Een uitje in Amsterdam

Met 180 nationaliteiten, 216 trams en maar liefst 165 grachten die samen 75 kilometer lang zijn is Amsterdam een hoofdstad waar we trots op mogen zijn! Wil je graag een uitje in Amsterdam organiseren maar twijfel je of deze plek wel geschikt is? In de vele parken waar Amsterdam zich mee rijk rekent, kunnen veel leuke activiteiten verzorgt worden. Ontmoet ons in het Vondelpark voor een gave outdoor workshop! Loop vervolgens een spannende gps-tocht door de sfeervolle grachten en sluit je dag af bij een van de leukste Amsterdamse terrasboten! Wij organiseren samen met u een onvergetelijke dag en zorgen dat het uitje volledig op jullie wensen is afgesteld. Enthousiast geworden? Contact ons en begin meteen met plannen!

 

WAAROM Amsterdam?

 • Karakteristiek
 • Levendig en bruisend
 • Veel nachtclubs
 • Mooie parken

KIES EEN LEUKE LOCATIE

Vorige
Volgende

Voorkeur voor een andere strandtent? Neem contact met ons op, “Kan niet bestaat niet” is ons motto!

EEN COMPLETE DAG INCLUSIEF FEESTAVOND IN Amsterdam

Bent u opzoek naar een middagprogramma vol leuke activiteiten gevolgd door een diner en een leuke feestavond? Wij nemen graag al uw zorgen uit handen en creëren in overleg met u een programma op maat. Combineer een leuke teambuilding dag of een van onze workshops met een gezellig diner bij een van de gezellige locaties in Amsterdam waar we mee samen werken. Wij toveren het restaurant in een handomdraai om en creëren op uw verzoek bijvoorbeeld een themafeest of borrel inclusief band of DJ. Gaat u s avonds met de bus terug of wilt u liever overnachten in Amsterdam? Onze eventplanners brainstormen graag met u mee om met veel oog voor detail een onvergetelijke dag op maat voor u samen te stellen.

BEREIKBAARHEID

PARKEERGELEGENHEID Amsterdam

Omdat Amsterdam een druk bezochte stad is, is er goed nagedacht over de parkeergelegenheid! Zo zijn er veel parkeergarages, locaties en kan je ook in de normale parkeervakken de auto kwijt. Let wel op, in de normale parkeer vakken zijn er beperkingen van de parkeerduur . Verder heeft Amsterdam speciale haltes en parkeerplaatsen waar je met de touringbus kan parkeren. Deze locaties kan je toevoegen aan diverse navigatiesystemen en maakt het jullie makkelijk zodat jullie er rechtstreeks naar toe kunnen rijden.

BEREIKBAARHEID OV Amsterdam

Zijn julie van plan om met het OV te komen? Amsterdam is makkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer en vanuit alle hoeken van het land kan je rechtstreeks onze hoofdstad bereiken. Kijk voor meer reisinformatie op 92920v.nl! Het Centraal station ligt op loopafstand van het centrum en onderweg kom je veel mooie historische architectuur tegen. Al wandelend langs de sfeervolle grachten en gezellige kroegjes kun je de cultuur van Amsterdam opsnuiven!

OVERNACHTEN IN Amsterdam

Een uitje inclusief een overnachting is uiteraard mogelijk. Amsterdam heeft veel leuke hotels en hostels voor elke prijsklasse. Vraag ons gerust naar onze samenwerkingspartners!

MOGELIJKHEDEN MET SLECHT WEER IN Amsterdam

SLECHT WEER SCENARIO 1 ACTIVITEIT

Bij het organiseren van een bedrijfsuitje met activiteiten die buiten plaats vinden zijn we helaas afhankelijk van het weer. We stellen graag vooraf een plan met u op voor het scenario dat het weer tegenzit. Gelukkig hebben we veel activiteiten voor een indoor bedrijfsuitje. Denk aan een leuke workshop of pubquiz in combinatie met een gezellige borrel of diner!

VOORBEELD PROGRAMMA SLECHT WEER

17:00 – 17:30 rondje drank
17:30 – 19:00 Cocktail workshop
19:00 – 21:00 diner of buffet

SLECHT WEER SCENARIO COMPLETE DAG

Mocht u een bedrijfsuitje willen organiseren waar teambuilding centraal staat en u had meerdere buiten activiteiten gepland bijvoorbeeld in een toernooivorm, dan kunnen we bij slecht weer een leuke combinatie maken van meerdere workshops, spellen en wellicht een leuke Quiz.

We denken in dit geval graag mee om een op maat gemaakt programma te maken zodat het teambuilding element van uw bedrijfsuitje behouden blijft!

BEZIENSWAARDIGHEDEN IN Amsterdam

Toch op zoek naar een andere locatie dan Amsterdam ?

Bekijk alle locaties en volg ons 3 stappenplan om de locatie te vinden die perfect bij u past!

WAAROM SHARPEVENTS?

 • Oog voor detail
 • Snelle service
 • Scherp geprijsd
 • Uitjes op maat
 • Meer dan 100 activiteiten
 • Actief in meer dan 30 steden
 • Een groot netwerk aan toplocaties
 • We brainstormen graag met u mee
 • Enthousiaste en ervaren begeleiders