Een uitje in Den Haag

Op zoek naar een gezellig uitje in Den Haag? Met zijn veelzijdigheid en politieke hart is Den Haag een goede locatie voor een uitje! Met 150 hofjes rijk, een kustlijn van 11 kilometer en de roots van veel bekende artiesten en band is Den Haag een stad waar we trots op mogen zijn. Tref ons aan op het strand of tussen de bloemen in het Westbroekpark voor jullie eerste activiteit en sluit je dag af in één van de 1500 plezante borrelplekjes! Wij organiseren je uitje tot in de puntjes zodat jullie volop kunnen genieten van de charme van Den Haag. Enthousiast geworden? Neem contact met ons op!

 

 

 

WAAROM Den Haag?

 

 • Politiek hart
 • Bruisend plein
 • Karakteristieke cafés
 • Gezellig uitgaansleven

 

KIES EEN LEUKE LOCATIE

Vorige
Volgende

Voorkeur voor een andere strandtent? Neem contact met ons op, “Kan niet bestaat niet” is ons motto!

EEN COMPLETE DAG INCLUSIEF FEESTAVOND IN Den Haag

Bent u opzoek naar een middagprogramma vol leuke activiteiten gevolgd door een diner en een leuke feestavond? Wij nemen graag al uw zorgen uit handen en creëren in overleg met u een programma op maat. Combineer een leuke teambuilding dag of een van onze workshops met een gezellig diner bij een van de gezellige locaties in Den Haag waar we mee samen werken. Wij toveren het restaurant in een handomdraai om en creëren op uw verzoek bijvoorbeeld een themafeest of borrel inclusief band of DJ. Gaat u s avonds met de bus terug of wilt u liever overnachten in Den Haag? Onze eventplanners brainstormen graag met u mee om met veel oog voor detail een onvergetelijke dag op maat voor u samen te stellen.

BEREIKBAARHEID

PARKEERGELEGENHEID Den Haag

In het Centrum van Den Haag zijn er verschillende mogelijkheden om te parkeren. Zo kan je de auto langs de weg kwijt maar zijn er ook veel parkeergarages waar je de auto overdekt kwijt kunt. De parkeergarages kun je rondom het centrum vinden en vanuit daar is het centrum lopend goed bereikbaar! Kijk voor maar informatie over de locaties en tarieven van de parkeergarages op de website van gemeente Den Haag.

 

 

 

BEREIKBAARHEID OV Den Haag

Omdat Den Haag een van de grootste steden in de Randstad is kan je de stad makkelijk bereiken met het openbaar vervoer. Vanaf de andere grote steden Amsterdam, Rotterdam en Utrecht reis je ongeveer 30 t/m 50 minuten om in Den Haag te komen. Den Haag Centraal ligt ongeveer 5 minuten op loopafstand van het centrum waarbij je onderweg de politieke gemeentes en bibliotheek van Den Haag tegenkomt. Vanuit het centraal station zijn er ook veel mogelijkheden om met tram of bus het centrum of strand te bereiken.

 

 

 

OVERNACHTEN IN Den Haag

Willen jullie het uitje compleet maken en er een weekend weg van maken? Den Haag heeft veel mooie hotels waaronder het Hilton Hotel, het Kurhaus en  andere hotelketens. Maar Den Haag heeft ook veel leuke hostels waar je voor de prikkie op de mooiste locaties kan overnachten. Vraag ons naar de leukste overnachtingslocaties en we helpen je graag op weg!

 

 

 

MOGELIJKHEDEN MET SLECHT WEER IN Den Haag

SLECHT WEER SCENARIO 1 ACTIVITEIT

Bij het organiseren van een bedrijfsuitje met activiteiten die buiten plaats vinden zijn we helaas afhankelijk van het weer. We stellen graag vooraf een plan met u op voor het scenario dat het weer tegenzit. Gelukkig hebben we veel activiteiten voor een indoor bedrijfsuitje. Denk aan een leuke workshop of pubquiz in combinatie met een gezellige borrel of diner!

VOORBEELD PROGRAMMA SLECHT WEER

17:00 – 17:30 rondje drank
17:30 – 19:00 Cocktail workshop
19:00 – 21:00 diner of buffet

SLECHT WEER SCENARIO COMPLETE DAG

Mocht u een bedrijfsuitje willen organiseren waar teambuilding centraal staat en u had meerdere buiten activiteiten gepland bijvoorbeeld in een toernooivorm, dan kunnen we bij slecht weer een leuke combinatie maken van meerdere workshops, spellen en wellicht een leuke Quiz.

We denken in dit geval graag mee om een op maat gemaakt programma te maken zodat het teambuilding element van uw bedrijfsuitje behouden blijft!

BEZIENSWAARDIGHEDEN IN Den Haag

Bezienswaardigheden Den Haag

Toch op zoek naar een andere locatie dan Den Haag ?

Bekijk alle locaties en volg ons 3 stappenplan om de locatie te vinden die perfect bij u past!

WAAROM SHARPEVENTS?

 • Oog voor detail
 • Snelle service
 • Scherp geprijsd
 • Uitjes op maat
 • Meer dan 100 activiteiten
 • Actief in meer dan 30 steden
 • Een groot netwerk aan toplocaties
 • We brainstormen graag met u mee
 • Enthousiaste en ervaren begeleiders