Een uitje in Eindhoven

eindhoven

Twijfelt u of Eindhoven wel de juiste stad voor uw uitje is? Wij vinden van wel! Eindhoven hoort bij één van de 5 grootste steden van Nederland. Deze lichtstad is voorzien van kleurrijke artstreet, bruisende restaurantjes en inspirerende musea. Tekort komen aan keuze voor een koffietentje komt u niet, met meer dan 1.o00 horecazaken is er voor ieders smaak en budget wel wat te vinden. Ontmoet ons in een van de mooie parken voor de eerste activiteit en loop vervolgens door de unieke zijstraatjes met een leuke citygame! Sluit je dag af met een georganiseerde lunch/borrel of diner en je uitje is van a tot z tot in de puntjes verzorgd. Enthousiast geworden? Neem contact met ons op en begin meteen met plannen!

WAAROM Eindhoven?

 • Hippe kroegjes
 • Levendig uitgaansleven
 • Trendy restaurants
 • Goede bereikbaarheid

 

KIES EEN LEUKE LOCATIE

Vorige
Volgende

Voorkeur voor een andere strandtent? Neem contact met ons op, “Kan niet bestaat niet” is ons motto!

EEN COMPLETE DAG INCLUSIEF FEESTAVOND IN Eindhoven

Bent u opzoek naar een middagprogramma vol leuke activiteiten gevolgd door een diner en een leuke feestavond? Wij nemen graag al uw zorgen uit handen en creëren in overleg met u een programma op maat Combineer een leuke teambuilding dag of een van onze workshops met een gezellig diner bij een van de gezellige locaties in Eindhoven waar we mee samen werken. Wij toveren het restaurant in een handomdraai om en creëren op uw verzoek bijvoorbeeld een themafeest of borrel inclusief band of DJ. Gaat u s avonds met de bus terug of wilt u liever overnachten in Eindhoven? Onze eventplanners brainstormen graag met u mee om met veel oog voor detail een onvergetelijke dag op maat voor u samen te stellen.

BEREIKBAARHEID

parkeren

PARKEERGELEGENHEID Eindhoven

Eindhoven heeft veel aandacht aan de parkeergelegenheid gegeven. Je vindt er dan ook veel P+R locaties en Q-park parkeergarages waar je voor een uurtarief of dagkaart je auto overdekt kwijt kan. Hoe verder je van het centrum verwijderd bent hoe lager het tarief is en je kan er zelf gratis parkeerplekken vinden maar dan zal je verder met het OV naar het centrum moeten reizen.

ov

BEREIKBAARHEID OV Eindhoven

Wilt u met het OV naar Eindhoven? Met een treinreis van iets meer dan een uur bent u vanaf een van de grote steden in de randstad in Eindhoven. Of pak de bus die om de 5 a 10 minuten naar Eindhoven gaat. Voor de actuele reistijden en overige informatie kunt u 9292ov kijken. Daarna is het nog een kleine 10 minuten lopen van Eindhoven Centraal naar het bruisende centrum.

hotel-overnachting

OVERNACHTEN IN Eindhoven

Eindhoven heeft veel leuke hotels en hostels voor elk budget. Ook B&B herbergen en landgoedjes zijn erg in trek om in te overnachten. Neem contact met ons op en we zullen jullie de leukste accommodaties aanbevelen!

 

 

MOGELIJKHEDEN MET SLECHT WEER IN Eindhoven

SLECHT WEER SCENARIO 1 ACTIVITEIT

Bij het organiseren van een bedrijfsuitje met activiteiten die buiten plaats vinden zijn we helaas afhankelijk van het weer. We stellen graag vooraf een plan met u op voor het scenario dat het weer tegenzit. Gelukkig hebben we veel activiteiten voor een indoor bedrijfsuitje. Denk aan een leuke workshop of pubquiz in combinatie met een gezellige borrel of diner!

VOORBEELD PROGRAMMA SLECHT WEER

17:00 – 17:30 rondje drank
17:30 – 19:00 Cocktail workshop
19:00 – 21:00 diner of buffet

SLECHT WEER SCENARIO COMPLETE DAG

Mocht u een bedrijfsuitje willen organiseren waar teambuilding centraal staat en u had meerdere buiten activiteiten gepland bijvoorbeeld in een toernooivorm, dan kunnen we bij slecht weer een leuke combinatie maken van meerdere workshops, spellen en wellicht een leuke Quiz.

We denken in dit geval graag mee om een op maat gemaakt programma te maken zodat het teambuilding element van uw bedrijfsuitje behouden blijft!

Toch op zoek naar een andere locatie dan Eindhoven ?

Bekijk alle locaties en volg ons 3 stappenplan om de locatie te vinden die perfect bij u past!

WAAROM SHARPEVENTS?

 • Oog voor detail
 • Snelle service
 • Scherp geprijsd
 • Uitjes op maat
 • Meer dan 100 activiteiten
 • Actief in meer dan 30 steden
 • Een groot netwerk aan toplocaties
 • We brainstormen graag met u mee
 • Enthousiaste en ervaren begeleiders