Een uitje in Deventer

deventer

Op zoek naar een bruisende locatie voor jullie uitje? Deventer is ”the place to be” als je op zoek ben naar een middeleeuws, moderne en funky sfeer! Ja je leest het echt.. Deventer is van alle markten thuis en heeft voor ieder wat wils. Loop gezamenlijk door eeuwenoude verborgen straatjes en steegjes en laat je leiden door de overheerlijke traditionele koekgeur. Wist je dat de beroemde Deventerkoek al sinds de 16de eeuw geschiedenis schrijft? Kom erachter hoe het is ontstaan tijdens één van onze leuke stadsactiviteiten! Plof na je activiteit neer bij een van de 80 kenmerkende kroegjes en sluit je uitje af met een welverdiende borrel of lekker diner. We verzorgen jullie uitje tot in de puntjes en stellen jullie dag op jullie wensen af!

WAAROM Deventer?

 • Een gezellig dorps gevoel
 • Levendige pleinen
 • Veel historie en architectuur
 • Ruime keuze in sfeervolle restaurants

KIES EEN LEUKE LOCATIE

Vorige
Volgende

Voorkeur voor een andere strandtent? Neem contact met ons op, “Kan niet bestaat niet” is ons motto!

EEN COMPLETE DAG INCLUSIEF FEESTAVOND IN Deventer

Bent u opzoek naar een middagprogramma vol leuke activiteiten gevolgd door een diner en een leuke feestavond? Wij nemen graag al uw zorgen uit handen en creëren in overleg met u een programma op maat. Combineer een leuke teambuilding dag of een van onze workshops met een gezellig diner bij een van de gezellige locaties in Deventer waar we mee samen werken. Wij toveren het restaurant in een handomdraai om en creëren op uw verzoek bijvoorbeeld een themafeest of borrel inclusief band of DJ. Gaat u s avonds met de bus terug of wilt u liever overnachten in Deventer? Onze eventplanners brainstormen graag met u mee om met veel oog voor detail een onvergetelijke dag op maat voor u samen te stellen.

BEREIKBAARHEID

PARKEERGELEGENHEID Deventer

In en rondom Deventer zijn verschillende parkeergarages te vinden waar je de auto voor een korte tijd maar ook een langere tijd kwijt kan. Iets buiten de stadsring heb je veel P&R mogelijkheden waar je de auto gratis kunt parkeren om vervolgens met de bus naar het centrum toe te komen. Dit wordt zeer gestimuleerd en de buskaarten zijn in vergelijking met de tarieven van de parkeergarages goed betaalbaar. Kijk voor meer informatie over parkeren met de auto en/of touringcar op de website van Gemeente Deventer. 

BEREIKBAARHEID OV Deventer

Deventer heeft meerdere stations met een breed netwerk aan bussen, treinen, metro’s en andere stadsvervoersmiddelen. Het centrum is voor iedereen toegankelijk en makkelijk te bereiken vanuit alle hoeken van het land. Bekijk altijd voordat je weg gaat de website van 9292OV of NS voor actuele reisinformatie!

OVERNACHTEN IN Deventer

Deventer heeft veel unieke accommodaties waar het prima vertoeven is binnen elk budget. Kom bijvoorbeeld tot rust in het hotel van de plaatselijke koffie – en theeschenkerij Hotel de Leeuw en slaap in een van de authentieke appartementen! Ze hebben er ook een heerlijke binnenplaats waar je de drukte van de stad even achterwege kan laten. Of willen jullie juist middenin het stadsleven zitten? Dan is Hotel Royal zeker iets voor jullie. Neem gerust contact met ons op en we helpen je graag op weg naar de leukste overnachtingen in Deventer!

MOGELIJKHEDEN MET SLECHT WEER IN Deventer

SLECHT WEER SCENARIO 1 ACTIVITEIT

Bij het organiseren van een bedrijfsuitje met activiteiten die buiten plaats vinden zijn we helaas afhankelijk van het weer. We stellen graag vooraf een plan met u op voor het scenario dat het weer tegenzit. Gelukkig hebben we veel activiteiten voor een indoor bedrijfsuitje. Denk aan een leuke workshop of pubquiz in combinatie met een gezellige borrel of diner!

VOORBEELD PROGRAMMA SLECHT WEER

17:00 – 17:30 rondje drank
17:30 – 19:00 Cocktail workshop
19:00 – 21:00 diner of buffet

SLECHT WEER SCENARIO COMPLETE DAG

Mocht u een bedrijfsuitje willen organiseren waar teambuilding centraal staat en u had meerdere buiten activiteiten gepland bijvoorbeeld in een toernooivorm, dan kunnen we bij slecht weer een leuke combinatie maken van meerdere workshops, spellen en wellicht een leuke Quiz.

We denken in dit geval graag mee om een op maat gemaakt programma te maken zodat het teambuilding element van uw bedrijfsuitje behouden blijft!

Toch op zoek naar een andere locatie dan Deventer ?

Bekijk alle locaties en volg ons 3 stappenplan om de locatie te vinden die perfect bij u past!

WAAROM SHARPEVENTS?

 • Oog voor detail
 • Snelle service
 • Scherp geprijsd
 • Uitjes op maat
 • Meer dan 100 activiteiten
 • Actief in meer dan 30 steden
 • Een groot netwerk aan toplocaties
 • We brainstormen graag met u mee
 • Enthousiaste en ervaren begeleiders