een mooie korting en de scherpste prijsgarantie! De evenementenexperts van Sharpevents denken graag met u mee!

De workshop hoelahoep kan bijna op iedere locatie in Nederland worden geboekt.
Wilt u de workshop liever op uw eigen terrein boeken dan komen we gewoon naar u toe!

Alle materialen die wij gebruiken voor onze workshops zijn uitvoerig getest en beschikken over een Europees veiligheidskeurmerk. Onze instructeurs zijn goed opgeleid en weten wat ze doen en hoe ze de veiligheid kunnen waarborgen bij grote groepen mensen. Voor elke activiteit die wij aanbieden hebben we veiligheidsprotocollen geschreven met checklists voor onze instructeurs.

Naast de instructeurs van de activiteiten is er altijd een host aanwezig van Sharpevents als aanspreekpunt voor de organisatie. Wij nemen veiligheid zeer serieus en kunnen u op verzoek haarfijn uitleggen welke maatregelen wij nemen voor uw specifieke event.

DUIDELIJKE OFFERTE

GESPECIFICEERDE OFFERTES IN PDF BINNEN 1 UUR! DUIDELIJKE PRIJZEN INCL EN EX BTW!

SCHERPSTE PRIJS GARANTIE

EEN BETERE PRIJS VAN EEN VAN ONZE CONCURENTEN? WIJ GAAN ER ALTIJD ONDER ZITTEN!

korting bij ARRANGEMENTEN

BOEKT U EEN ARRANGEMENT DAN KRIJGT U ALTIJD EEN MOOIE KORTING OP UW FACTUUR!

ENTHOUSIAST TEAM

WIJ HEBBEN EEN GEMOTIVEERD JONG TEAM MET ENTHOUSIASTE JONGENS EN MEIDEN!

LIEVER EEN ANDERE WORKSHOP?

VRAAG EEN OFFERTE AAN