Een uitje in Apeldoorn

apeldoorn

Waarom zou je nou een uitje willen organiseren in Apeldoorn? Apeldoorn staat bekend om zijn stadsparken en zijn ”Groene karakter” wat natuurlijk perfect is om een sportief uitje te organiseren. Verder heeft Apeldoorn 100+gezellige restaurantjes en cafeetjes waar je na je activiteit kan neerstranden voor een lunch, borrel of diner! Ontmoet ons in het Oranjepark voor een actief spel, wandel een citygame naar het centrum en geniet na met een bitterbal en een welverdiend drankje. Wij organiseren samen met jullie het uitje van begin tot eind en zorgen voor een onvergetelijke dag! Enthousiast geworden? Neem contact op met een van onze eventplanners!

 

WAAROM Apeldoorn?

 • Bruisend centrum
 • Mooie stadsparken
 • Kroegjes met karakter
 • Veel keuze in restaurants

 

KIES EEN LEUKE LOCATIE

Vorige
Volgende

Voorkeur voor een andere strandtent? Neem contact met ons op, “Kan niet bestaat niet” is ons motto!

EEN COMPLETE DAG INCLUSIEF FEESTAVOND IN Apeldoorn

Bent u opzoek naar een middagprogramma vol leuke activiteiten gevolgd door een diner en een leuke feestavond? Wij nemen graag al uw zorgen uit handen en creëren in overleg met u een programma op maat. Combineer een leuke teambuilding dag of een van onze workshops met een gezellig diner bij een van de gezellige locaties in Apeldoorn waar we mee samen werken. Wij toveren het restaurant in een handomdraai om en creëren op uw verzoek bijvoorbeeld een themafeest of borrel inclusief band of DJ. Gaat u s avonds met de bus terug of wilt u liever overnachten in Apeldoorn? Onze eventplanners brainstormen graag met u mee om met veel oog voor detail een onvergetelijke dag op maat voor u samen te stellen.

BEREIKBAARHEID

parkeren

PARKEERGELEGENHEID Apeldoorn

Je kunt je auto overdekt en voor een klein tarief kwijt in een van de vele parkeergarages. Vanuit die parkeergarages sta je binnen no-time midden in het centrum! Verder zijn er ook straatplekken waar je de auto kan parkeren maar pas op voor de blauwe zones, hier mag je de auto maar twee uur kwijt. Komen jullie met een touringbus? Hier zijn speciaal aangegeven in en- uitstap locaties voor die je kunt vinden op de site van de gemeente!

 

ov

BEREIKBAARHEID OV Apeldoorn

Apeldoorn is een grote stad en is daarom goed bereikbaar vanuit alle hoeken van het land. Eenmaal aangekomen in Apeldoorn kun je de tram of bus richting het centrum nemen of een leuke wandeling maken richting de gezellige binnenstad. Kijk voor de actuele reisinformatie op 9292ov.nl

 

 

 

hotel-overnachting

OVERNACHTEN IN Apeldoorn

Apeldoorn heeft veel sfeervolle hostels en hotels waar jullie terecht kunnen na het uitje. Voor elk budget en voor elke wens vind je leuke accommodaties die ieder voor zich zijn charmes hebben. We geven je graag advies en kunnen je de leukste plekjes aanbevelen!

 

 

 

MOGELIJKHEDEN MET SLECHT WEER IN Apeldoorn

SLECHT WEER SCENARIO 1 ACTIVITEIT

Bij het organiseren van een bedrijfsuitje met activiteiten die buiten plaats vinden zijn we helaas afhankelijk van het weer. We stellen graag vooraf een plan met u op voor het scenario dat het weer tegenzit. Gelukkig hebben we veel activiteiten voor een indoor bedrijfsuitje. Denk aan een leuke workshop of pubquiz in combinatie met een gezellige borrel of diner!

VOORBEELD PROGRAMMA SLECHT WEER

17:00 – 17:30 rondje drank
17:30 – 19:00 Cocktail workshop
19:00 – 21:00 diner of buffet

SLECHT WEER SCENARIO COMPLETE DAG

Mocht u een bedrijfsuitje willen organiseren waar teambuilding centraal staat en u had meerdere buiten activiteiten gepland bijvoorbeeld in een toernooivorm, dan kunnen we bij slecht weer een leuke combinatie maken van meerdere workshops, spellen en wellicht een leuke Quiz.

We denken in dit geval graag mee om een op maat gemaakt programma te maken zodat het teambuilding element van uw bedrijfsuitje behouden blijft!

Toch op zoek naar een andere locatie dan Apeldoorn ?

Bekijk alle locaties en volg ons 3 stappenplan om de locatie te vinden die perfect bij u past!

WAAROM SHARPEVENTS?

 • Oog voor detail
 • Snelle service
 • Scherp geprijsd
 • Uitjes op maat
 • Meer dan 100 activiteiten
 • Actief in meer dan 30 steden
 • Een groot netwerk aan toplocaties
 • We brainstormen graag met u mee
 • Enthousiaste en ervaren begeleiders