Een uitje in Hoorn

hoorn

Twijfelen jullie of Hoorn een bezoekje waard is voor een uitje? Wij vinden dat Hoorn een ideale locatie is om wat te vieren! Ontdek samen met ons deze prachtige stad aan het Markermeer met een schitterende haven en beschermd stadsgezicht. In het centrum staan ruim 300 Rijksmonumenten die je zullen meenemen naar de 17de eeuw. De eeuw waarin Hoorn een van de belangrijkste VOC steden was. Vind ons in het hart van de stad en loop een unieke citygame! Struin door authentieke straatjes en galerijen op zoek naar eeuwenoude pakhuizen, herenhuizen en ander historisch plezier.  Plof vervolgens neer bij een van de gezellige terrassen en kroegjes aan de historische haven en je zult je een echte Horinees voelen! Wij plannen jouw dag tot in de puntjes en zorgen voor een onvergetelijke dag met de mensen die voor jou belangrijk zijn. Neem gerust contact met ons op en begin meteen met bedenken!

WAAROM Hoorn?

 • Voelbaar VOC-verleden
 • Authentieke straatjes
 • Historische haven
 • Gezellige oude binnenstad

KIES EEN LEUKE LOCATIE

Vorige
Volgende

Voorkeur voor een andere strandtent? Neem contact met ons op, “Kan niet bestaat niet” is ons motto!

EEN COMPLETE DAG INCLUSIEF FEESTAVOND IN Hoorn

Bent u opzoek naar een middagprogramma vol leuke activiteiten gevolgd door een diner en een leuke feestavond? Wij nemen graag al uw zorgen uit handen en creëren in overleg met u een programma op maat. Combineer een leuke teambuilding dag of een van onze workshops met een gezellig diner bij een van de gezellige locaties in Hoorn waar we mee samen werken. Wij toveren het restaurant in een handomdraai om en creëren op uw verzoek bijvoorbeeld een themafeest of borrel inclusief band of DJ. Gaat u s avonds met de bus terug of wilt u liever overnachten in Hoorn? Onze eventplanners brainstormen graag met u mee om met veel oog voor detail een onvergetelijke dag op maat voor u samen te stellen.

BEREIKBAARHEID

PARKEERGELEGENHEID Hoorn

Willen jullie parkeren in de binnenstad? Er zijn in Hoorn parkeergarages voor lang en kort parkeren! Je kunt in de parkeergarages een dagkaart kopen die er voor zorgt dat jullie heel de dag op pad kunnen blijven. Kiezen jullie voor een parkeerplaats langs de weg dan mogen jullie er maximaal 2 uur staan. Buiten het centrum zijn er speciale parkeerterreinen waar je de auto gratis kunt parkeren en voor een klein bedrag een buskaart kunt kopen. Bekijk de website van de Gemeente Hoorn voor meer informatie.

BEREIKBAARHEID OV Hoorn

Als oude handelsstad is Hoorn nog steeds belangrijk voor het land. De bereikbaarheid is dan wel iets moderner dan vroeger en ook zeker even goed als toen! Het Station Hoorn is één van de belangrijkste spoorwegstations van de provincie en vanuit richtingen komen en gaan er treinen en bussen. Door je reis met de app van 9292OV of NS te plannen weet je zeker dat jouw reis zonder onverwachtse obstakels verloopt!

OVERNACHTEN IN Hoorn

Van klassieke en stijlvolle hotels tot ecologisch vriendelijke B&B’s en zelfs een bijzondere herberg. Hoorn is de ideale plek om je collega’s, vrienden of familie te trakteren op een speciale overnachting binnen elk budget. Je kunt altijd met ons contact opnemen en we helpen je graag op weg naar de juiste accommodatie voor jullie uitje!

MOGELIJKHEDEN MET SLECHT WEER IN Hoorn

SLECHT WEER SCENARIO 1 ACTIVITEIT

Bij het organiseren van een bedrijfsuitje met activiteiten die buiten plaats vinden zijn we helaas afhankelijk van het weer. We stellen graag vooraf een plan met u op voor het scenario dat het weer tegenzit. Gelukkig hebben we veel activiteiten voor een indoor bedrijfsuitje. Denk aan een leuke workshop of pubquiz in combinatie met een gezellige borrel of diner!

VOORBEELD PROGRAMMA SLECHT WEER

17:00 – 17:30 rondje drank
17:30 – 19:00 Cocktail workshop
19:00 – 21:00 diner of buffet

SLECHT WEER SCENARIO COMPLETE DAG

Mocht u een bedrijfsuitje willen organiseren waar teambuilding centraal staat en u had meerdere buiten activiteiten gepland bijvoorbeeld in een toernooivorm, dan kunnen we bij slecht weer een leuke combinatie maken van meerdere workshops, spellen en wellicht een leuke Quiz.

We denken in dit geval graag mee om een op maat gemaakt programma te maken zodat het teambuilding element van uw bedrijfsuitje behouden blijft!

Toch op zoek naar een andere locatie dan Hoorn ?

Bekijk alle locaties en volg ons 3 stappenplan om de locatie te vinden die perfect bij u past!

WAAROM SHARPEVENTS?

 • Oog voor detail
 • Snelle service
 • Scherp geprijsd
 • Uitjes op maat
 • Meer dan 100 activiteiten
 • Actief in meer dan 30 steden
 • Een groot netwerk aan toplocaties
 • We brainstormen graag met u mee
 • Enthousiaste en ervaren begeleiders