Een uitje in Alkmaar

Alkmaar

Hebben jullie Alkmaar in jullie gedachten voor een uitje maar zijn jullie er nog niet uit of dit de juiste stad is? Alkmaar is vooral bekend als DE kaasstad van Nederland maar heeft ook veel verborgen hofjes en straatjes vol gezelligheid en geschiedenis! Met maar liefst 399 rijksmonumenten, talloze pleinen die van een schilderij af zijn te lijken gesprongen en de grachten die de stad met elkaar verbinden is Alkmaar een rijke stad. Stap aan boord en ontvlucht voor even de stad door een originele rit naar jullie afgesproken plek te nemen. Organiseer een leuke activiteit in één van de natuurgebieden of op het strand en sluit vervolgens de avond weer af met een diner of borrel bij één van de 295 karakteristieke kroegjes en restaurantjes in het centrum. Gevarieerd, avontuurlijk en een uitje om nooit te vergeten! Wij plannen je uitje van begin tot eind en zorgen voor een onvergetelijk moment met je collega’s, familie of vrienden. Neem contact met ons op en begin meteen met brainstormen!

WAAROM Alkmaar?

 • Zowel het strand als de natuur op loopafstand van het centrum!
 • Bruisende pleinen en hofjes
 • Veel keuze uit gezellige locaties
 • Karakteristieke sfeer

KIES EEN LEUKE LOCATIE

Vorige
Volgende

Voorkeur voor een andere strandtent? Neem contact met ons op, “Kan niet bestaat niet” is ons motto!

EEN COMPLETE DAG INCLUSIEF FEESTAVOND IN Alkmaar

Bent u opzoek naar een middagprogramma vol leuke activiteiten gevolgd door een diner en een leuke feestavond? Wij nemen graag al uw zorgen uit handen en creëren in overleg met u een programma op maat. Combineer een leuke teambuilding dag of een van onze workshops met een gezellig diner bij een van de gezellige locaties in Alkmaar waar we mee samen werken. Wij toveren het restaurant in een handomdraai om en creëren op uw verzoek bijvoorbeeld een themafeest of borrel inclusief band of DJ. Gaat u s avonds met de bus terug of wilt u liever overnachten in Alkmaar? Onze eventplanners brainstormen graag met u mee om met veel oog voor detail een onvergetelijke dag op maat voor u samen te stellen.

BEREIKBAARHEID

PARKEERGELEGENHEID Alkmaar

In Alkmaar zijn veel parkeergarages waar je de auto voor long or short time kwijt kunt. Dit kost vaak niet zoveel zoveel geld en je auto staat er droog en veilig! Als jullie van plan zijn om een hele dag in Alkmaar te verblijven zou je ook naar de nabijgelegen P+R parkeerplaatsen kunnen kijken. Deze locaties liggen vaak iets buiten de stad maar zijn wel gratis. Komen jullie met een touringcar? Er zijn speciaal aangewezen parkeerplaatsen waar je met een touringcar kunt parkeren. Bekijk de website van gemeente Alkmaar om te zien waar je deze kunt vinden.

BEREIKBAARHEID OV Alkmaar

Willen jullie met het openbaar vervoer naar Alkmaar? Het centrum van Alkmaar ligt slechts op 35 minuten afstand van Amsterdam met de trein. Vanuit vele dorpen en steden in Noord-Holland en Friesland rijden er bussen naar het Alkmaarse busstation wat op een paar minuten lopen van het Centraal Station ligt. Loop binnen 10 minuten langs de bijzondere grachten en artistieke hofjes naar het centrum en bewonder onderweg alvast het mooie centrum van Alkmaar!

OVERNACHTEN IN Alkmaar

Een overnachting bij je uitje klinkt als een goed idee en Alkmaar is een grote stad waar veel mooie accommodaties te vinden zijn. Ervaar op en top luxe in het Grandprestige Hotel of proef de volkssfeer in de B&B Wolf Hotel Kicken en Bar. Er is in elk budget ruime keuze in unieke en stijlvolle locaties! Neem gerust contact met ons op en we helpen je graag op weg naar jullie droomovernachting.

 

 

 

MOGELIJKHEDEN MET SLECHT WEER IN Alkmaar

SLECHT WEER SCENARIO 1 ACTIVITEIT

Bij het organiseren van een bedrijfsuitje met activiteiten die buiten plaats vinden zijn we helaas afhankelijk van het weer. We stellen graag vooraf een plan met u op voor het scenario dat het weer tegenzit. Gelukkig hebben we veel activiteiten voor een indoor bedrijfsuitje. Denk aan een leuke workshop of pubquiz in combinatie met een gezellige borrel of diner!

VOORBEELD PROGRAMMA SLECHT WEER

17:00 – 17:30 rondje drank
17:30 – 19:00 Cocktail workshop
19:00 – 21:00 diner of buffet

SLECHT WEER SCENARIO COMPLETE DAG

Mocht u een bedrijfsuitje willen organiseren waar teambuilding centraal staat en u had meerdere buiten activiteiten gepland bijvoorbeeld in een toernooivorm, dan kunnen we bij slecht weer een leuke combinatie maken van meerdere workshops, spellen en wellicht een leuke Quiz.

We denken in dit geval graag mee om een op maat gemaakt programma te maken zodat het teambuilding element van uw bedrijfsuitje behouden blijft!

Toch op zoek naar een andere locatie dan Alkmaar ?

Bekijk alle locaties en volg ons 3 stappenplan om de locatie te vinden die perfect bij u past!

WAAROM SHARPEVENTS?

 • Oog voor detail
 • Snelle service
 • Scherp geprijsd
 • Uitjes op maat
 • Meer dan 100 activiteiten
 • Actief in meer dan 30 steden
 • Een groot netwerk aan toplocaties
 • We brainstormen graag met u mee
 • Enthousiaste en ervaren begeleiders