Een uitje in Dordrecht

ALLEEN VOOR STEDEN!

Behandel deze punten:

• Zoek een paar cijfers op dat werkt vaak goed om de aandacht te pakken. Aantal inwoners, aantal restaurants en cafe’s.
• Hoe groot is de stad en heeft het bijzonderheden? Denk aan grachten, een strand, grote parken of recreatiegebieden, gezellige pleinen.
• Benoem dat onze activiteiten gecombineerd kunnen worden met een lekkere lunch borrel of diner.

WAAROM Dordrecht?

VOOR STEDEN:

Benoem in een opsomming met korte zinnen waarom deze locatie nou juist zo leuk is voor hun uitje. minimaal 3 punten noemen!

VOOR SAMENWERKINGSPARTNERS: Voor samenwerkingspartners is dit een stukje tekst en geen opsomming. Als de nieuwe samenwerkingspartner hier zelf een stukje voor heeft geschreven als antwoord op vraag 1 van de vragenlijst voor nieuwe samenwerkingspartners kun je dat stukje hier gebruiken. Kopieer het stukje dat de samenwerkingspartner geschreven heeft en plak het eerst in Google om te kijken of het geen gekopieerd stukje is uit hun eigen website. Als het stukje gekopieerd is van hun eigen website moet je het herschrijven. We mogen geen gekopieerde tekst gebruiken dan worden we gestraft door google!

KIES EEN LEUKE LOCATIE

Vorige
Volgende

Voorkeur voor een andere strandtent? Neem contact met ons op, “Kan niet bestaat niet” is ons motto!

EEN COMPLETE DAG INCLUSIEF FEESTAVOND IN Dordrecht

ALLEEN VOOR STEDEN!

Neem deze tekst over: VERGEET NIET BIJ (IN LOCATIE) IN DE ZE TEKST DE NAAM VAN DE STAD IN TE VULLEN!

Bent u opzoek naar een middagprogramma vol leuke activiteiten gevolgd door een diner en een leuke feestavond? Wij nemen graag al uw zorgen uit handen en creëren in overleg met u een programma op maat Combineer een leuke teambuilding dag of een van onze workshops met een gezellig diner bij een van de gezellige locaties (IN LOCATIE) waar we mee samen werken. Wij toveren het restaurant in een handomdraai om en creëren op uw verzoek bijvoorbeeld een themafeest of borrel inclusief band of DJ. Gaat u s avonds met de bus terug of wilt u liever overnachten (IN LOCATIE)? Onze eventplanners brainstormen graag met u mee om met veel oog voor detail een onvergetelijke dag op maat voor u samen te stellen.

BEREIKBAARHEID

PARKEERGELEGENHEID Dordrecht

Is er parkeergelegenheid in deze locatie voor auto’s en touringcars? Wees kort en bondig. Deze tekst mag maar uit max 4 zinnen bestaan.

BEREIKBAARHEID OV Dordrecht

Hoever is de stad met de trein vanaf de grote steden in de randstad? Bijvoorbeeld (LOCATIE) ligt op slechts een treinreis van 20 min vanaf Amsterdam. Hoever is het centraal station van het centrum, is dit een fijne wandeling langs mooie grachten? Wees kort en bondig. Deze tekst mag maar uit max 4 zinnen bestaan.

OVERNACHTEN IN Dordrecht

Welke hotels / hostels zijn er in de buurt van deze locatie? Benoem er een aantal van verschillende prijsklasses en laat weten dat ze met ieder budget kunnen overnachten. Wij geven graag advies! Schrijf kort en bondig, dit tekstje mag max uit 4 regels bestaan.

MOGELIJKHEDEN MET SLECHT WEER IN Dordrecht

ALLEEN VOOR STEDEN!

Neem deze tekst over:

SLECHT WEER SCENARIO 1 ACTIVITEIT

Bij het organiseren van een bedrijfsuitje met activiteiten die buiten plaats vinden zijn we helaas afhankelijk van het weer. We stellen graag vooraf een plan met u op voor het scenario dat het weer tegenzit. Gelukkig hebben we veel activiteiten voor een indoor bedrijfsuitje. Denk aan een leuke workshop of pubquiz in combinatie met een gezellige borrel of diner!

VOORBEELD PROGRAMMA SLECHT WEER

17:00 – 17:30 rondje drank
17:30 – 19:00 Cocktail workshop
19:00 – 21:00 diner of buffet

SLECHT WEER SCENARIO COMPLETE DAG

Mocht u een bedrijfsuitje willen organiseren waar teambuilding centraal staat en u had meerdere buiten activiteiten gepland bijvoorbeeld in een toernooivorm, dan kunnen we bij slecht weer een leuke combinatie maken van meerdere workshops, spellen en wellicht een leuke Quiz.

We denken in dit geval graag mee om een op maat gemaakt programma te maken zodat het teambuilding element van uw bedrijfsuitje behouden blijft!

BEZIENSWAARDIGHEDEN IN Dordrecht

ALLEEN VOOR STEDEN!

Benoem een aantal bezienswaardigheden van deze locatie in een opsomming. Zorg dat de bezienswaardigheden allemaal een website hebben zodat we ze kunnen benaderen om te vragen of ze misschien terug willen linken naar onze landingspagina’s over deze stad.

Toch op zoek naar een andere locatie dan Dordrecht ?

Bekijk alle locaties en volg ons 3 stappenplan om de locatie te vinden die perfect bij u past!

WAAROM SHARPEVENTS?

  • Oog voor detail
  • Snelle service
  • Scherp geprijsd
  • Uitjes op maat
  • Meer dan 100 activiteiten
  • Actief in meer dan 30 steden
  • Een groot netwerk aan toplocaties
  • We brainstormen graag met u mee
  • Enthousiaste en ervaren begeleiders