LEVEND TAFELVOETBAL

Je hebt vast wel eens tafelvoetbal gespeeld, in de sportkantine, de kroeg of misschien zelfs wel bij je thuis op zolder. Wij brengen levend tafelvoetbal naar ”the next level”!

Met een opblaasbare baan van ongeveer 16 meter zijn jullie nu zelf de spelers!

Levend tafelvoetbal staat bovendien op het strand, een ervaring die mensen niet snel zullen vergeten.

INFORMATIE

INCLUSIEF

INFO LEVEND TAFELVOETBAL

Verras je vrienden, collega’s of familie met iets wat ze echt nog nooit hebben gedaan en zorg voor een 100% FUN- garantie tijdens jullie middag.

Net zoals bij een normaal tafelvoetbal spel zitten de spelers vast aan een buis. Alleen in dit geval zijn dat natuurlijk niet de poppetjes, maar zijn jullie dat zelf! Samenwerken is essentieel en met een goede dosis teamwork knallen jullie die ballen zo het goal in. Naar links, naar rechts en dan snel nog eens naar rechts, dit klinkt natuurlijk gemakkelijk maar de communicatie is niet altijd even goed en dat zorgt voor hilarische momenten. Nostalgie ten top want wie kent m niet? Tafelvoetbal blijft een klassieker. Maar een levend tafelvoetbal van 16 meter lang? Dat zie je niet elke dag…

Tip! Als enige evenementenbureau in Nederland kunt u bij ons levend tafelvoetbal op het strand boeken. Levend tafelvoetbal is een perfecte activiteit tijdens een teambuilding dag in Scheveningen.

Na een korte briefing van onze scheidsrechter worden jullie opgesplitst in teams van 6 personen. Zijn jullie met meer dan 12 personen dan spelen we levend tafelvoetbal met meerdere teams en maken we er een toernooitje van. De spelers die niet gelijk mee kunnen doen in het spel staan rondom de zijkanten. Lekker commentaar leveren op elkaar want de beste voetballers staan altijd langs de lijn natuurlijk! Geen conditie geen zorgen, want tijdens Levend tafelvoetbal gaat het eigenlijk vooral om je reactie vermogen, mikken en natuurlijk een lekkere dosis teamwork. Ook de mensen die niet zo van voetbal houden, hebben de grootste lol tijdens Levend tafelvoetbal.

Levend tafelvoetbal is echt een gaaf spel en iets wat nog niet veel mensen eerder hebben gezien. Lekker veel actie, teamwork en vooral heel veel lol, top voor een super uniek uitje aan het strand!

17:00 – 17:30 Ontvangst met optioneel fris / koffie / thee
17:30 – 19:00 Levend tafelvoetbal
19:00 – 21:00 BBQ / diner

Kiezen jullie voor een buitenactiviteit dan zullen we altijd een reserveactiviteit met jullie overleggen in geval van slecht weer. We vragen jullie hier van tevoren over na te denken zodat er nooit onduidelijkheden kunnen ontstaan.

VOORBEELD PROGRAMMA SLECHT WEER

17:00 – 17:30 Ontvangst met optioneel fris / koffie / thee
17:30 – 19:00 Cocktail workshop
19:00 – 21:00 Indoor BBQ buffet / diner

Kiezen jullie voor een arrangement met meerdere activiteiten of bijvoorbeeld een compleet teambuildingprogramma? In dit geval zullen we van tevoren samen nadenken over een compleet draaiboek in geval van slecht weer. 

Bent u op zoek naar een compleet programma inclusief maaltijden, activiteit(en) en wellicht een drankarrangement? Onze arrangementen zijn perfect om een complete dag samen te stellen op een locatie naar keuze!

Kiest u voor een arrangement dan kunt u rekenen op een mooie korting en de scherpste prijsgarantie! De evenementenexperts van Sharpevents denken graag met u mee!

Levend tafelvoetbal kan in elke kustplaats langs de Nederlandse kust geboekt worden.
Het spel kan eventueel ook op een ruim grasveld opgebouwd worden in een meer stedelijke of landelijke omgeving.
Mocht uw bedrijf beschikken over een grote lege hal dan zouden we zelfs daar Levend tafelvoetbal op kunnen zetten.

Als er een optie wordt genomen op onze indoor strand locatie kan Levend tafelvoetbal zelfs bij slecht weer gewoon met de voetjes in het zand gespeeld worden!

Alle materialen die wij gebruiken voor onze strandactiviteiten zijn uitvoerig getest en beschikken over een Europees veiligheidskeurmerk. Onze instructeurs zijn goed opgeleid en weten wat ze doen en hoe ze de veiligheid kunnen waarborgen bij grote groepen mensen. Voor elke activiteit die wij aanbieden hebben we veiligheidsprotocollen geschreven met checklists voor onze instructeurs.

Naast de instructeurs van de activiteiten is er altijd een host aanwezig van Sharpevents als aanspreekpunt voor de organisatie. Wij nemen veiligheid zeer serieus en kunnen u op verzoek haarfijn uitleggen welke maatregelen wij nemen voor uw specifieke event.

DUIDELIJKE OFFERTE

GESPECIFICEERDE OFFERTES IN PDF BINNEN 1 UUR! DUIDELIJKE PRIJZEN INCL EN EX BTW!

SCHERPSTE PRIJS GARANTIE

EEN BETERE PRIJS VAN EEN VAN ONZE CONCURENTEN? WIJ GAAN ER ALTIJD ONDER ZITTEN!

korting bij ARRANGEMENTEN

BOEKT U EEN ARRANGEMENT DAN KRIJGT U ALTIJD EEN MOOIE KORTING OP UW FACTUUR!

ENTHOUSIAST TEAM

WIJ HEBBEN EEN GEMOTIVEERD JONG TEAM MET ENTHOUSIASTE JONGENS EN MEIDEN!

LIEVER EEN ANDERE STRANDACTIVITEIT?

VRAAG EEN OFFERTE AAN