IBIZA ARMBANDJES MAKEN

Zijn jullie lekker creatief en helemaal gek van die leuke boho Ibiza style? Met deze super gave armbandjes zullen je vriendinnen zich afvragen wanneer je naar Ibiza bent geweest en welk Hippie marktje je precies bezocht hebt!

In een gezellige beachclub gaan jullie 5 verschillende armbandjes maken die perfect bij jouw unieke stijl en outfit passen.

Wijntje erbij, gezellig kletsen met je vriendinnen of collega’s en 5 super toffe Ibiza styled armbandjes maken…sounds good?

INFORMATIE

INCLUSIEF

INFO IBIZA ARMBANDJES WORKSHOP

Kralen, bedeltjes en schelpjes. Een perfect recept voor een gezellige middag vol creativiteit. Klets even helemaal bij met je vriendinnen of collega’s terwijl je lekker aan de slag gaat. Aan het einde van deze workshop heb je een hele arm vol met de mooiste armbandjes, allemaal in Ibiza stijl natuurlijk!

Tip! Ibiza armbandjes maken betekent lekker crea bea met ze allen rond de tafel. Een leuke activiteit voor de creatieve dames tijdens een teamuitje of bedrijfsuitje!

Schuif aan bij de workshop tafel in een van de gezellige beachclubs aan het strand. Een vrolijk tafelkleed, mooie kralen in verschillende kleuren, verschillende schelpjes en tussenstukjes en iedereen z’n eigen beadbord. Echt de hele tafel is gevuld voor jullie! Mochten jullie een andere locatie hebben laat het ons dan vooral weten. Deze workshop is niet locatie gebonden.

Jullie workshop coach start met een kleine introductie, waarin ze een aantal goede tips en tricks prijs geeft over het maken van deze Ibiza armbandjes. Jullie gaan maar liefst 5 armbandjes maken!

Onze crea Bea houdt het lekker simpel, zodat deze workshop ook goed te volgen is voor dames met lange nagels of voor de minder goed ziende in jullie groep. Jullie kunnen al snel aan de slag. Door verschillende kralen op je beadbord te leggen is het gemakkelijk te zien welke kralen goed bij elkaar passen en is een mooi ontwerp zo gemaakt!

De armbandjes worden gemaakt met grote en kleine kralen, bedeltjes en metalen tussenstukjes. Schelpjes, hartjes, het ligt er allemaal bij! De keuze is reuze en je kiest zelf uit welke kleuren kralen en bedeltjes je wilt gaan gebruiken. Laat je fantasie op de vrije loop!

Na de workshop Ibiza armbandjes maken heb je een hele arm vol mooie one of a kind armbandjes, of ga je naar huis met een mooi kado. Heb je even geen inspiratie? De workshop coach geeft je graag wat tips en tricks en laat je graag haar favoriete Ibiza armbandjes aan je zien.

Kom even helemaal bij en laat je van je creatieve kant zien. Na het volgen van deze workshop ben je helemaal klaar voor de zomer en zal iedereen je vragen waar je die gave armbandjes vandaan hebt!

16:30 – 17:00 Ontvangst met optioneel fris / koffie / thee
17:00 – 19:00 Ibiza armbandjes maken
19:00 – 21:00 BBQ / diner

Kiezen jullie voor een buitenactiviteit dan zullen we altijd een reserveactiviteit met jullie overleggen in geval van slecht weer. We vragen jullie hier van tevoren over na te denken zodat er nooit onduidelijkheden kunnen ontstaan.

VOORBEELD PROGRAMMA SLECHT WEER

17:00 – 17:30 Ontvangst met optioneel fris / koffie / thee
17:30 – 19:00 Cocktail workshop
19:00 – 21:00 Indoor BBQ buffet / diner

Kiezen jullie voor een arrangement met meerdere activiteiten of bijvoorbeeld een compleet teambuildingprogramma? In dit geval zullen we van tevoren samen nadenken over een compleet draaiboek in geval van slecht weer. 

Bent u op zoek naar een compleet programma inclusief maaltijden, activiteit(en) en wellicht een drankarrangement? Onze arrangementen zijn perfect om een complete dag samen te stellen op een locatie naar keuze!

Kiest u voor een arrangement dan kunt u rekenen op een mooie korting en de scherpste prijsgarantie! De evenementenexperts van Sharpevents denken graag met u mee!

Ibiza armbandjes maken kan bijna op iedere locatie in Nederland worden geboekt.
Wilt u de workshop liever op uw eigen terrein boeken dan komen we gewoon naar u toe!

Alle materialen die wij gebruiken voor onze workshops zijn uitvoerig getest en beschikken over een Europees veiligheidskeurmerk. Onze instructeurs zijn goed opgeleid en weten wat ze doen en hoe ze de veiligheid kunnen waarborgen bij grote groepen mensen. Voor elke activiteit die wij aanbieden hebben we veiligheidsprotocollen geschreven met checklists voor onze instructeurs.

Naast de instructeurs van de activiteiten is er altijd een host aanwezig van Sharpevents als aanspreekpunt voor de organisatie. Wij nemen veiligheid zeer serieus en kunnen u op verzoek haarfijn uitleggen welke maatregelen wij nemen voor uw specifieke event.

DUIDELIJKE OFFERTE

GESPECIFICEERDE OFFERTES IN PDF BINNEN 1 UUR! DUIDELIJKE PRIJZEN INCL EN EX BTW!

SCHERPSTE PRIJS GARANTIE

EEN BETERE PRIJS VAN EEN VAN ONZE CONCURENTEN? WIJ GAAN ER ALTIJD ONDER ZITTEN!

korting bij ARRANGEMENTEN

BOEKT U EEN ARRANGEMENT DAN KRIJGT U ALTIJD EEN MOOIE KORTING OP UW FACTUUR!

ENTHOUSIAST TEAM

WIJ HEBBEN EEN GEMOTIVEERD JONG TEAM MET ENTHOUSIASTE JONGENS EN MEIDEN!

LIEVER EEN ANDERE WORKSHOP?

VRAAG EEN OFFERTE AAN