Een uitje in Den Bosch

Den-Bosch

Hebben jullie Den Bosch op het oog voor jullie uitje? Wat een goed idee! De bruisende carnavalsstad is van alle markten thuis en heeft veel te bieden voor een uniek uitje. Met maar liefst 18 grote recreatiegebieden waar je de leukste activiteiten kunt doen en een levendige stad vol historie kun je een gevarieerd uitje organiseren voor je collega’s, team of vrienden. Ga met elkaar de sportieve uitdaging uit en waan jezelf op een echt onbewoond eiland in een van de vele natuurgebieden en sluit je uitje af met een diner of borrel bij een van de knusse pubs! Wij verzorgen jullie uitje tot in de puntjes en zorgen dat alle unieke aspecten van Den Bosch in de dag verweven zijn.

 

WAAROM Den Bosch?

 • Veel keuze uit horecagelegenheden
 • Bruisende binnenstad
 • Natuur at it’s finest!
 • Unieke cultuur en geschiedenis

KIES EEN LEUKE LOCATIE

Vorige
Volgende

Voorkeur voor een andere strandtent? Neem contact met ons op, “Kan niet bestaat niet” is ons motto!

EEN COMPLETE DAG INCLUSIEF FEESTAVOND IN Den Bosch

Bent u opzoek naar een middagprogramma vol leuke activiteiten gevolgd door een diner en een leuke feestavond? Wij nemen graag al uw zorgen uit handen en creëren in overleg met u een programma op maat. Combineer een leuke teambuilding dag of een van onze workshops met een gezellig diner bij een van de gezellige locaties in Den Bosch waar we mee samen werken. Wij toveren het restaurant in een handomdraai om en creëren op uw verzoek bijvoorbeeld een themafeest of borrel inclusief band of DJ. Gaat u s avonds met de bus terug of wilt u liever overnachten in Den Bosch? Onze eventplanners brainstormen graag met u mee om met veel oog voor detail een onvergetelijke dag op maat voor u samen te stellen.

BEREIKBAARHEID

PARKEERGELEGENHEID Den Bosch

Wilt u in of dichtbij de binnenstad onbeperkt parkeren, dan kunt u het beste terecht in één van de parkeergarages! Je kunt er een dagkaart kopen en er is altijd plek. Iets buiten het centrum kunt je gratis bij een transferia parkeren. Koop een bus retourtje voor €4,- en je zit zo in de binnenstad! Eén van de voordelen van een transferium is dat je er ook gemakkelijk met een touringcar kunt komen.

BEREIKBAARHEID OV Den Bosch

Den Bosch ligt op slechts 20 minuten rijden van Nijmegen verwijderd en is omringt met belangrijke snelwegen zoals de A15, A12 of de A2. Via deze wegen is Den Bosch gemakkelijk vanuit alle hoeken van het land te bereiken! Kijk altijd voor de reis begint op de website van ANWB om op de hoogte te zijn van actuele reisinformatie.

OVERNACHTEN IN Den Bosch

Ga voor een overnachting in een historisch Kloosterhotel of kies een leuke B&B uit! Wat het budget ook is, Den Bosch heeft voor elke portemonnee een leuke accommodatie. We brainstormen graag met je mee over het budget, de locatie en een geschikte accommodatie voor uitje!

MOGELIJKHEDEN MET SLECHT WEER IN Den Bosch

SLECHT WEER SCENARIO 1 ACTIVITEIT

Bij het organiseren van een bedrijfsuitje met activiteiten die buiten plaats vinden zijn we helaas afhankelijk van het weer. We stellen graag vooraf een plan met u op voor het scenario dat het weer tegenzit. Gelukkig hebben we veel activiteiten voor een indoor bedrijfsuitje. Denk aan een leuke workshop of pubquiz in combinatie met een gezellige borrel of diner!

VOORBEELD PROGRAMMA SLECHT WEER

17:00 – 17:30 rondje drank
17:30 – 19:00 Cocktail workshop
19:00 – 21:00 diner of buffet

SLECHT WEER SCENARIO COMPLETE DAG

Mocht u een bedrijfsuitje willen organiseren waar teambuilding centraal staat en u had meerdere buiten activiteiten gepland bijvoorbeeld in een toernooivorm, dan kunnen we bij slecht weer een leuke combinatie maken van meerdere workshops, spellen en wellicht een leuke Quiz.

We denken in dit geval graag mee om een op maat gemaakt programma te maken zodat het teambuilding element van uw bedrijfsuitje behouden blijft!

Toch op zoek naar een andere locatie dan Den Bosch ?

Bekijk alle locaties en volg ons 3 stappenplan om de locatie te vinden die perfect bij u past!

WAAROM SHARPEVENTS?

 • Oog voor detail
 • Snelle service
 • Scherp geprijsd
 • Uitjes op maat
 • Meer dan 100 activiteiten
 • Actief in meer dan 30 steden
 • Een groot netwerk aan toplocaties
 • We brainstormen graag met u mee
 • Enthousiaste en ervaren begeleiders