Beachclub Copacabana

Beachclub Copacabana is een van onze favoriete strandtenten langs de Nederlandse kust. Deze Beachclub heeft een prachtig ruim opgezet terras waar de hele dag de zon schijnt. Het terras straalt een relaxte en zomers sfeer uit. Dit is te zien aan zowel de styling, de muziek en het vriendelijke personeel. Beachclub Copacabana heeft een groot aanbod aan verschillende lunch-/borrel- en BBQ arrangementen. Voor ieder wat wils!

Lees verderBeachclub Copacabana

Noordwijk

Waarom een uitje in Noordwijk? Een prachtige bloemenbadplaats met een 13 kilometer lang strand waar bruisende beachclubs te vinden zijn maar ook kleurrijke bloemenvelden die het duingebied laten stralen. Wat ons betreft genoeg redenen om een gevarieerd en uniek uitje voor het bedrijf, een verjaardag of andere gelegenheid te organiseren! Wandel met je bloten voeten het warme zand in en ontmoet ons aan de waterkant voor een leuke workshop of een actief dagdeel! Ruik je de zilte zee al en hoor je de golven al breken? Pak daarna je welverdiende rust in het zonnetje bij een van de bohemien beachclubs en doe net alsof je op Ibiza bent (selfie-time!). Is de borrelklok afgegaan? Bring the cocktails and snacks! Noordwijk heeft een breed aanbod aan culturen in de keuken en voor iedereen is er wel iets! Plan samen met ons je uitje van A tot Z en gun jezelf, je collega's of familie dat dagje weg aan de Noordwijkse zee!

Lees verderNoordwijk

Nieuwegein

Wat leuk dat jullie Nieuwegein op het oog hebben voor een spetterend uitje! Met een echt dorps ‘ons-kent-ons’ gevoel, een rijke geschiedenis en bewoners met een gezellige ''Nieuwegeinse'' instelling is het een stad die zeker niet onder doet aan zijn grote broer Utrecht. Je zou het niet zeggen, maar Nieuwegein heeft een indrukwekkende historie. Het gebied werd namelijk al 6000 jaar geleden bewoond! In de omgeving staan eeuwenoude kastelen en die komen samen door een doordachte structuur van wateren en sluizen. Ontmoet ons in het midden van deze omgeving en snuif de cultuurhistorie op tijdens één van onze citygames! Willen jullie erachter komen of het middeleeuwse oerinstinct nog steeds in jullie zit? Kom erachter tijdens een actieve middag! Sluit je gezellige dag af met een diner bij een van onze samenwerkingspartners en je dag is verzorgd! Wij plannen jullie dag en jullie mogen hem vieren! Neem contact met ons op en begin meteen!

Lees verderNieuwegein

Roosendaal

Een uitje in Roosendaal, wat een goed idee! Deze bourgondische stad in het hart van West-Brabant met veel bezienswaardigheden, natuurlijke omgevingen en onze activiteiten is de ideale plek voor een dagje uit met je collega's, familie of vrienden! Vier jullie dag samen met ons tijdens een energieke sportmiddag in één van de adembenemende natuur omstreken en bewonder het Roosendaalse buitenleven op zijn top. Wist je dat er in Roosendaal bomen staan die wel 200 jaar oud zijn? Kun jij deze vinden tijdens één van onze unieke citygames? Laat je inspireren door de kunst van het artistieke centrum en volg een leuke workshop die daar perfect op aansluit. Voor zowel geïnteresseerden in geschiedenis als cultuur- en kunstliefhebbers heeft Roosendaal veel te bieden. Slaat de klok op het borreluur? Schuif dan aan tafel voor die welverdiende borrel en proef een van de vele culturen tijdens het diner!

Lees verderRoosendaal

Hoorn

Twijfelen jullie of Hoorn een bezoekje waard is voor een uitje? Wij vinden dat Hoorn een ideale locatie is om wat te vieren! Ontdek samen met ons deze prachtige stad aan het Markermeer met een schitterende haven en beschermd stadsgezicht. In het centrum staan ruim 300 Rijksmonumenten die je zullen meenemen naar de 17de eeuw. De eeuw waarin Hoorn een van de belangrijkste VOC steden was. Vind ons in het hart van de stad en loop een unieke citygame! Struin door authentieke straatjes en galerijen op zoek naar eeuwenoude pakhuizen, herenhuizen en ander historisch plezier.  Plof vervolgens neer bij een van de gezellige terrassen en kroegjes aan de historische haven en je zult je een echte Horinees voelen! Wij plannen jouw dag tot in de puntjes en zorgen voor een onvergetelijke dag met de mensen die voor jou belangrijk zijn. Neem gerust contact met ons op en begin meteen met bedenken!

