Een uitje in Hilversum

hilversum

Waarom een uitje in Hilversum is jullie vraag? Als bekende mediahoofdstad met een levendig centrum vol leuke eettentje en bijzondere architectuur is Hilversum ”one of a kind”. Maar de grootste troef is toch wel de mooie omgeving. Tref ons aan in een van de mooie natuurreservaten voor een actieve middag vol fun en ga met elkaar de uitdaging uit. Volg vervolgens een leuke workshop in het bruisende centrum van de stad en sluit je avond af met een verdiende borrel en diner bij een van de vele sfeervolle zaakjes in smalle straatjes. Wij verzorgen jullie dag- en avondprogramma tot in detail en zorgen voor een onvergetelijke dag met de mensen die voor jou belangrijk zijn!

WAAROM Hilversum?

 • Inspirerende natuuromgevingen
 • Bruisende pleinen en straatjes
 • Veel keuze uit horecagelegenheden
 • Goed bereikbaar

KIES EEN LEUKE LOCATIE

Vorige
Volgende

Voorkeur voor een andere strandtent? Neem contact met ons op, “Kan niet bestaat niet” is ons motto!

EEN COMPLETE DAG INCLUSIEF FEESTAVOND IN Hilversum

Bent u opzoek naar een middagprogramma vol leuke activiteiten gevolgd door een diner en een leuke feestavond? Wij nemen graag al uw zorgen uit handen en creëren in overleg met u een programma op maat. Combineer een leuke teambuilding dag of een van onze workshops met een gezellig diner bij een van de gezellige locaties in Hilversum waar we mee samen werken. Wij toveren het restaurant in een handomdraai om en creëren op uw verzoek bijvoorbeeld een themafeest of borrel inclusief band of DJ. Gaat u s avonds met de bus terug of wilt u liever overnachten in Hilversum? Onze eventplanners brainstormen graag met u mee om met veel oog voor detail een onvergetelijke dag op maat voor u samen te stellen.

BEREIKBAARHEID

PARKEERGELEGENHEID Hilversum

Hilversum heeft drie parkeergebieden waar je voor een uurtarief je auto kwijt kunt. Dit is in het centrum, de Schil en Buitenschil. Zijn jullie van plan een hele dag in het centrum te blijven? Bekijk dan de P&R locaties eens op de website van Gemeente Hilversum! Je kunt hier gratis je auto parkeren en voor een klein bedrag de bus pakken naar het centrumgebied.

BEREIKBAARHEID OV Hilversum

Hilversum is een belangrijke economische stad en vanuit alle hoeken van het land heb je treinverbindingen die naar en langs de stad gaan. Je doet er goed aan om van te voren de app of website van NS en 9292OV te bezoeken voor actuele reisinformatie en vertragingen.

OVERNACHTEN IN Hilversum

Willen jullie Hilversum ook in de avond ontdekken? Boek dan een overnachting bij jullie uitje! Kies een hotel, hostel of vakantiehuisje en kom na jullie uitje heerlijk in een gespreid bedje thuis. Wordt wakker met de verse bagels van op de hoek en maak voordat jullie naar huis gaan nog een lange wandeling door de recreatiegebieden. Voor ieder budget is er wel wat wils en we helpen je graag naar de leukste accommodaties!

MOGELIJKHEDEN MET SLECHT WEER IN Hilversum

SLECHT WEER SCENARIO 1 ACTIVITEIT

Bij het organiseren van een bedrijfsuitje met activiteiten die buiten plaats vinden zijn we helaas afhankelijk van het weer. We stellen graag vooraf een plan met u op voor het scenario dat het weer tegenzit. Gelukkig hebben we veel activiteiten voor een indoor bedrijfsuitje. Denk aan een leuke workshop of pubquiz in combinatie met een gezellige borrel of diner!

VOORBEELD PROGRAMMA SLECHT WEER

17:00 – 17:30 rondje drank
17:30 – 19:00 Cocktail workshop
19:00 – 21:00 diner of buffet

SLECHT WEER SCENARIO COMPLETE DAG

Mocht u een bedrijfsuitje willen organiseren waar teambuilding centraal staat en u had meerdere buiten activiteiten gepland bijvoorbeeld in een toernooivorm, dan kunnen we bij slecht weer een leuke combinatie maken van meerdere workshops, spellen en wellicht een leuke Quiz.

We denken in dit geval graag mee om een op maat gemaakt programma te maken zodat het teambuilding element van uw bedrijfsuitje behouden blijft!

Toch op zoek naar een andere locatie dan Hilversum ?

Bekijk alle locaties en volg ons 3 stappenplan om de locatie te vinden die perfect bij u past!

WAAROM SHARPEVENTS?

 • Oog voor detail
 • Snelle service
 • Scherp geprijsd
 • Uitjes op maat
 • Meer dan 100 activiteiten
 • Actief in meer dan 30 steden
 • Een groot netwerk aan toplocaties
 • We brainstormen graag met u mee
 • Enthousiaste en ervaren begeleiders