Een uitje in Amsterdam

amsterdam

Wil je een dag in onze bruisende hoofdstad, Amsterdam, spenderen? Dat vinden wij niet zo gek! Amsterdam is een absolute koploper op het gebied van bezienswaardigheden, trendy wijken en rijke geschiedenis. Je zult je hier zeker niet vervelen! Wil na een fanatieke Teambuilding Olympics in het Vondelpark, Rembrandtpark of Westerpark lekker borrelen bij Oud Zuid, de Baarsjes of Jordaan. Of wil je na een onvergetelijke Concrete Jungle tour lekker dineren aan een van de talloze betoverende grachten? Ons team staat klaar om je te helpen met al je wensen en behoeften. Wij zorgen ervoor dat je aanvraag met de grootste zorg en aandacht wordt behandeld.

WAAROM Amsterdam?

 • Uniek karakter
 • Levendig en bruisend
 • Ontelbare hoeveelheid bars en clubs
 • Mooie historische parken

KIES EEN LEUKE LOCATIE

Vorige
Volgende

Voorkeur voor een andere strandtent? Neem contact met ons op, “Kan niet bestaat niet” is ons motto!

EEN COMPLETE DAG INCLUSIEF FEESTAVOND IN Amsterdam

Op zoek naar een middagprogramma vol activiteiten, gevolgd door een diner en feestavond? Wij regelen alles voor u en stellen samen met u een programma op maat samen. Combineer bijvoorbeeld een Expeditie extreme of Outdoor escaperoom met een gezellig diner bij een van onze partnerlocaties in Amsterdam. Wij toveren het restaurant in een handomdraai om en creëren op uw verzoek bijvoorbeeld een themafeest of borrel inclusief band of DJ. Gaat u s’avonds weer naar huis of wilt u liever overnachten in Amsterdam? Onze eventplanners creëren graag een onvergetelijke dag voor u!

BEREIKBAARHEID

parkeren

PARKEERGELEGENHEID Amsterdam

Omdat Amsterdam een druk bezochte stad is, is er goed nagedacht over de parkeergelegenheid! Zo zijn er veel parkeergarages, locaties en kan je ook in de normale parkeervakken de auto kwijt. Let wel op, in de normale parkeer vakken zijn er beperkingen van de parkeerduur . Verder heeft Amsterdam speciale haltes en parkeerplaatsen waar je met de touringbus kan parkeren. Deze locaties kan je toevoegen aan diverse navigatiesystemen en maakt het jullie makkelijk zodat jullie er rechtstreeks naar toe kunnen rijden.

ov

BEREIKBAARHEID OV Amsterdam

Zijn julie van plan om met het OV te komen? Amsterdam is makkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer en vanuit alle hoeken van het land kan je rechtstreeks onze hoofdstad bereiken. Kijk voor meer reisinformatie op 92920v.nl! Het Centraal station ligt op loopafstand van het centrum en onderweg kom je veel mooie historische architectuur tegen. Al wandelend langs de sfeervolle grachten en gezellige kroegjes kun je de cultuur van Amsterdam opsnuiven!

hotel-overnachting

OVERNACHTEN IN Amsterdam

Willen jullie het uitje compleet maken en er een weekend weg van maken? Amsterdam heeft vele prachtige hotels, zoals het Ambassade Hotel, het Monet Garden Hotel en het Conservatorium Hotel. Daarnaast zijn er ook leuke hostels waar je voor een betaalbare prijs op mooie locaties kunt overnachten. Vraag ons naar de beste accommodaties en we helpen jullie graag op weg!

MOGELIJKHEDEN MET SLECHT WEER IN Amsterdam

SLECHT WEER SCENARIO 1 ACTIVITEIT

Bij het organiseren van een bedrijfsuitje met activiteiten die buiten plaats vinden zijn we helaas afhankelijk van het weer. We stellen graag vooraf een plan met u op voor het scenario dat het weer tegenzit. Gelukkig hebben we veel activiteiten voor een indoor bedrijfsuitje. Denk aan een leuke workshop of pubquiz in combinatie met een gezellige borrel of diner!

VOORBEELD PROGRAMMA SLECHT WEER

17:00 – 17:30 rondje drank
17:30 – 19:00 Cocktail workshop
19:00 – 21:00 diner of buffet

SLECHT WEER SCENARIO COMPLETE DAG

Mocht u een bedrijfsuitje willen organiseren waar teambuilding centraal staat en u had meerdere buiten activiteiten gepland bijvoorbeeld in een toernooivorm, dan kunnen we bij slecht weer een leuke combinatie maken van meerdere workshops, spellen en wellicht een leuke Quiz.

We denken in dit geval graag mee om een op maat gemaakt programma te maken zodat het teambuilding element van uw bedrijfsuitje behouden blijft!

Toch op zoek naar een andere locatie dan Amsterdam ?

Bekijk alle locaties en volg ons 3 stappenplan om de locatie te vinden die perfect bij u past!

WAAROM SHARPEVENTS?

 • Oog voor detail
 • Snelle service
 • Scherp geprijsd
 • Uitjes op maat
 • Meer dan 100 activiteiten
 • Actief in meer dan 30 steden
 • Een groot netwerk aan toplocaties
 • We brainstormen graag met u mee
 • Enthousiaste en ervaren begeleiders