Lees verderHoorn

Doetinchem

Altijd al een uitje willen organiseren in de ''hoofdstad van de achterhoek'' Doetinchem? Met vele mooie recreatieplassen zoals Stroombroek, Simonsplein als bruisend plein en prachtige eeuwenoude kanalen is Doetinchem rijk voor het oog. Ontmoet ons in een van de natuurgebieden en speel een sportieve activiteit in de ongerepte natuur! Wist je dat Doetinchem 2 recreatieplassen heeft die al sinds 800 bij de stad horen? En dat daar flink ruzie over gemaakt is? Wil je meer historisch vertelvoer horen? Ga dan met ons mee op pad tijdens een unieke citygame! Plof uitgeleerd en voldaan neer bij een van de 60 cafés en restaurant voor heerlijke streekgerechten en je dag is compleet. Doetinchem is DE bestemming voor een heerlijk dagje weg in eigen land en is zeer veelzijdig in aanbod. Wil je weten wat wij allemaal voor jullie kunnen doen? Neem dan gerust contact met ons op en we verzorgen jullie bijzondere dag tot in de puntjes.

Lees verderDoetinchem

Loosdrecht

Wil je samen met je collega's, vrienden of familie een uitje in Loosdrecht organiseren? We got you! Waan jezelf in het sportparadijs de Loosdrechtse Plassen en ga met elkaar een sportieve middag tegemoet! Wist je dat de Loosdrechtse Plassen een van de populairste plekken zijn voor watersport en dat daar regelmatig kitesurfwedstrijden gehouden worden? Leuk om dat na jullie activiteit vanaf een terrasje te aanschouwen. Willen jullie de stad beter leren kennen? Boek dan een van onze citygames en bezoek monumentale boerderijen uit 1800 of ga op kastelenjacht en zoek het oudste kasteel uit 1900! Plof daarna neer bij een van de vele historische catacomben voor een plaatselijk biertje en een heerlijk diner. Wij verzorgen jullie uitje tot in detail en beloven een onvergetelijke dag waar nog lang over na wordt gesproken!

Lees verderLoosdrecht

Ede

Zijn jullie op zoek naar een leuke gevarieerde locatie voor een uitje? Ede is waar je moet zijn! Aan de rand van het Nationaal Park De Hoge Veluwe ligt Ede, een goede uitvalsbasis om de prachtige natuurgebieden van dit mooie stukje Nederland te verkennen. Ook het centrum wat in 1216 de naam kreeg is een unieke omgeving voor veel leuke activiteiten en citygames. Ontmoet ons in het bruisende centrum en ga loop in de eeuwenoude straten op zoek naar historie en antwoord op vragen die gesteld worden tijdens een spannende citygame! Weet jij wie er op de gevels staan en wat deze mensen voor Ede hebben betekend? Weet het eindpunt te bereiken en plof daarna neer bij een van de 60 karakteristieke bruincafé's. Bedenk samen met ons wat het doel is van het uitje en waar jullie behoefte aan hebben. Wij zorgen er voor dat deze wensen in een mooie dagje uit zijn verweven! Neem contact met ons op en begin meteen met plannen!

Lees verderEde

Hilversum

Waarom een uitje in Hilversum is jullie vraag? Als bekende mediahoofdstad met een levendig centrum vol leuke eettentje en bijzondere architectuur is Hilversum ''one of a kind''. Maar de grootste troef is toch wel de mooie omgeving. Tref ons aan in een van de mooie natuurreservaten voor een actieve middag vol fun en ga met elkaar de uitdaging uit. Volg vervolgens een leuke workshop in het bruisende centrum van de stad en sluit je avond af met een verdiende borrel en diner bij een van de vele sfeervolle zaakjes in smalle straatjes. Wij verzorgen jullie dag- en avondprogramma tot in detail en zorgen voor een onvergetelijke dag met de mensen die voor jou belangrijk zijn!

Lees verderHilversum

Bergen op Zoom

Komen jullie uit Bergen op Zoom of willen jullie deze stad leren kennen tijdens een uitje? Met veel geschiedenis, bruisende pleinen, artistieke straatjes en natuur is er voor iedereen wel iets te beleven! Ontmoet ons in het centrum en loop met een van onze unieke citygames door de smalle steegjes en knusse pleintjes. Voel je de sfeer van een rijk en bewogen verleden al? Ga voor een sportieve middag in een van de recreatiegebieden en sluit je dag af met een welverdiende borrel en diner bij een van de gezellige restaurants! Welke invulling jullie ook willen hebben, wij kunnen het bewerkstelligen! Neem gerust contact met ons op en begin meteen met brainstormen!

Lees verderBergen op Zoom