LIKEUR- EN JENEVERPROEVERIJ

Tijdens deze likeur-en jenever proeverij krijg je de beste likeuren en jenevers van de Haagse distilleerderij van Kleef voorgeschoteld.

Met een heerlijk vers brood met smeersels, noten en olijven is dit een top proeverij voor iedere fijnproever!

Onze professionele bartender verteld jullie over de prachtige dranken voor jullie neus. Maar kunnen jullie de volgende dag nog herinneren wat hij heeft verteld na al deze heerlijke drankjes?

INFORMATIE

INCLUSIEF

INFO LIKEUR-EN JENEVER PROEVERIJ

Of jullie nu in de brouwerij in Den Haag willen reserveren of liever een likeur en jenever proeverij hebben op een zonnig terras op 1 van onze locaties aan de Nederlandse kust, op alle locaties worden jullie verwelkomt door een ervaren bartender. Hij / zij kan jullie alles vertellen over de geschiedenis van de brouwerij in Den Haag, het distilleerproces en de vele jenevers en likeuren die hier gedistilleerd worden.

Als jullie besluiten om de likeur en jenever proeverij in de brouwerij in Den Haag te boeken dan kunnen jullie tegen een kleine meerprijs een rondleiding door de brouwerij boeken. Het voordeel van Scheveningen is uiteraard het heerlijke terras en het uitzicht op zee! Naast de prachtige likeuren en jenevers die jullie voorgeschoteld krijgen zullen jullie ook zeker geen honger lijden. Bij deze proeverij zit een heerlijk vers brood met smeersels, olijven en noten. Zijn jullie echte levensgenieters dan is dit echt een proeverij voor jullie!

Tip! Een likeur en jeneverproeverij is een leuke activiteit tijdens een afdelingsuitje of bedrijfsuitje!

Na een vriendelijke ontvangst door onze likeur en jenever expert krijgen jullie een kleine introductie over het distilleerproces van deze dranken en de geschiedenis van van Kleef. Uiteraard krijgen jullie geen mega lange verhalen als jullie daar niet op zitten te wachten maar als jullie meer willen weten kunnen jullie altijd de uitgebreide versie vragen. 

Er komen brood met smeersels, noten en olijven op tafel en onze jenever expert gaat even de likeuren en jenevers voor jullie inschenken. Jullie krijgen allemaal een plankje met 6 kleine proefglaasjes met daarin alle heerlijke likeuren en jenevers. Onze bartender verteld per glaasje wat jullie kunnen proeven en hij heeft de volgorde waarin jullie horen te proeven al voor jullie uitgedacht. Van subtiele maar zeer sterke jenevers tot de bekende Haagse Kruidenbaggah en Haagse hopjes likeur alles komt voorbij.

Tijdens deze proeverij krijgen jullie echt een leuke selectie Haagse trots te proeven. Loopt het water jullie al in de mond?

17:00 – 17:30 Ontvangst met optioneel fris / koffie / thee
17:30 – 19:00 likeur en Jenever proeverij
19:00 – 21:00 BBQ / diner

 

Onze culinaire workshops en proeverijen zijn perfecte activiteiten bij slecht weer. Het is natuurlijk het leukste om cocktails te shaken of gin tonic’s te proeven op een zonnig terras of met de voetjes in het zand.

Gelukkig werken we alleen samen met de mooiste locaties die ook met slecht weer een fantastische sfeer bieden. Denk aan knusse hoekjes met schapenvellen op de banken en comfortabele fauteuils met zachte kussens naast een brandend vuurtje.

Bent u op zoek naar een compleet programma inclusief maaltijden, activiteit(en) en wellicht een drankarrangement? Onze arrangementen zijn perfect om een complete dag samen te stellen op een locatie naar keuze!

Kiest u voor een arrangement dan kunt u rekenen op een mooie korting en de scherpste prijsgarantie! De evenementenexperts van Sharpevents denken graag met u mee!

De likeur en Jenever proeverij kan in elke plaats in Nederland geboekt worden. De meeste evenementenlocaties hebben wel als voorwaarde dat hier ook een lunch, borrel of diner bij wordt geboekt. Mocht een lunch, borrel of diner niet gewenst zijn bij deze proeverij dan zullen sommige locaties zaalhuur in rekening brengen. Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Liever een likeur en Jenever proeverij op eigen locatie? Wij kunnen groepen tot 300 personen op eigen locatie bedienen.

Alle materialen die wij gebruiken voor onze proeverijen en culinaire workshops zijn uitvoerig getest en beschikken over een Europees veiligheidskeurmerk. Onze instructeurs zijn goed opgeleid en weten wat ze doen en hoe ze de veiligheid kunnen waarborgen bij grote groepen mensen. Voor elke activiteit die wij aanbieden hebben we veiligheidsprotocollen geschreven met checklists voor onze instructeurs.

Naast de instructeurs van de activiteiten is er altijd een host aanwezig van Sharpevents als aanspreekpunt voor de organisatie. Wij nemen veiligheid zeer serieus en kunnen u op verzoek haarfijn uitleggen welke maatregelen wij nemen voor uw specifieke event.

DUIDELIJKE OFFERTE

GESPECIFICEERDE OFFERTES IN PDF BINNEN 1 UUR! DUIDELIJKE PRIJZEN INCL EN EX BTW!

SCHERPSTE PRIJS GARANTIE

EEN BETERE PRIJS VAN EEN VAN ONZE CONCURENTEN? WIJ GAAN ER ALTIJD ONDER ZITTEN!

korting bij ARRANGEMENTEN

BOEKT U EEN ARRANGEMENT DAN KRIJGT U ALTIJD EEN MOOIE KORTING OP UW FACTUUR!

ENTHOUSIAST TEAM

WIJ HEBBEN EEN GEMOTIVEERD JONG TEAM MET ENTHOUSIASTE JONGENS EN MEIDEN!

LIEVER EEN ANDERE CULINAIRE ACTIVITEIT?

VRAAG EEN OFFERTE AAN