IBIZA HOED PIMPEN

Zorg dat jullie helemaal klaar zijn voor de zomer met een geweldige look en boek deze workshop Ibiza hoeden pimpen.

Versier de hoed met veren, kralen, stof, lint, bedeltjes, schelpjes en bloemen. Jullie kunnen alle kanten op want wij hebben alles bij ons.

Onder het genot van een koud drankje is dit de workshop om eens lekker bij te kletsen op een zonnig terras. Boeken jullie meteen maar een ticket naar Ibiza, jullie zijn er klaar voor!

INFORMATIE

INCLUSIEF

INFO IBIZA HOEDEN PIMPEN

Onze workshop begeleidster staat jullie al op te wachten bij de tropische strandtent of locatie naar keuze. Zij heeft een prachtige tafel voor jullie klaargezet vol met veren, kralen, stof, lint, bedeltjes, schelpjes, bloemen en uiteraard rieten hoeden.

Onze hoeden styliste kan jullie alles vertellen over de trends en stijlen waarin jullie mee kunnen gaan tijdens het maken van jullie persoonlijke Ibiza hoed. Niks moet, alles mag maar uiteraard geeft ze jullie graag advies. Tijdens het maken van de hoeden kunnen jullie lekker bijkletsen. Bestel een tropische cocktail en het is net alsof je een weekendje Ibiza hebt geboekt!

Tip! Ibiza hoeden pimpen is een mega activiteit om toe te voegen aan een keuze arrangement. Een leuke activiteit voor de creatieve dames tijdens een teamuitje of bedrijfsuitje!

De workshop Ibiza hoeden pimpen begint met een kleine introductie van onze hoeden styliste. Zij legt jullie uit wat er allemaal op tafel ligt en heeft een aantal voorbeeldhoeden om jullie een klein beetje een idee te geven wat de bedoeling is. Er is in principe geen stappenplan bij deze workshop dus na de introductie mogen jullie lekker zelf aan de gang met alles wat op tafel ligt. Onze styliste is uiteraard gewoon aanwezig om jullie te assisteren en eventuele vragen te beantwoorden.

Bij lekker weer zetten we de workshop tafel buiten voor jullie neer. De strandtent heeft tientallen zachte schapenvachtjes en openhaarden dus ook bij slecht weer kan de workshop Ibiza hoeden pimpen gewoon doorgaan. Mocht je een andere locatie in gedachten hebben laat het ons dan vooral weten. De workshop Ibiza hoeden pimpen is niet locatie gebonden. De workshop Ibiza hoeden pimpen leent zich perfect om even lekker bij te kletsen met je vriendinnen of collega’s. Ook kunnen jullie prima borrelen en knutselen tegelijkertijd!

Boeken jullie meteen een ticket als jullie toch bezig zijn? “Hey we’re going to Ibiza!”

17:00 – 17:30 Ontvangst met optioneel fris / koffie / thee
17:30 – 19:00 Ibiza hoeden maken
19:00 – 21:00 BBQ / diner

Kiezen jullie voor een buitenactiviteit dan zullen we altijd een reserveactiviteit met jullie overleggen in geval van slecht weer. We vragen jullie hier van tevoren over na te denken zodat er nooit onduidelijkheden kunnen ontstaan.

VOORBEELD PROGRAMMA SLECHT WEER

17:00 – 17:30 Ontvangst met optioneel fris / koffie / thee
17:30 – 19:00 Cocktail workshop
19:00 – 21:00 Indoor BBQ buffet / diner

Kiezen jullie voor een arrangement met meerdere activiteiten of bijvoorbeeld een compleet teambuildingprogramma? In dit geval zullen we van tevoren samen nadenken over een compleet draaiboek in geval van slecht weer. 

Bent u op zoek naar een compleet programma inclusief maaltijden, activiteit(en) en wellicht een drankarrangement? Onze arrangementen zijn perfect om een complete dag samen te stellen op een locatie naar keuze!

Kiest u voor een arrangement dan kunt u rekenen op een mooie korting en de scherpste prijsgarantie! De evenementenexperts van Sharpevents denken graag met u mee!

Ibiza hoeden maken kan bijna op iedere locatie in Nederland worden geboekt.
Wilt u de workshop liever op uw eigen terrein boeken dan komen we gewoon naar u toe!

Alle materialen die wij gebruiken voor onze workshops zijn uitvoerig getest en beschikken over een Europees veiligheidskeurmerk. Onze instructeurs zijn goed opgeleid en weten wat ze doen en hoe ze de veiligheid kunnen waarborgen bij grote groepen mensen. Voor elke activiteit die wij aanbieden hebben we veiligheidsprotocollen geschreven met checklists voor onze instructeurs.

Naast de instructeurs van de activiteiten is er altijd een host aanwezig van Sharpevents als aanspreekpunt voor de organisatie. Wij nemen veiligheid zeer serieus en kunnen u op verzoek haarfijn uitleggen welke maatregelen wij nemen voor uw specifieke event.

DUIDELIJKE OFFERTE

GESPECIFICEERDE OFFERTES IN PDF BINNEN 1 UUR! DUIDELIJKE PRIJZEN INCL EN EX BTW!

SCHERPSTE PRIJS GARANTIE

EEN BETERE PRIJS VAN EEN VAN ONZE CONCURENTEN? WIJ GAAN ER ALTIJD ONDER ZITTEN!

korting bij ARRANGEMENTEN

BOEKT U EEN ARRANGEMENT DAN KRIJGT U ALTIJD EEN MOOIE KORTING OP UW FACTUUR!

ENTHOUSIAST TEAM

WIJ HEBBEN EEN GEMOTIVEERD JONG TEAM MET ENTHOUSIASTE JONGENS EN MEIDEN!

LIEVER EEN ANDERE WORKSHOP?

VRAAG EEN OFFERTE AAN