Een uitje in Ede

ede

Zijn jullie op zoek naar een leuke gevarieerde locatie voor een uitje? Ede is waar je moet zijn! Aan de rand van het Nationaal Park De Hoge Veluwe ligt Ede, een goede uitvalsbasis om de prachtige natuurgebieden van dit mooie stukje Nederland te verkennen. Ook het centrum wat in 1216 de naam kreeg is een unieke omgeving voor veel leuke activiteiten en citygames. Ontmoet ons in het bruisende centrum en ga loop in de eeuwenoude straten op zoek naar historie en antwoord op vragen die gesteld worden tijdens een spannende citygame! Weet jij wie er op de gevels staan en wat deze mensen voor Ede hebben betekend? Weet het eindpunt te bereiken en plof daarna neer bij een van de 60 karakteristieke bruincafé’s. Bedenk samen met ons wat het doel is van het uitje en waar jullie behoefte aan hebben. Wij zorgen er voor dat deze wensen in een mooie dagje uit zijn verweven! Neem contact met ons op en begin meteen met plannen!

WAAROM Ede?

 • Prachtige natuurgebieden
 • Mysterieuze geschiedenis
 • Bruisend stadshart
 • Gezelligheid!

KIES EEN LEUKE LOCATIE

Vorige
Volgende

Voorkeur voor een andere strandtent? Neem contact met ons op, “Kan niet bestaat niet” is ons motto!

EEN COMPLETE DAG INCLUSIEF FEESTAVOND IN Ede

Bent u opzoek naar een middagprogramma vol leuke activiteiten gevolgd door een diner en een leuke feestavond? Wij nemen graag al uw zorgen uit handen en creëren in overleg met u een programma op maat. Combineer een leuke teambuilding dag of een van onze workshops met een gezellig diner bij een van de gezellige locaties in Ede waar we mee samen werken. Wij toveren het restaurant in een handomdraai om en creëren op uw verzoek bijvoorbeeld een themafeest of borrel inclusief band of DJ. Gaat u s avonds met de bus terug of wilt u liever overnachten in Ede? Onze eventplanners brainstormen graag met u mee om met veel oog voor detail een onvergetelijke dag op maat voor u samen te stellen.

BEREIKBAARHEID

PARKEERGELEGENHEID Ede

In Ede geldt een betaald parkeren beleid. De parkeerduur is onbekend en je betaald er een schappelijk uurtarief! Je kunt er in parkeergarages parkeren, langs de weg maar ook en speciale P&R gebieden waar je gratis je auto kwijt kan en voor een klein bedrag met de bus naar het centrum toe kunt gaan. We adviseren je altijd de website van Gemeente Ede te bezoeken voor actuele parkeerregels.

BEREIKBAARHEID OV Ede

Het openbaar vervoer in ede is flink uitgebreid door de jaren heen en de bereikbaarheid is goed. Ze hebben er een station (vroeger het Kippenlijntje) waar vanuit alle provincies treinen langskomen en stoppen. Bekijk jouw reis op de website van NS om te zien welke route het best aansluit op jullie uitje!

OVERNACHTEN IN Ede

Slapen op een bijzondere of uniek plekje na je uitje? Dat kan uitstekend in Ede! In de stad, in het bos, bij het station of een andere plek. Voor iedereen is er een mooie accommodatie in elk budget te vinden. Vraag ons naar de leukste overnachtingslocaties en we helpen je graag op weg!

MOGELIJKHEDEN MET SLECHT WEER IN Ede

SLECHT WEER SCENARIO 1 ACTIVITEIT

Bij het organiseren van een bedrijfsuitje met activiteiten die buiten plaats vinden zijn we helaas afhankelijk van het weer. We stellen graag vooraf een plan met u op voor het scenario dat het weer tegenzit. Gelukkig hebben we veel activiteiten voor een indoor bedrijfsuitje. Denk aan een leuke workshop of pubquiz in combinatie met een gezellige borrel of diner!

VOORBEELD PROGRAMMA SLECHT WEER

17:00 – 17:30 rondje drank
17:30 – 19:00 Cocktail workshop
19:00 – 21:00 diner of buffet

SLECHT WEER SCENARIO COMPLETE DAG

Mocht u een bedrijfsuitje willen organiseren waar teambuilding centraal staat en u had meerdere buiten activiteiten gepland bijvoorbeeld in een toernooivorm, dan kunnen we bij slecht weer een leuke combinatie maken van meerdere workshops, spellen en wellicht een leuke Quiz.

We denken in dit geval graag mee om een op maat gemaakt programma te maken zodat het teambuilding element van uw bedrijfsuitje behouden blijft!

Toch op zoek naar een andere locatie dan Ede ?

Bekijk alle locaties en volg ons 3 stappenplan om de locatie te vinden die perfect bij u past!

WAAROM SHARPEVENTS?

 • Oog voor detail
 • Snelle service
 • Scherp geprijsd
 • Uitjes op maat
 • Meer dan 100 activiteiten
 • Actief in meer dan 30 steden
 • Een groot netwerk aan toplocaties
 • We brainstormen graag met u mee
 • Enthousiaste en ervaren begeleiders