Een uitje in Amersfoort

Amersfoort

Waarom een uitje in Amersfoort? Met zijn gezellige, maar ook historische centrum is Amersfoort de ideale plek voor een uitje. Loop langs langs het centrale plein ‘de hof’ en ontdek de sfeervolle cafeetjes. Vergeet de vele winkelstraten niet, Amersfoort is de ideale plek om te shoppen! Of zoek de rust op in het natuurrijke park Randenbroek. Dit park telt maar liefst dertig verschillende soorten bomen en planten, die deze plek zo speciaal maken. Maar ook bied het veel ruimte voor je uitje! Ook altijd leuk om na afsluit lekker te gaan borrelen. Neem gerust contact met ons op en we kijken graag met je mee naar de mogelijkheden in deze prachtige stad.

 

WAAROM Amersfoort?

 • Historisch centrum
 • Het centrale plein met sfeervolle cafeetjes
 • Vele winkelstraten waaronder bijvoorbeeld de Langestraat
 • Prachtige parken

KIES EEN LEUKE LOCATIE

Vorige
Volgende

Voorkeur voor een andere strandtent? Neem contact met ons op, “Kan niet bestaat niet” is ons motto!

EEN COMPLETE DAG INCLUSIEF FEESTAVOND IN Amersfoort

 

Bent u opzoek naar een middagprogramma vol leuke activiteiten gevolgd door een diner en een leuke feestavond? Wij nemen graag al uw zorgen uit handen en creëren in overleg met u een programma op maat Combineer een leuke teambuilding dag of een van onze workshops met een gezellig diner bij een van de gezellige locaties in Amersfoort waar we mee samen werken. Wij toveren het restaurant in een handomdraai om en creëren op uw verzoek bijvoorbeeld een themafeest of borrel inclusief band of DJ. Gaat u s avonds met de bus terug of wilt u liever overnachten in Amersfoort? Onze eventplanners brainstormen graag met u mee om met veel oog voor detail een onvergetelijke dag op maat voor u samen te stellen.

BEREIKBAARHEID

parkeren

PARKEERGELEGENHEID Amersfoort

Met maar liefst vijf parkeergarages verspreid over het centrum, bied Amersfoort voldoende parkeergelegenheid. Ook kan je je auto kwijt aan de rand van de weg. Het is echter wel goedkoper parkeren in een van de parkeergarages. Ook zijn er speciale plekken om te stoppen met een touringcar mocht dat het geval zijn. Kijk voor meer informatie over de tarieven op de site van gemeente Amersfoort.

 

ov

BEREIKBAARHEID OV Amersfoort

Doordat Amersfoort het letterlijke middelpunt van Nederland is, is de stad zeer goed te bereiken. Er gaan treinen vanaf alle steden in de randstad, met een gemiddelde duur van 20 minuten. Ook is Amersfoort de verbinding tussen Noord- en Oost-Nederland. Vanaf centraal station is het nog maar een kwartiertje lopen naar het centrum, maar er rijden ook bussen die je graag vervoeren naar de stad.

 

hotel-overnachting

OVERNACHTEN IN Amersfoort

Wil jij je uitje combineren met overnachting? Er zijn ontzettend veel mogelijkheden in Amersfoort. Ga voor luxe of eerder een sfeervolle B&B, je kunt met elk budget een overnachting boeken. Neem gerust contact met ons op en wij denken graag met je mee!

 

MOGELIJKHEDEN MET SLECHT WEER IN Amersfoort

 

SLECHT WEER SCENARIO 1 ACTIVITEIT

Bij het organiseren van een bedrijfsuitje met activiteiten die buiten plaats vinden zijn we helaas afhankelijk van het weer. We stellen graag vooraf een plan met u op voor het scenario dat het weer tegenzit. Gelukkig hebben we veel activiteiten voor een indoor bedrijfsuitje. Denk aan een leuke workshop of pubquiz in combinatie met een gezellige borrel of diner!

VOORBEELD PROGRAMMA SLECHT WEER

17:00 – 17:30 rondje drank
17:30 – 19:00 Cocktail workshop
19:00 – 21:00 diner of buffet

SLECHT WEER SCENARIO COMPLETE DAG

Mocht u een bedrijfsuitje willen organiseren waar teambuilding centraal staat en u had meerdere buiten activiteiten gepland bijvoorbeeld in een toernooivorm, dan kunnen we bij slecht weer een leuke combinatie maken van meerdere workshops, spellen en wellicht een leuke Quiz.

We denken in dit geval graag mee om een op maat gemaakt programma te maken zodat het teambuilding element van uw bedrijfsuitje behouden blijft!

Toch op zoek naar een andere locatie dan Amersfoort ?

Bekijk alle locaties en volg ons 3 stappenplan om de locatie te vinden die perfect bij u past!

WAAROM SHARPEVENTS?

 • Oog voor detail
 • Snelle service
 • Scherp geprijsd
 • Uitjes op maat
 • Meer dan 100 activiteiten
 • Actief in meer dan 30 steden
 • Een groot netwerk aan toplocaties
 • We brainstormen graag met u mee
 • Enthousiaste en ervaren begeleiders