KITESURFEN

Kitesurfen is een onvergetelijke ervaring tijdens een uitje aan de kust! De wind, golven en omgeving maken dit een van onze favoriete water activiteiten.

Wij werken met een van de beste kitesurfscholen van Nederland met meer dan 15 jaar ervaring in binnen en buitenland!

IKO gecertificeerde instructeurs en alleen de nieuwste materialen!

INFORMATIE

INCLUSIEF

INFO KITESURFEN

Kitesurfen is een combinatie van powerkiten en surfen op het water. De grootte van de vlieger pas je aan, aan de wind zodat je in vrijwel alle condities kan kitesurfen. Het geeft een heerlijk vrij gevoel om met een plank over het water te gieren met de wind in je haren en de zeelucht om je heen!

De kiteboardschool waar we mee samen werken heeft meer dan 15 jaar ervaring en werkt alleen met IKO gecertificeerde instructeurs. De instructeurs zijn mega goed opgeleid hebben een jaren ervaring in het geven van kitesurfles. Naast de goed getrainde instructeurs besteld deze kiteboardschool elk jaar de nieuwste materialen, vliegers en boards zodat jullie van de beste techniek gebruik kunnen maken.

Onze samenwerkingspartner heeft een eigen strandtent met kleedruimtes en douches zodat jullie op een fijne manier om kunnen kleden en kunnen douchen. Deze kitesurf clinic is te boeken voor groepen tot 30 personen door de ruime voorraad aan wetsuits, boards en vliegers. Of jullie nu met een kleine of grote groep boeken jullie zullen nooit met meer dan 5 personen per instructeur les krijgen zodat iedereen genoeg aandacht krijgt!

Tip! Kitesurfen is een verschrikkelijk leuke activiteit om eens te proberen. Het is een heerlijke activiteit voor mensen die houden van het water en het strand. Leuk om te boeken tijdens een teamuitje of als keuze activiteit tijdens een groot bedrijfsevenement.

15:00 – 15:15 Ontvangst met optioneel fris / koffie / thee
15:15 – 15:30 Omkleden wetsuit aantrekken
15:30 – 19:00 Instructie + tocht met professionele kitesurf instructeur(s)
19:00 – 21:00 BBQ / diner

Kiezen jullie voor een buitenactiviteit dan zullen we altijd een reserveactiviteit met jullie overleggen in geval van slecht weer. We vragen jullie hier van tevoren over na te denken zodat er nooit onduidelijkheden kunnen ontstaan.

VOORBEELD PROGRAMMA SLECHT WEER

17:00 – 17:30 Ontvangst met optioneel fris / koffie / thee
17:30 – 19:00 Cocktail workshop
19:00 – 21:00 Indoor BBQ buffet / diner

Kiezen jullie voor een arrangement met meerdere activiteiten of bijvoorbeeld een compleet teambuildingprogramma? In dit geval zullen we van tevoren samen nadenken over een compleet draaiboek in geval van slecht weer. 

Bent u op zoek naar een compleet programma inclusief maaltijden, activiteit(en) en wellicht een drankarrangement? Onze arrangementen zijn perfect om een complete dag samen te stellen op een locatie naar keuze!

Kiest u voor een arrangement dan kunt u rekenen op een mooie korting en de scherpste prijsgarantie! De evenementenexperts van Sharpevents denken graag met u mee!

Op meerdere plekken in Nederland kunnen we deze activiteit aanbieden. Vul ons offerteformulier onderaan de pagina in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op om een geschikte locatie te kiezen!

Omdat activiteiten op het water een verhoogd risico met zich meebrengen voeren we deze activiteiten niet zelf uit. Verantwoordelijk ondernemen betekent ook toegeven als een bepaalde activiteit niet door onze eigen instructeurs uitgevoerd moet worden.

Wij werken enkel samen met gecertificeerde bedrijven waarbij de veiligheid van de deelnemers de hoogste prioriteit heeft. De samenwerkingspartners voor de wateractiviteiten die we aanbieden zijn door ons persoonlijk geselecteerd en werken alleen met gediplomeerde instructeurs.

Naast de instructeurs van de activiteiten is er altijd een host aanwezig van Sharpevents als aanspreekpunt voor de organisatie. Wij nemen veiligheid zeer serieus en kunnen u op verzoek in contact brengen met de samenwerkingspartner voor de wateractiviteiten zodat zij u haarfijn uit kunnen leggen welke veiligheidsmaatregelen zij nemen voor uw gasten.

DUIDELIJKE OFFERTE

GESPECIFICEERDE OFFERTES IN PDF BINNEN 1 UUR! DUIDELIJKE PRIJZEN INCL EN EX BTW!

SCHERPSTE PRIJS GARANTIE

EEN BETERE PRIJS VAN EEN VAN ONZE CONCURENTEN? WIJ GAAN ER ALTIJD ONDER ZITTEN!

korting bij ARRANGEMENTEN

BOEKT U EEN ARRANGEMENT DAN KRIJGT U ALTIJD EEN MOOIE KORTING OP UW FACTUUR!

ENTHOUSIAST TEAM

WIJ HEBBEN EEN GEMOTIVEERD JONG TEAM MET ENTHOUSIASTE JONGENS EN MEIDEN!

LIEVER EEN ANDERE WATERACTIVITEIT?

VRAAG EEN OFFERTE AAN