Een uitje in Hoek van Holland

Hoek van Holland

Bent u op zoek naar een leuke locatie voor uw uitje en weet u nog niet zeker of Hoek van Holland de locatie is? Wij vinden van wel! Hoek van Holland heeft een oppervlakte van 14,1 kilometer waarvan een groot deel uit duinen en strand bestaat. Kom lekker uitwaaien of vind u zelf op een verwarmd terras aan het strand. In het dorp is er genoeg aanbod qua musea, kunst en cultuur. Er is ook een hoop keus aan gezellige restaurants en beachclubs waardoor er een bruisvol uitgaansleven is. Eindig de dag met een lunch, borrel of overnachting bij een van de vele bedrijven waar wij samen mee werken en ervaar je uitje maximaal!

 

WAAROM Hoek van Holland?

 • Veel beachclubs
 • Oneindig strand
 • Overal gratis parkeren
 • Gezellig uitgaansleven

KIES EEN LEUKE LOCATIE

Vorige
Volgende

Voorkeur voor een andere strandtent? Neem contact met ons op, “Kan niet bestaat niet” is ons motto!

EEN COMPLETE DAG INCLUSIEF FEESTAVOND IN Hoek van Holland

Bent u opzoek naar een middagprogramma vol leuke activiteiten gevolgd door een diner en een leuke feestavond? Wij nemen graag al uw zorgen uit handen en creëren in overleg met u een programma op maat. Combineer een leuke teambuilding dag of een van onze workshops met een gezellig diner bij een van de gezellige locaties in Hoek van Holland waar we mee samen werken. Wij toveren het restaurant in een handomdraai om en creëren op uw verzoek bijvoorbeeld een themafeest of borrel inclusief band of DJ. Gaat u s avonds met de bus terug of wilt u liever overnachten Hoek van Holland? Onze eventplanners brainstormen graag met u mee om met veel oog voor detail een onvergetelijke dag op maat voor u samen te stellen.

BEREIKBAARHEID

parkeren

PARKEERGELEGENHEID Hoek van Holland

Bent u van plan om met de auto naar Hoek van Holland te gaan dan kunt u bijna overal gratis parkeren. Let wel op voor de blauwe zones, daar mag u maar max. 2 uur parkeren. Bekijk hier voor meer dan 134 beschikbare parkeerplaatsen en speciale uitstaplocaties voor touringbussen.

ov

BEREIKBAARHEID OV Hoek van Holland

Komt u met het OV naar Hoek van Holland? Binnen en uurtje bent u met de trein of bus vanaf Den Haag, Rotterdam en Delft in het station Haven. Vanuit hier bent u binnen no time met uw voeten in het zand! Op de website van HTM vindt u meer informatie en de actuele reistijden in de regio.

hotel-overnachting

OVERNACHTEN IN Hoek van Holland

Op zoek naar een geschikte locatie om te overnachten na jullie uitje? Hoek van Holland heeft veel leuke hotels en hostels waar je met elk budget terecht kan voor een overnachting. We helpen je graag op weg door verschillende accommodaties aan te raden!

MOGELIJKHEDEN MET SLECHT WEER IN Hoek van Holland

SLECHT WEER SCENARIO 1 ACTIVITEIT

Bij het organiseren van een bedrijfsuitje met activiteiten die buiten plaats vinden zijn we helaas afhankelijk van het weer. We stellen graag vooraf een plan met u op voor het scenario dat het weer tegenzit. Gelukkig hebben we veel activiteiten voor een indoor bedrijfsuitje. Denk aan een leuke workshop of pubquiz in combinatie met een gezellige borrel of diner!

VOORBEELD PROGRAMMA SLECHT WEER

17:00 – 17:30 rondje drank
17:30 – 19:00 Cocktail workshop
19:00 – 21:00 diner of buffet

SLECHT WEER SCENARIO COMPLETE DAG

Mocht u een bedrijfsuitje willen organiseren waar teambuilding centraal staat en u had meerdere buiten activiteiten gepland bijvoorbeeld in een toernooivorm, dan kunnen we bij slecht weer een leuke combinatie maken van meerdere workshops, spellen en wellicht een leuke Quiz.

We denken in dit geval graag mee om een op maat gemaakt programma te maken zodat het teambuilding element van uw bedrijfsuitje behouden blijft!

BEZIENSWAARDIGHEDEN IN Hoek van Holland

Toch op zoek naar een andere locatie dan Hoek van Holland ?

Bekijk alle locaties en volg ons 3 stappenplan om de locatie te vinden die perfect bij u past!

WAAROM SHARPEVENTS?

 • Oog voor detail
 • Snelle service
 • Scherp geprijsd
 • Uitjes op maat
 • Meer dan 100 activiteiten
 • Actief in meer dan 30 steden
 • Een groot netwerk aan toplocaties
 • We brainstormen graag met u mee
 • Enthousiaste en ervaren begeleiders