Een uitje in Den Haag

haagse-wandeltour

Op zoek naar een gezellig uitje in Den Haag? Onze stad achter de duinen en het politieke hart van ons land, laat je betoveren door zijn unieke charme. Met maar liefst 150 adembenemende hofjes, een kustlijn van 11 kilometer en een rijke muzikale geschiedenis is Den Haag een stad om trots op te zijn. Tref ons tussen bloemen in het Westbroekpark voor een Teambuilding Olympics en sluit je dag af na een Panorama Mesdag schilder workshop in een van onze talloze borrelplekjes van Het plein. Laat ons je uitje tot in de puntjes organiseren, zodat jouw groep volop kan genieten de sprankelende veelzijdigheid van Den Haag. Neem contact met ons op!

 

 

WAAROM Den Haag?

 

 • Politiek hart
 • Bruisend plein
 • Karakteristieke cafés
 • Gezellig uitgaansleven

 

KIES EEN LEUKE LOCATIE

Vorige
Volgende

Voorkeur voor een andere strandtent? Neem contact met ons op, “Kan niet bestaat niet” is ons motto!

EEN COMPLETE DAG INCLUSIEF FEESTAVOND IN Den Haag

Op zoek naar een middagprogramma vol activiteiten, gevolgd door een diner en feestavond? Wij regelen alles voor u en stellen samen met u een programma op maat samen. Combineer bijvoorbeeld een ‘Wie is de rat?! of  Cursus plat Haags met een gezellig diner bij een van onze partnerlocaties in Den Haag. Wij toveren het restaurant in een handomdraai om en creëren op uw verzoek bijvoorbeeld een themafeest of borrel inclusief band of DJ. Gaat u s’avonds weer naar huis of wilt u liever overnachten in Den Haag? Onze eventplanners creëren graag een onvergetelijke dag voor u!

BEREIKBAARHEID

parkeren

PARKEERGELEGENHEID Den Haag

In het Centrum van Den Haag zijn er verschillende mogelijkheden om te parkeren. Zo kan je de auto langs de weg kwijt maar zijn er ook veel parkeergarages waar je de auto overdekt kwijt kunt. De parkeergarages kun je rondom het centrum vinden en vanuit daar is het centrum lopend goed bereikbaar! Kijk voor maar informatie over de locaties en tarieven van de parkeergarages op de website van gemeente Den Haag.

 

 

 

ov

BEREIKBAARHEID OV Den Haag

Den Haag is gemakkelijk bereikbaar per openbaar vervoer vanuit steden zoals Amsterdam, Rotterdam en Utrecht met een reistijd van 30 t/m 50 min. Den Haag Centraal ligt op slechts 5 minuten loopafstand van het centrum, waar je onderweg ministeries en centrale bibliotheken tegenkomt. Vanaf het centraal station zijn er veel tram- en busverbindingen naar het centrum en het strand.

 

 

 

hotel-overnachting

OVERNACHTEN IN Den Haag

Willen jullie het uitje compleet maken en er een weekend weg van maken? Den Haag heeft veel mooie hotels waaronder het Hilton Hotel, het Kurhaus en  andere hotelketens. Maar Den Haag heeft ook veel leuke hostels waar je voor de prikkie op de mooiste locaties kan overnachten. Vraag ons naar de leukste overnachtingslocaties en we helpen je graag op weg!

 

 

 

MOGELIJKHEDEN MET SLECHT WEER IN Den Haag

SLECHT WEER SCENARIO 1 ACTIVITEIT

Bij het organiseren van een bedrijfsuitje met activiteiten die buiten plaats vinden zijn we helaas afhankelijk van het weer. We stellen graag vooraf een plan met u op voor het scenario dat het weer tegenzit. Gelukkig hebben we veel activiteiten voor een indoor bedrijfsuitje. Denk aan een leuke workshop of pubquiz in combinatie met een gezellige borrel of diner!

VOORBEELD PROGRAMMA SLECHT WEER

17:00 – 17:30 rondje drank
17:30 – 19:00 Cocktail workshop
19:00 – 21:00 diner of buffet

SLECHT WEER SCENARIO COMPLETE DAG

Mocht u een bedrijfsuitje willen organiseren waar teambuilding centraal staat en u had meerdere buiten activiteiten gepland bijvoorbeeld in een toernooivorm, dan kunnen we bij slecht weer een leuke combinatie maken van meerdere workshops, spellen en wellicht een leuke Quiz.

We denken in dit geval graag mee om een op maat gemaakt programma te maken zodat het teambuilding element van uw bedrijfsuitje behouden blijft!

BEZIENSWAARDIGHEDEN IN Den Haag

Toch op zoek naar een andere locatie dan Den Haag ?

Bekijk alle locaties en volg ons 3 stappenplan om de locatie te vinden die perfect bij u past!

WAAROM SHARPEVENTS?

 • Oog voor detail
 • Snelle service
 • Scherp geprijsd
 • Uitjes op maat
 • Meer dan 100 activiteiten
 • Actief in meer dan 30 steden
 • Een groot netwerk aan toplocaties
 • We brainstormen graag met u mee
 • Enthousiaste en ervaren begeleiders