Een uitje in Arnhem

arnhem

Twijfelen jullie nog of Arnhem de juiste stad is voor jullie uitje? Met veel natuur, horeca, architectuur en gezelligheid is Arnhem een stad vol inspiratie. Stimuleer je beleving en ervaring door samen met ons een uitje op maat te maken en pak alle aspecten en bijzonderheden mee! Wist je dat Arnhem maar liefst 37 hectare aan natuurlijk landschap bezit? Ideaal om daar de leukste activiteiten op aan te sluiten! Sluit je uitje af met een diner of borrel bij één van de sfeervolle restaurants in de binnenstad en je uitje is compleet. Arnhem is in 2009 en 2010 uitgeroepen tot beste binnenstadhouder van Nederland.. Best iets om trots op te zijn en wat ons betreft een goede reden om je uitje in Arnhem te organiseren! Brainstorm samen met onze eventplanners over de invulling van jullie dag door contact met ons op te nemen.

WAAROM Arnhem?

 • Uitgeroepen tot aantrekkelijkste stad van Nederland
 • Bruisende pleinen en hofjes
 • Veel recreatiegebieden
 • Natuur, natuur en nog eens natuur!

KIES EEN LEUKE LOCATIE

Vorige
Volgende

Voorkeur voor een andere strandtent? Neem contact met ons op, “Kan niet bestaat niet” is ons motto!

EEN COMPLETE DAG INCLUSIEF FEESTAVOND IN Arnhem

Bent u opzoek naar een middagprogramma vol leuke activiteiten gevolgd door een diner en een leuke feestavond? Wij nemen graag al uw zorgen uit handen en creëren in overleg met u een programma op maat. Combineer een leuke teambuilding dag of een van onze workshops met een gezellig diner bij een van de gezellige locaties in Arnhem waar we mee samen werken. Wij toveren het restaurant in een handomdraai om en creëren op uw verzoek bijvoorbeeld een themafeest of borrel inclusief band of DJ. Gaat u s avonds met de bus terug of wilt u liever overnachten in Arnhem? Onze eventplanners brainstormen graag met u mee om met veel oog voor detail een onvergetelijke dag op maat voor u samen te stellen.

BEREIKBAARHEID

PARKEERGELEGENHEID Arnhem

Rondom het centrum van Arnhem zijn veel parkeergarages te vinden. Over het algemeen is parkeren in een garage ook voordeliger omdat je een dagkaart kan kopen. Zijn jullie van plan om heel de dag in Arnhem door te brengen? Bekijk dan eens de mogelijkheden van P&R parkeerplaatsen. Deze liggen iets buiten de stad maar zijn wel gratis en milieuvriendelijk. Komen jullie met een touringcar? Bekijk de website van de gemeente Arnhem dan voor speciaal aangewezen parkeerplaatsen.

BEREIKBAARHEID OV Arnhem

Met het openbaar vervoer naar Arnhem komen is er gemakkelijk. Vanuit alle hoeken van het land rijden er treinen en bussen naar verschillende stations in het centrum van Arnhem en vanuit Nijmegen kun je er zelf ouderwets met een Trolleybus komen! Voor actuele reisinformatie kun je het best op de website van 9292OV of NS kijken.

OVERNACHTEN IN Arnhem

Arnhem heeft veel originele hotels, hostels en B&B accommodaties waar je voor elk budget een nachtje weg kunt boeken. Je kunt bijvoorbeeld als een echte Sultan in het Hotel Bizar-Bazar verblijven en zo vanuit je hotelkamer de bazaar bezoeken. Maar je kunt ook ervaren hoe het is om op de boerderij te overnachten in B&B Stadsboerderij De Teerplaats. Neem gerust contact met ons op en we helpen je graag op weg naar de leukste locaties in Arnhem!

MOGELIJKHEDEN MET SLECHT WEER IN Arnhem

SLECHT WEER SCENARIO 1 ACTIVITEIT

Bij het organiseren van een bedrijfsuitje met activiteiten die buiten plaats vinden zijn we helaas afhankelijk van het weer. We stellen graag vooraf een plan met u op voor het scenario dat het weer tegenzit. Gelukkig hebben we veel activiteiten voor een indoor bedrijfsuitje. Denk aan een leuke workshop of pubquiz in combinatie met een gezellige borrel of diner!

VOORBEELD PROGRAMMA SLECHT WEER

17:00 – 17:30 rondje drank
17:30 – 19:00 Cocktail workshop
19:00 – 21:00 diner of buffet

SLECHT WEER SCENARIO COMPLETE DAG

Mocht u een bedrijfsuitje willen organiseren waar teambuilding centraal staat en u had meerdere buiten activiteiten gepland bijvoorbeeld in een toernooivorm, dan kunnen we bij slecht weer een leuke combinatie maken van meerdere workshops, spellen en wellicht een leuke Quiz.

We denken in dit geval graag mee om een op maat gemaakt programma te maken zodat het teambuilding element van uw bedrijfsuitje behouden blijft!

Toch op zoek naar een andere locatie dan Arnhem ?

Bekijk alle locaties en volg ons 3 stappenplan om de locatie te vinden die perfect bij u past!

WAAROM SHARPEVENTS?

 • Oog voor detail
 • Snelle service
 • Scherp geprijsd
 • Uitjes op maat
 • Meer dan 100 activiteiten
 • Actief in meer dan 30 steden
 • Een groot netwerk aan toplocaties
 • We brainstormen graag met u mee
 • Enthousiaste en ervaren begeleiders