Een uitje in Bergen op Zoom

bergen-op-zoom

Komen jullie uit Bergen op Zoom of willen jullie deze stad leren kennen tijdens een uitje? Met veel geschiedenis, bruisende pleinen, artistieke straatjes en natuur is er voor iedereen wel iets te beleven! Ontmoet ons in het centrum en loop met een van onze unieke citygames door de smalle steegjes en knusse pleintjes. Voel je de sfeer van een rijk en bewogen verleden al? Ga voor een sportieve middag in een van de recreatiegebieden en sluit je dag af met een welverdiende borrel en diner bij een van de gezellige restaurants! Welke invulling jullie ook willen hebben, wij kunnen het bewerkstelligen! Neem gerust contact met ons op en begin meteen met brainstormen!

 

 

WAAROM Bergen op Zoom?

 • Historisch en vol karakter
 • Knusse pleintjes en straatjes
 • Bruisend centrum
 • Veel natuur

KIES EEN LEUKE LOCATIE

Vorige
Volgende

Voorkeur voor een andere strandtent? Neem contact met ons op, “Kan niet bestaat niet” is ons motto!

EEN COMPLETE DAG INCLUSIEF FEESTAVOND IN Bergen op Zoom

Bent u opzoek naar een middagprogramma vol leuke activiteiten gevolgd door een diner en een leuke feestavond? Wij nemen graag al uw zorgen uit handen en creëren in overleg met u een programma op maat. Combineer een leuke teambuilding dag of een van onze workshops met een gezellig diner bij een van de gezellige locaties in Bergen op Zoom waar we mee samen werken. Wij toveren het restaurant in een handomdraai om en creëren op uw verzoek bijvoorbeeld een themafeest of borrel inclusief band of DJ. Gaat u s avonds met de bus terug of wilt u liever overnachten in Bergen op Zoom? Onze eventplanners brainstormen graag met u mee om met veel oog voor detail een onvergetelijke dag op maat voor u samen te stellen.

BEREIKBAARHEID

PARKEERGELEGENHEID Bergen op Zoom

Bergen op Zoom heeft een goed parkeerbeleid en je kunt er overal je auto kwijt voor een redelijk uurtarief. Zijn jullie van plan om heel de dag in Bergen op Zoom te verblijven? Kies dan de parkeervelden uit op de Nobellaan gelegen aan het station. Hier kun je gratis je auto of touringcar kwijt en loop je binnen 10 minuten naar het bruisende stadshart.

BEREIKBAARHEID OV Bergen op Zoom

Bergen op Zoom heeft goede verbindingen binnen Brabant, Zeeland en de rest de Randstad. Bekijk altijd de website van de NS voor actuele reistijden of vertragingen.

OVERNACHTEN IN Bergen op Zoom

Willen jullie het uitje compleet maken met een overnachting? Er is altijd wel een leuk hostel, hotel of appartement te vinden in elk budget. Overleg samen met ons waar jullie naar op zoek zijn en we helpen je graag op weg naar de leukste accommodaties!

MOGELIJKHEDEN MET SLECHT WEER IN Bergen op Zoom

SLECHT WEER SCENARIO 1 ACTIVITEIT

Bij het organiseren van een bedrijfsuitje met activiteiten die buiten plaats vinden zijn we helaas afhankelijk van het weer. We stellen graag vooraf een plan met u op voor het scenario dat het weer tegenzit. Gelukkig hebben we veel activiteiten voor een indoor bedrijfsuitje. Denk aan een leuke workshop of pubquiz in combinatie met een gezellige borrel of diner!

VOORBEELD PROGRAMMA SLECHT WEER

17:00 – 17:30 rondje drank
17:30 – 19:00 Cocktail workshop
19:00 – 21:00 diner of buffet

SLECHT WEER SCENARIO COMPLETE DAG

Mocht u een bedrijfsuitje willen organiseren waar teambuilding centraal staat en u had meerdere buiten activiteiten gepland bijvoorbeeld in een toernooivorm, dan kunnen we bij slecht weer een leuke combinatie maken van meerdere workshops, spellen en wellicht een leuke Quiz.

We denken in dit geval graag mee om een op maat gemaakt programma te maken zodat het teambuilding element van uw bedrijfsuitje behouden blijft!

Toch op zoek naar een andere locatie dan Bergen op Zoom ?

Bekijk alle locaties en volg ons 3 stappenplan om de locatie te vinden die perfect bij u past!

WAAROM SHARPEVENTS?

 • Oog voor detail
 • Snelle service
 • Scherp geprijsd
 • Uitjes op maat
 • Meer dan 100 activiteiten
 • Actief in meer dan 30 steden
 • Een groot netwerk aan toplocaties
 • We brainstormen graag met u mee
 • Enthousiaste en ervaren begeleiders