Een uitje in Harderwijk

harderwijk

Waarom zal je nou een uitje organiseren in Harderwijk? Daar hebben wij voor jou een antwoord op! Harderwijk is een perfecte locatie om er een uitje te organiseren. Harderwijk ligt aan het randje van de Veluwe dus dat betekend natuurlijk veel openbare ruimte en veel groen en natuur. Harderwijk heeft zelf ongeveer 44.000 inwoners en daarbij heeft deze stad veel gezellige en sfeervolle restaurants en kroegjes die je zou kunnen combineren met een van onze vele activiteiten.

 

 

WAAROM Harderwijk?

 • Rijksmonumenten
 • Haven van Harderwijk
 • Harderwijk General Cemetery

 

 

 

KIES EEN LEUKE LOCATIE

Vorige
Volgende

Voorkeur voor een andere strandtent? Neem contact met ons op, “Kan niet bestaat niet” is ons motto!

EEN COMPLETE DAG INCLUSIEF FEESTAVOND IN Harderwijk

Bent u opzoek naar een middagprogramma vol leuke activiteiten gevolgd door een diner en een leuke feestavond? Wij nemen graag al uw zorgen uit handen en creëren in overleg met u een programma op maat Combineer een leuke teambuilding dag of een van onze workshops met een gezellig diner bij een van de gezellige locaties in Harderwijk waar we mee samen werken. Wij toveren het restaurant in een handomdraai om en creëren op uw verzoek bijvoorbeeld een themafeest of borrel inclusief band of DJ. Gaat u s avonds met de bus terug of wilt u liever overnachten in Harderwijk? Onze eventplanners brainstormen graag met u mee om met veel oog voor detail een onvergetelijke dag op maat voor u samen te stellen.

BEREIKBAARHEID

parkeren

PARKEERGELEGENHEID Harderwijk

In Harderwijk zijn er veel parkeer mogelijkheden om te kunnen parkeren met de auto. Met de auto kan je natuurlijk binnen een bepaald bedrag parkeren binnen en buiten het centrum. Ook voor touringbussen is er genoeg mogelijkheid om te parkeren bij een openbare parkeer plek.

 

 

ov

BEREIKBAARHEID OV Harderwijk

Vanaf de grote steden in de Randstad is het naar Harderwijk ongeveer een uur en drie kwartier reizen. In Harderwijk zijn er verschillende buslijnen die er rijden en een sprinter vanuit Zwolle. Vanaf het Station van Harderwijk is het 15 minuten lopen naar het centrum van Harderwijk.. Dat is natuurlijk makkelijk te doen!

hotel-overnachting

OVERNACHTEN IN Harderwijk

Harderwijk heeft veel leuke hotels en hostels waar je terecht kan binnen elke prijsklasse en binnen elk budget. Wij zullen u adviseren voor de beste hotels waar jullie met open armen ontvangen zullen worden!

 

 

MOGELIJKHEDEN MET SLECHT WEER IN Harderwijk

SLECHT WEER SCENARIO 1 ACTIVITEIT

Bij het organiseren van een bedrijfsuitje met activiteiten die buiten plaats vinden zijn we helaas afhankelijk van het weer. We stellen graag vooraf een plan met u op voor het scenario dat het weer tegenzit. Gelukkig hebben we veel activiteiten voor een indoor bedrijfsuitje. Denk aan een leuke workshop of pubquiz in combinatie met een gezellige borrel of diner!

VOORBEELD PROGRAMMA SLECHT WEER

17:00 – 17:30 rondje drank
17:30 – 19:00 Cocktail workshop
19:00 – 21:00 diner of buffet

SLECHT WEER SCENARIO COMPLETE DAG

Mocht u een bedrijfsuitje willen organiseren waar teambuilding centraal staat en u had meerdere buiten activiteiten gepland bijvoorbeeld in een toernooivorm, dan kunnen we bij slecht weer een leuke combinatie maken van meerdere workshops, spellen en wellicht een leuke Quiz.

We denken in dit geval graag mee om een op maat gemaakt programma te maken zodat het teambuilding element van uw bedrijfsuitje behouden blijft!

Toch op zoek naar een andere locatie dan Harderwijk ?

Bekijk alle locaties en volg ons 3 stappenplan om de locatie te vinden die perfect bij u past!

WAAROM SHARPEVENTS?

 • Oog voor detail
 • Snelle service
 • Scherp geprijsd
 • Uitjes op maat
 • Meer dan 100 activiteiten
 • Actief in meer dan 30 steden
 • Een groot netwerk aan toplocaties
 • We brainstormen graag met u mee
 • Enthousiaste en ervaren begeleiders