Een uitje in Breda

breda

Zit je te twijfelen of Breda een leuke locatie is voor jouw uitje? Wij vinden van wel! Breda is een van de leuke steden in het oh zo gezellige Brabant. Met ruim 558 horecazaken en bruisende winkelstraten is Breda top voor een dagje weg. Deze Oranjestad brengt ook veel geschiedenis met zich mee. Denk aan de verschillende kerken, monumenten en kastelen die je allemaal kunt bezoeken. Na een actieve middag langs de gezellige grachtjes kan je stranden bij de bruisende eettentjes van Breda om lekker te borrelen, lunchen of dineren. Stel samen met ons een op maat gemaakt programma om de stad op een andere manier te leren kennen! Enthousiast geworden? Neem contact met ons op!

WAAROM Breda?

Barst van de bezienswaardigheden

Historisch

Bruisende winkelstraatjes

Perfect voor ’s avonds uit te gaan

KIES EEN LEUKE LOCATIE

Vorige
Volgende

Voorkeur voor een andere strandtent? Neem contact met ons op, “Kan niet bestaat niet” is ons motto!

EEN COMPLETE DAG INCLUSIEF FEESTAVOND IN Breda

Bent u opzoek naar een middagprogramma vol leuke activiteiten gevolgd door een diner en een leuke feestavond? Wij nemen graag al uw zorgen uit handen en creëren in overleg met u een programma op maat Combineer een leuke teambuilding dag of een van onze workshops met een gezellig diner bij een van de gezellige locaties in Breda waar we mee samen werken. Wij toveren het restaurant in een handomdraai om en creëren op uw verzoek bijvoorbeeld een themafeest of borrel inclusief band of DJ. Gaat u s avonds met de bus terug of wilt u liever overnachten in Breda? Onze eventplanners brainstormen graag met u mee om met veel oog voor detail een onvergetelijke dag op maat voor u samen te stellen.

BEREIKBAARHEID

parkeren

PARKEERGELEGENHEID Breda

Ben je van plan om met de auto te komen? In en rondom de stad is er genoeg plek om je auto neer te zetten. Ook zijn er meerdere parkeergarages om je auto overdekt te stellen. Kijk hier voor de prijzen en plekken van de parkeergarages.

 

ov

BEREIKBAARHEID OV Breda

Als je van plan bent om met het OV te komen? Met het openbaar vervoer is Breda zowel met de bus en de trein goed bereikbaar. Vanaf bijna alle grote steden ben je binnen een uur in Breda. In Breda beKijk voor meer informatie en de actuele reistijden op 9292ov.

 

hotel-overnachting

OVERNACHTEN IN Breda

Het uitje af willen sluiten met een overnachting? Perfect! Breda biedt de leukste hotels voor ieder budget! Ook voor hostels schiet Breda altijd raak. Met de verschillende prijsklasse is er voor iedereen wel wat. Wij adviseren graag!

MOGELIJKHEDEN MET SLECHT WEER IN Breda

SLECHT WEER SCENARIO 1 ACTIVITEIT

Bij het organiseren van een bedrijfsuitje met activiteiten die buiten plaats vinden zijn we helaas afhankelijk van het weer. We stellen graag vooraf een plan met u op voor het scenario dat het weer tegenzit. Gelukkig hebben we veel activiteiten voor een indoor bedrijfsuitje. Denk aan een leuke workshop of pubquiz in combinatie met een gezellige borrel of diner!

VOORBEELD PROGRAMMA SLECHT WEER

17:00 – 17:30 rondje drank
17:30 – 19:00 Cocktail workshop
19:00 – 21:00 diner of buffet

SLECHT WEER SCENARIO COMPLETE DAG

Mocht u een bedrijfsuitje willen organiseren waar teambuilding centraal staat en u had meerdere buiten activiteiten gepland bijvoorbeeld in een toernooivorm, dan kunnen we bij slecht weer een leuke combinatie maken van meerdere workshops, spellen en wellicht een leuke Quiz.

We denken in dit geval graag mee om een op maat gemaakt programma te maken zodat het teambuilding element van uw bedrijfsuitje behouden blijft!

Toch op zoek naar een andere locatie dan Breda ?

Bekijk alle locaties en volg ons 3 stappenplan om de locatie te vinden die perfect bij u past!

WAAROM SHARPEVENTS?

  • Oog voor detail
  • Snelle service
  • Scherp geprijsd
  • Uitjes op maat
  • Meer dan 100 activiteiten
  • Actief in meer dan 30 steden
  • Een groot netwerk aan toplocaties
  • We brainstormen graag met u mee
  • Enthousiaste en ervaren begeleiders