Een uitje in Almere

Almere

Als de nieuwste stad van Nederland, ontbreekt Almere natuurlijk niet aan indrukwekkende moderne architectuur. Ruim 50 jaar geleden was Almere nog enkel een schets op een tekentafel. Beleef nu hoe deze stad enorm is uitgegroeid met bijna 200.000 inwoners en steeds maar doorgroeit. Hiernaast heeft Almere prachtige stranden aan het Ijsselmeer waar wij ideaal een Teambuilding Olympics voor jullie bedrijfsuitje kunnen opzetten. Of trek met je team deze splinternieuwe stad in en geniet van de innovatieve charme met onze mysterieuze Outdoor Escaperoom. Of je nu op zoek bent naar een gezellig uitje of een unieke teambuilding ervaring, Almere met zijn mix van stadsleven en natuur biedt het allemaal

WAAROM Almere?

 • De nieuwste stad van Nederland
 • Ruimtelijk en veel natuur
 • Beach life midden in ons land
 • Innovatieve charme

KIES EEN LEUKE LOCATIE

Vorige
Volgende

Voorkeur voor een andere strandtent? Neem contact met ons op, “Kan niet bestaat niet” is ons motto!

EEN COMPLETE DAG INCLUSIEF FEESTAVOND IN Almere

Op zoek naar een middagprogramma vol activiteiten, gevolgd door een diner en feestavond? Wij regelen alles voor u en stellen samen met u een programma op maat samen. Combineer bijvoorbeeld een ‘Wie is de rat?! of een Expeditie Extreme met een gezellig diner bij een van onze partnerlocaties in Almere. Wij toveren het restaurant in een handomdraai om en creëren op uw verzoek bijvoorbeeld een themafeest of borrel inclusief band of DJ. Gaat u s’avonds weer naar huis of wilt u liever overnachten in Almere? Onze eventplanners creëren graag een onvergetelijke dag voor u!

BEREIKBAARHEID

parkeren

PARKEERGELEGENHEID Almere

In het centrum van Almere gelden parkeertarieven van €2,61 per uur op straat met een starttarief van €0,26. Deze tarieven gelden van maandag tot zaterdag tussen 07:00 en 24:00, en op zondag tussen 12:00 en 24:00. Voor de parkeergarage in Almere Buiten geldt een starttarief van €0,20 en vervolgens €1,68 per uur. Als je gratis wilt parkeren, zijn de P+R-parkeerterreinen de ideale keuze. Hier kun je je auto gratis achterlaten en vervolgens het openbaar vervoer nemen naar het centrum van de stad.

ov

BEREIKBAARHEID OV Almere

Almere is centraal gelegen in Nederland en is uitstekend bereikbaar met het openbaar vervoer. De stad beschikt over zes NS-stations: Almere Poort, Almere Muziekwijk, Almere Centrum, Almere Parkwijk, Almere Buiten en Almere Oostvaarders. Deze stations bieden regelmatige intercity- en sprinterdiensten, die snelle en gemakkelijke verbindingen met de rest van Nederland mogelijk maken

hotel-overnachting

OVERNACHTEN IN Almere

In het centrum van Almere vind je verschillende hotels die je direct toegang geven tot het bruisende stadsleven zoals bijvoorbeeld het Best Western Plus Plaza Almere. Voor degenen die houden van het water, biedt Marina Parcs een unieke ervaring met hun accommodaties aan of op het water. Voor degenen met wat minder budget zijn er ook genoeg hostels zoals bijvoorbeeld Tourist Inn Budget Hotel.

MOGELIJKHEDEN MET SLECHT WEER IN Almere

ALLEEN VOOR STEDEN!

Neem deze tekst over:

SLECHT WEER SCENARIO 1 ACTIVITEIT

Bij het organiseren van een bedrijfsuitje met activiteiten die buiten plaats vinden zijn we helaas afhankelijk van het weer. We stellen graag vooraf een plan met u op voor het scenario dat het weer tegenzit. Gelukkig hebben we veel activiteiten voor een indoor bedrijfsuitje. Denk aan een leuke workshop of pubquiz in combinatie met een gezellige borrel of diner!

VOORBEELD PROGRAMMA SLECHT WEER

17:00 – 17:30 rondje drank
17:30 – 19:00 Cocktail workshop
19:00 – 21:00 diner of buffet

SLECHT WEER SCENARIO COMPLETE DAG

Mocht u een bedrijfsuitje willen organiseren waar teambuilding centraal staat en u had meerdere buiten activiteiten gepland bijvoorbeeld in een toernooivorm, dan kunnen we bij slecht weer een leuke combinatie maken van meerdere workshops, spellen en wellicht een leuke Quiz.

We denken in dit geval graag mee om een op maat gemaakt programma te maken zodat het teambuilding element van uw bedrijfsuitje behouden blijft!

BEZIENSWAARDIGHEDEN IN Almere

 • Oostvaardersplassen
 • Havenkom Almere Haven
 • Almeerderstrand
 • Theatergezelschap Vis à Vis
Toch op zoek naar een andere locatie dan Almere ?

Bekijk alle locaties en volg ons 3 stappenplan om de locatie te vinden die perfect bij u past!

WAAROM SHARPEVENTS?

 • Oog voor detail
 • Snelle service
 • Scherp geprijsd
 • Uitjes op maat
 • Meer dan 100 activiteiten
 • Actief in meer dan 30 steden
 • Een groot netwerk aan toplocaties
 • We brainstormen graag met u mee
 • Enthousiaste en ervaren begeleiders